Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, ignazz napisał(a):

Przecież pisałem że oba skrzydła władzy bardzo słabo rządzą z wyraźną szkodą dla Polski co gorsza dzieląc społeczeństwo. I w tej mizerii najgorsze co jest to tie breaker czyli kultura osobista lub jej brak w tak samo szkodliwym tkwiciu u Koryta. Kolega @RappaR chciałby z tego zrobić fikołek że twierdzę że ta kultura osobista lub jej brak jest dla mnie wyżej niż dbanie o gospodarkę.  Tylko moim skromnym zdaniem trudno wykazać że PiS dbał o dobro Polski a Po tylko o swoje. Patrząc z gospodarczego punktu widzenia moim zdaniem gorzej zarządzał PiS i to on wprowadził przez przerysowane finanse ( aby spłacić populistyczne farmazony ) większe kłopoty fiskalne. O światopoglądowym cofnięciu nas nie wspomnę. Jak z tego tie breaka wynieść zdanie które chce mi przypisać lekarz nie wiem. Nie pierwszy raz i nie ostatni kolega nie umie wyciągnąć wniosków. 

Przecież dane o zadłużeniu jednoznacznie pokazują kto nas wprowadza w kłopoty fiskalne. Dopiero co Fitch nam obniżył perspektywę ratingową - oni też są propisowscy?

Polskie władze, ulegając naciskom strony ukraińskiej, zgodziły się, by na tablicach nagrobnych w Puźnikach nie umieszczano nazwisk ofiar ani informacji o UPA jako sprawcach. 

a minister polskiego rządu coś tam jeszcze mówi o tragedii obu narodów 

W dniu 5.09.2025 o 20:43, fluber napisał(a):

Wątpię, żeby Polacy żołnierze byli upośledzeni i wybijali zęby za poglądy. Niemniej faktem jest, że większość popiera konfederację, która brauna wyrzuciła a nie na Brauna.

Nie, to był dowód na to jak się boicie Ukrainek.

Konfederacja ma teraz takie same poglądy w tej kwestii jak Braun. To desperaci powinni się bać Ukrainek, liderki jeśli chodzi o wszelkie choroby weneryczne 

W dniu 6.09.2025 o 15:36, fluber napisał(a):

Ehe

Nie pojąłeś

W dniu 7.09.2025 o 08:43, fluber napisał(a):

Nie jesteś na bieżąco. Braun w programie partii pisze o 200 tysiącach nadmiarowych zabitych, tylko to nie Covid ich zabił tylko spisek:)

Miały być miliony. Grzesiowski przewidywał na święta wielkanocne w 2022 roku 10 mln zakażonych. Tylko przyszedł ten Putin i "COVID" zniknął 

W dniu 6.09.2025 o 19:16, josephnba napisał(a):

Ssij jaja 

Czy jednym z objawów pięćdziesiątego czwartego wariantu covid jest ciągłe pisanie o ssaniu jaj?

W dniu 7.09.2025 o 09:10, josephnba napisał(a):

Szkoda że to nieprawda 

Typek czekał w kolejkach po kilka godzin tylko po to, bo mu mediach obiecywali że tacy jak ja wymrą bez preparatów 😂 ależ to musi być smutne 

36 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Miały być miliony. Grzesiowski przewidywał na święta wielkanocne w 2022 roku 10 mln zakażonych. Tylko przyszedł ten Putin i "COVID" zniknął 

Z kim Ty dyskutujesz? Wrzucasz najbardziej skrajne wypowiedzi losowych ludzi.

54 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a):

Polskie władze, ulegając naciskom strony ukraińskiej, zgodziły się, by na tablicach nagrobnych w Puźnikach nie umieszczano nazwisk ofiar ani informacji o UPA jako sprawcach. 

a minister polskiego rządu coś tam jeszcze mówi o tragedii obu narodów 

Widzę że brauniści już w pełnej komitywie z pzpr i komuchem millerem.

Ja bym się bardziej przejmował klamstwami brauna w sprawie Oświęcimia za które, mam nadzieję, pójdzie siedzieć