Koelner Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 12 minut temu, Koelner napisał(a): To o wodzie pitnej powinni zamieścić jeszcze mniejszą czcionką xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września chcą się podczepić pod legendę Kwacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Sky is the limit? Nie dla Polaków;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 11 minut temu, fluber napisał(a): Sky is the limit? Nie dla Polaków;) Ten Sławosz tutaj jest najlepszy. Europejska misja kosmiczna, gdzie już w USA posyłają celebrytów dla reklamy, faktycznie niesamowite osiągnięcie Polski. Dla Sławosza fajnie, że się tam znalazł, ale w tej kwestii bądźmy szczerzy - cała zasługa w ESA, mogli wysłać kogo by chcieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) 5 minut temu, RappaR napisał(a): Ten Sławosz tutaj jest najlepszy. Europejska misja kosmiczna, gdzie już w USA posyłają celebrytów dla reklamy, faktycznie niesamowite osiągnięcie Polski. Dla Sławosza fajnie, że się tam znalazł, ale w tej kwestii bądźmy szczerzy - cała zasługa w ESA, mogli wysłać kogo by chcieli. Mnie bardziej bawi angielski (asystentki) Donalda:) Edytowane 25 Września przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 7 minut temu, fluber napisał(a): Mnie bardziej bawi angielski (asystentki) Donalda:) Potwierdzam zapomniała "The" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 21 godzin temu, julekstep napisał(a): co to za jakaś nowa akcja silniczków z tym łączeniem snusa i ćpania? xDDDD @jack @Gregorius @dannygd ktoś coś? Pozycjonuje ci to czego zazwyczaj szukasz żeby się zgadzało z twoim światopoglądem mi żadnych snusów nie wyświetla tylko dupy i cycki Godzinę temu, fluber napisał(a): Sky is the limit? Nie dla Polaków;) Ze wszystkich głupich tweetow PO czy Tuska akurat to jest warte szydery? w sumie można stwierdzić że wreszcie wzorujemy się na USA. Ameryka i Amerykanie robią tak że wszystkim więc chwalenie się osiągnięciami naszych rodaków nie powinno być w żaden sposób wyśmiewane, niezależnie kto chwali. tej cechy trochę nam brakuje, wmówiono nam że nie wypada się chwalić i mamy co mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 25 minut temu, josephnba napisał(a): w sumie można stwierdzić że wreszcie wzorujemy się na USA. Ameryka i Amerykanie robią tak że wszystkim więc chwalenie się osiągnięciami naszych rodaków nie powinno być w żaden sposób wyśmiewane, niezależnie kto chwali. tej cechy trochę nam brakuje, wmówiono nam że nie wypada się chwalić i mamy co mamy Mnie bawi nieznajomość angielskiego a nie sama dalsza treść wpisu Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Potwierdzam zapomniała "The" xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 20 minut temu, fluber napisał(a): ? Cambridge Dictionary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Cambridge Dictionary Przecież nie to mam na myśli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września było nie było -> forum elit intelektualnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) ma racje, ale niestety cfeeelooo polacy wykorzenieni z genu agresji mają to na co zaslugują. wszyscy zawsze protestują, krzyczą, a żadnemu politykowi włos z glowy nigdy nie spadł. zawsze smieszy. Edytowane 25 Września przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 5 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): wszyscy zawsze protestują, krzyczą, a żadnemu politykowi włos z glowy nigdy nie spadł. Szczególnie Adamowiczowi i Rosiakowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Troszkę się dzieje w sądownictwie, ale jak widzę prawnik komentował sałatki, ale dalej nie potrafi postawić ani kropki, nawet po wczorajszym cyrku 7 panów w togach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) W dniu 23.09.2025 o 10:04, Koelner napisał(a): Turcja jest w NATO i sobie zestrzeliła ruski samolot w Syrii więc dlaczego nie my? tak sobie spojrzałem że Polska wydaje 32 mld a Turcja 25 mld na wojsko LOL a jaka różnica w postrzeganiu na arenie międzynarodowej Turcja to zupełnie inny kaliber, inna sytuacja międzynarodowa. NATO po tej historii wybrało drogę udobruchania Rosji. Turcja po jakimś czasie przepraszała bo odczuli ros sankcje (to sankcje jako tako działają?!?). Małżonek Applebaum może sobie gadać co mu ślina na język przyniesie bo ewentualnie żadnej odpowiedzialności nie poniesie. Wszystko spada na barki generała i pilota. I to oni pewnie by bekli gdyby coś poszło nie tak. Póki co Radek chce przeskoczyć Becka. "Taktyczne uderzenia werbalne, bombardowanie słowami i naloty lingwistyczne" stają się specjalnością szabelkowej Polski. Dziś czytam że Polska ma poparcie USA i Bałtów na zestrzeliwanie. Tak, Litwy, Łotwy i Estonii, które nie posiadają żadnego myśliwca. @fluber w Biedronce gotowe plecaki rzucili (bez złośliwości, podaje jako ciekawostkę) Edytowane 25 Września przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 10 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): @fluber w Biedronce gotowe plecaki rzucili (bez złośliwości, podaje jako ciekawostkę) U mnie w Biedronce dziś nic takiego nie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 9 minut temu, fluber napisał(a): U mnie w Biedronce dziś nic takiego nie było:) A sorki, może padłem ofiarą dezinformacji i zobaczyłem że ktoś wrzuca zdjęcie plecaka z marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 3 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): może padłem ofiarą dezinformacji Piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) 11 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): A sorki, może padłem ofiarą dezinformacji i zobaczyłem że ktoś wrzuca zdjęcie plecaka z marca W tym miesiącu też były https://www.dlahandlu.pl/zakupy/biedronka-promuje-plecak-ewakuacyjny-i-sprzet-survivalowy,161263.html Akcja od 4 do 17 września. W sumie mogli to nieco lepiej marketingowo rozegrać i zrobić promkę od 1 września. Data końcowa słuszna. Edytowane 25 Września przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi