Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, julekstep napisał(a):

Chyba nikt nigdy nie poruszal tematu Krupy na forum (?)

Ale zaczac ja jebac bo spotkala sie z typem z PiSu...ojp

Ale fanatyzm

A zwracam honor - na forum sie jednak wszystko pojawilo, nawet Dzoana lol

Ojp, co Ty za kancerogeny cytujesz 

40 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Jedna z głupszych celebrytek, współtworząca jednen z najbardziej toksycznych programów, w którym propaguje jakieś c***owe wzorce i zachowania, a na co dzień kupczy swoim życiem prywatnym w jakichś szmatach.

Fanatyzm na pełnej;) jedno zdjęcie z kimś z PiSu i plucie jadem na kilometr;)

10 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Po prostu nienawidzisz PiSu i dlatego tak piszesz.

9 minut temu, Koelner napisał(a):

dlaczego? nawet psioche pokazała w playboyu więc nadaje się 

Teraz, fluber napisał(a):

46 minut temu, fluber napisał(a):

@Pablo81 po prostu jest hejterem TVNu jak my! Dobrze wie ze to szkodliwa stacja, ktorej celem jest oglupianie narodu poprzez wypuszczanie toksycznych programow azeby potem ten narod glosowal na ich zwierzchnikow z PO.

Ja bym go zaprosil do bandy

Edytowane przez julekstep

17 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Przesadzacie, fakt jest taki że Krupe ciężko lubić, a Dominik żyje swoim American Dream xD. 

P.s. Życzę im jak najlepiej

fakt jest taki że ludzi z telewizora ogólnie ciężko lubić

ale serio ktoś PRZEDWCZORAJ miał o niej inne zdanie niż 'śmieszny, udawany akcent'?

13 minut temu, fluber napisał(a):

Nie wiem czy ktokolwiek na tym forum lubi Krupę w tej chwili;)

Nie no.

Jak była na randce z Tarczyńskim, to teraz nasza ulubiona modelka, nie ma mowy by, by było inaczej, @julekstep potwierdzi

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

ale serio ktoś PRZEDWCZORAJ miał o niej inne zdanie niż 'śmieszny, udawany akcent'?

Ja. Do tej pory nigdy nie słyszałem jak mówi.

20 minut temu, julekstep napisał(a):

@Pablo81 po prostu jest hejterem TVNu jak my! Dobrze wie ze to szkodliwa stacja, ktorej celem jest oglupianie narodu poprzez wypuszczanie toksycznych programow azeby potem ten narod glosowal na ich zwierzchnikow z PO.

Ja bym go zaprosil do bandy

Ja nigdy nie pisałem, że TVN jest fajny. W przeciwieństwie do co poniektórych obrońców konserwatywnych wartości, którzy teraz twierdzą, że Joanna im bardzo imponuje :)

26 minut temu, fluber napisał(a):

Nie wiem czy ktokolwiek na tym forum lubi Krupę w tej chwili;)

3 godziny temu, RappaR napisał(a):

Generalnie nie można podziwiać tego co zrobiła Krupa i ją niesamowicie szanuję

Wrzucić relację ze spotkania z Tarczyńskim na swój IG obserwowany przez 1,7 mln i w odpowiedzi na reakcję mediów stwierdzić, że nikogo nie powinny obchodzić jej sprawy prywatne ❤️

Szacun

Jest szanowaną osobą. Nie zabieraj jej sympatii innych.

1 minutę temu, LAF napisał(a):

Nie no ludzie co Wy? Szal na Joannę minął po pierwszych dwóch - trzech sezonach TOP Model.

Obecnie jest już na etapie Dody, która aby się przypomnieć występuje w jakiś show albo nawiązuje collab z Oliwia Brazil, która słucha pewnie @julekstep 😛

Dokładnie tak. I pewnie teraz świetnie się to spina z nową ramówką i w mistrzowski sposób przypomina o sobie. Rusza nowy top model to trzeba pokazać że medialnie żyje aby jej jakaś młódka nie wygryzła ze stołka. Ogólnie to ona intelektem przypomina Gortata więc jeżeli teraz jest o niej głośno to nie dlatego że masz PiS w tle. Tu nie ma polityki zbytnio. Tylko walka o zasięgi i przypominanie dawnej świetności. Jasne że teraz memy zdominują internet ale to nie jest „efekt Tuska”. Nie pajacujcie. 

Laska postanowiła pociągnąć za sznurki i się udało. 

Nie z takimi się spotykała. 

Pytanie czy to na serio bo wątpię. 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Dokładnie tak. I pewnie teraz świetnie się to spina z nową ramówką i w mistrzowski sposób przypomina o sobie. Rusza nowy top model to trzeba pokazać że medialnie żyje aby jej jakaś młódka nie wygryzła ze stołka. Ogólnie to ona intelektem przypomina Gortata więc jeżeli teraz jest o niej głośno to nie dlatego że masz PiS w tle. Tu nie ma polityki zbytnio. Tylko walka o zasięgi i przypominanie dawnej świetności. Jasne że teraz memy zdominują internet ale to nie jest „efekt Tuska”. Nie pajacujcie. 

Nikt nie twierdzi, że buduje zasięgi PiSem w tle. Jedynie twierdzę, że to zabawne, w jaki sposób PiS w tle wpływa na odbiór postaci Joanny przez forumowych "konserwatystów". Jej czyny są bardzo szanowane. Ale dobrze dla Ciebie, bo teraz zamiast "sałatki" będziesz co trzeci post czytał o "Joannie".

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Laska postanowiła pociągnąć za sznurki i się udało. 

Nie z takimi się spotykała. 

Chyba mocno walczą o to by o nich nie zapomniano

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Nikt nie twierdzi, że buduje zasięgi PiSem w tle. Jedynie twierdzę, że to zabawne, w jaki sposób PiS w tle wpływa na odbiór postaci Joanny przez forumowych "konserwatystów". Jej czyny są bardzo szanowane. Ale dobrze dla Ciebie, bo teraz zamiast "sałatki" będziesz co trzeci post czytał o "Joannie".

Nie walczy o zasięgi tylko broni zasięgów.