Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Ukraina jest normalnie funkcjonującym państwem z miliardami dolarów. Niech płaci za sprzęt, zabiera swoich nierobów z Polski i pozwoli pochować godnie pomordowanych Polaków. Ja od nich nawet żadnych pustych przeprosin nie oczekuję. Oddaj kasę, zgodz się na pochówek bestialsko pomordowanych 

I dlatego powinni jej obywatele być bestialsko mordowani?

11 minut temu, RappaR napisał(a):

I dlatego powinni jej obywatele być bestialsko mordowani?

Ale próbujesz mnie do płaczu zmusić? Za przeproszeniem to tyle mnie oni obchodzą co i ciebie. Tylko tu na forum pewnie sobie o nich przypominasz.

W interesie Polski dalsze przedłużanie tej wojny nie ma sensu. Co pokazuje akcja sprzed kilku dni.

24 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a):

Ale próbujesz mnie do płaczu zmusić? Za przeproszeniem to tyle mnie oni obchodzą co i ciebie. Tylko tu na forum pewnie sobie o nich przypominasz.

W interesie Polski dalsze przedłużanie tej wojny nie ma sensu. Co pokazuje akcja sprzed kilku dni.

W interesie Polski leży podbicie Ukrainy przez Rosję?

W jaki sposób?

21 minut temu, RappaR napisał(a):

W interesie Polski leży podbicie Ukrainy przez Rosję?

W jaki sposób?

Ukraina nie zostanie nigdy podbita. Nie przesadzaj. W interesie Polski leży zakończenie wojny za naszą granicą.

Wasza forumowa narracja o tym, że Ukraina nas broni, że wysyłajmy miliardy bo dzięki temu ruscy giną i Polska jest bezpieczna właśnie kilka dni temu ostatecznie się skompromitowała.

Trzy i pół roku wysyłania do piachu setek tysięcy ruskich,a tu ruscy wysyłają kilka tekturowych dronów, całe lotnictwo z sojusznikami poderwane, rząd histerycznie ogłasza że nas Rosja zaatakowała , propagandowe media zesrane i elektorat także.

4 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a):

Wielowieyska dziś na x

Trzeba dokonać bilansu korzyści dla Polski. W naszym interesie jest, aby Ukraina zwyciężyła. Tyle w temacie. Reszta to didaskalia, niektóre suflowane przez Kreml

To w naszym interesie jest wygrana ruskich? 

Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a):

Ukraina nie zostanie nigdy podbita. Nie przesadzaj. W interesie Polski leży zakończenie wojny za naszą granicą.

Wasza forumowa narracja o tym, że Ukraina nas broni, że wysyłajmy miliardy bo dzięki temu ruscy giną i Polska jest bezpieczna właśnie kilka dni temu ostatecznie się skompromitowała.

Trzy i pół roku wysyłania do piachu setek tysięcy ruskich,a tu ruscy wysyłają kilka tekturowych dronów, całe lotnictwo z sojusznikami poderwane, rząd histerycznie ogłasza że nas Rosja zaatakowała , propagandowe media zesrane i elektorat także.

I co trzeba zrobić by wojna się zakończyła? To Rosja atakuje Ukrainę, nie Ukraina Rosję. W jaki sposób przestając wysyłać broń na Ukrainę, Rosja przestanie ją atakować. Wyjaśnij swój tok rozumowania