Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jest przykładem negatywnego obrazu Polaczka który wrócił z saksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu "Prawdziwe źródło niepokojów w Polsce to jest, czy to zrobili Rosjanie. To są te najgroźniejsze spekulacje" Normalnie prorok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 4 godziny temu, todo napisał(a): Ale co to właściwie zmieniło, że ten dach nie jest efektem drona? No w sumie zmienił się winowajca, którym na forum ONZ mianowana przez nasz rząd była Rosja (pokazując tam właśnie zdjęcie tego dachu) tymczasem bezpośrednich zniszczeń wywołanych przelotem dronów (chyba?) nie było? Oczywiście przez te drony w naszej przestrzeni powietrznej my uruchomiliśmy obronę. Niemniej chyba nadal nie ma ewidentnych dowodów kto wysłał te drony, bo w necie widziałem chyba wszystkie opcje, rosyjska, białoruska, ukraińska. Brakuje tylko polskiej xD Edytowane 1 godzinę temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 47 minut temu Udostępnij Opublikowano 47 minut temu 4 godziny temu, fluber napisał(a): Ostatnie kilka dni są przykładem skuteczności działania tej ruskiej propagandy. Ekipa nieudaczników Tuska kocha taką narrację. Czemu takie gąski jak ty nie biegną za politykami obozu rządzącego z żalem, że z 19 dronów "unieszkodliwiono tylko 4" a te uzbrojone spokojnie sobie zawróciły będąc już nad Stalową Wolą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 44 minuty temu Udostępnij Opublikowano 44 minuty temu 2 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Ekipa nieudaczników Tuska kocha taką narrację. Czemu takie gąski jak ty nie biegną za politykami obozu rządzącego z żalem, że z 19 dronów "unieszkodliwiono tylko 4" a te uzbrojone spokojnie sobie zawróciły będąc już nad Stalową Wolą??? Może mamy swoje życie? Btw. jeszcze nikt mi tu nie zarzucił że za słabo cisnę Tuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 37 minut temu Udostępnij Opublikowano 37 minut temu 6 minut temu, fluber napisał(a): Może mamy swoje życie? Btw. jeszcze nikt mi tu nie zarzucił że za słabo cisnę Tuska Przecież ty głosowałeś na jego koalicjanta, płaczka który chciał wgniatac Rosję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 34 minuty temu Udostępnij Opublikowano 34 minuty temu 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Przecież ty głosowałeś na jego koalicjanta, płaczka który chciał wgniatac Rosję Ja głosowałem na panią Olę po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi