DLT_Braddock Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 11 minut temu, julekstep napisał(a): Piekne Cudowne 4 minuty temu, DRK napisał(a): W tym miesiącu też były https://www.dlahandlu.pl/zakupy/biedronka-promuje-plecak-ewakuacyjny-i-sprzet-survivalowy,161263.html Akcja od 4 do 17 września. W sumie mogli to nieco lepiej marketingowo rozegrać i zrobić promkę od 1 września. Data końcowa słuszna. 12 minut temu, julekstep napisał(a): Piekne A jednak nie padłem. WYpad przerzucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 5 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Cudowne A jednak nie padłem. WYpad przerzucie chodzi o piękne podsumowanie twórczości przerzutku mój Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Tym całym Jeronimo Martins to ABW powinno bliżej zainteresować się. Robią sobie promocję na plecaki ewakuacyjne i w jej środku nagle znienacka na Polskę spada 20 wrażych dronów. Przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września hahaha to sk****syny. jak ewakuacyjny to gdzie ewakuacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Teraz, julekstep napisał(a): chodzi o piękne podsumowanie twórczości przerzutku mój Ty Zawsze za Jazz, nie to co ty chorągiewko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Teraz, DRK napisał(a): Tym całym Jeronimo Martins to ABW powinno bliżej zainteresować się. Robią sobie promocję na plecaki ewakuacyjne i w jej środku nagle znienacka na Polskę spada 20 wrażych dronów. Przypadek? niech zaczną giwery sprzedawać i drony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Zawsze za Jazz, nie to co ty chorągiewko. ja zawsze za Jokiciem, potężnym Serbem Ty mormon-loverku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 2 minuty temu, Koelner napisał(a): niech zaczną giwery sprzedawać i drony Stawianie broni na równi z zabawkami dronami to nieporozumienie 11 minut temu, julekstep napisał(a): ja zawsze za Jokiciem, potężnym Serbem Ty mormon-loverku Od kilku lat dopiero się interesujesz NBA? Co było przedtem? Mam zrobić mema z gęsią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Prychłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 20 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Od kilku lat dopiero się interesujesz NBA? Co było przedtem? Mam zrobić mema z gęsią? wystarczająco długo żeby wiedzieć że generalnie nic mnie nie łączy z żadnym klubem z juesej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) 3 godziny temu, julekstep napisał(a): wystarczająco długo żeby wiedzieć że generalnie nic mnie nie łączy z żadnym klubem z juesej Sezonowiec yebany Edytowane 26 Września przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 13 godzin temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): ma racje, ale niestety cfeeelooo polacy wykorzenieni z genu agresji mają to na co zaslugują. wszyscy zawsze protestują, krzyczą, a żadnemu politykowi włos z glowy nigdy nie spadł. zawsze smieszy. Mi tam górników zasadniczo jakoś specjalnie żal nie jest mało jest chyba tak uprzywilejowanych grup o takich zarobkach i wciąż potrafiących szantażować kolejne rządy dla własnych celów Im nie kibicuje kiedy blokują warszawę i palą opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 14 godzin temu, Koelner napisał(a): hahaha to sk****syny. jak ewakuacyjny to gdzie ewakuacja? Tanie bilety lotnicze do Portugalii powinny być w zestawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Najlepsi inżynierowie, informatycy i lekarze walą drzwiami i oknami do nauki po 5 latach studiów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września nie bede zdziwiony, tzn bede zdziwiony jak do tego nie dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Skoro kilka węgierskich mediów tak pisze, to musi być prawda objawiona. Pewnie informatorzy z GRU są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): nie bede zdziwiony, tzn bede zdziwiony jak do tego nie dojdzie. Panasiuka nie cytujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): nie bede zdziwiony, tzn bede zdziwiony jak do tego nie dojdzie. Bardziej oczywistych fejurów się wrzucać nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Oto jest ten, który jeszcze wczoraj rano mniemał się być wyższym nad wszystkie mocarze świata... ...a teraz chihuahua go kąsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi