fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 20 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Jakie wypowiedzi? Nie widzę żadnych cytatów? No, wstrzymał się od głosu... dzięki temu Rosja zdobyła 10 punktów w lidze chuliganów. Kto to jest ten ruski historyk? Niesamowite jak w tej całej paranoicznej narracji wciąż nie wymaga się propolskich postaw tylko żąda się tanich antyrosyjskch gestów. A ta cała śmieszna antyrosyjskość polega na pisaniu Rosji z małej litery, onucowej czujności i innych chwytów dla ubogich intelektualnie. Ty generalnie nic nie widzisz w kontekście Brauna. Dyskutujesz ze swoimi paranojami. Ja nie pisze o tanich tekstach tylko o tym jak facet głosował w sprawie rozszerzenia NATO, pisze o jego wycieczce do Moskwy i spotkaniach z ruskim agentem na terenie Rosji po rozpoczęciu przez nią wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 48 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Nie wiem czy zauważyłeś, ale wojna rozpoczęła się w 2014 a nie 2022 A ja sobie życzę 12 godzinnego tygodnia pracy, 50 dni urlopu w roku, super samopoczucia każdego dnia, darmowej pizzy co czwartek, braku korków na ulicach i bujnej czupryny dla sąsiada. Życzyć to możesz teściowej"długiego" życia.... Politycy są od tego, żeby twardo stąpać po ziemi i twardo realizować interes państwa,a nie bujać w obłokach i pierd**** bzdety dla motłochu o moralnym zwycięstwie Kogo to obchodzi? Ja piszę o interesie Polski i fatalnej polityce, którą Polska prowadziła po lutym 2022 roku. Dalej będziesz jej bronił? Jakie wypowiedzi? Nie widzę żadnych cytatów? No, wstrzymał się od głosu... dzięki temu Rosja zdobyła 10 punktów w lidze chuliganów. Kto to jest ten ruski historyk? Niesamowite jak w tej całej paranoicznej narracji wciąż nie wymaga się propolskich postaw tylko żąda się tanich antyrosyjskch gestów. A ta cała śmieszna antyrosyjskość polega na pisaniu Rosji z małej litery, onucowej czujności i innych chwytów dla ubogich intelektualnie. Wyjaśnij mi tylko w jaki sposób propolskie jest wspieranie przez Brauna Iranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 25 minut temu, fluber napisał(a): Ty generalnie nic nie widzisz w kontekście Brauna. Dyskutujesz ze swoimi paranojami. Ja nie pisze o tanich tekstach tylko o tym jak facet głosował w sprawie rozszerzenia NATO, pisze o jego wycieczce do Moskwy i spotkaniach z ruskim agentem na terenie Rosji po rozpoczęciu przez nią wojny. Nie ma sensu się męczyć oleksego po aferze Olina też niektóre odpadki ludzkie broniły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, josephnba napisał(a): Nie ma sensu się męczyć oleksego po aferze Olina też niektóre odpadki ludzkie broniły Wpis z dzisiaj, żeby wypi*****ić z Polski wszystkich żołnierzy NATO, którzy nie są Polakami. A @DLT_Braddock będzie klaskać na wizję solówki z Rosją, przecież jesteśmy taka potęga że sami sobie damy radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, fluber napisał(a): Wpis z dzisiaj, żeby wypi*****ić z Polski wszystkich żołnierzy NATO, którzy nie są Polakami. A @DLT_Braddock będzie klaskać na wizję solówki z Rosją, przecież jesteśmy taka potęga że sami sobie damy radę. Deltus pierwszy klęknie do ruskiego pęta tacy jak on i Braun tworzyli pkwn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, josephnba napisał(a): Deltus pierwszy klęknie do ruskiego pęta tacy jak on i Braun tworzyli pkwn Będziemy uprawiać partyzantkę wg programu Brauna: Wnioskujemy o natychmiastowe zakończenie chaotycznego, nieprzemyślanego i nadmiernie kosztownego programu przezbrojenia Wojska Polskiego na rzecz podjęcia przemyślanego, konsekwentnego i wynikającego z nowej SBN programu uzbrojenia armii przygotowanej do prowadzenia wojny nowego typu. Nalegamy na znaczne przyspieszenie tempa tworzenia nowych jednostek Wojsk Obrony Terytorialnej kraju i przystąpienie do odbudowy systemu Obrony Cywilnej. Podsumowując - wyrzućmy natowskich żołnierzy, przestańmy kupować broń, postawmy na system obrony cywilnej. Ewidentnie antyrosyjska postawa Brauna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 16 minut temu, fluber napisał(a): Będziemy uprawiać partyzantkę wg programu Brauna: Wnioskujemy o natychmiastowe zakończenie chaotycznego, nieprzemyślanego i nadmiernie kosztownego programu przezbrojenia Wojska Polskiego na rzecz podjęcia przemyślanego, konsekwentnego i wynikającego z nowej SBN programu uzbrojenia armii przygotowanej do prowadzenia wojny nowego typu. Nalegamy na znaczne przyspieszenie tempa tworzenia nowych jednostek Wojsk Obrony Terytorialnej kraju i przystąpienie do odbudowy systemu Obrony Cywilnej. Podsumowując - wyrzućmy natowskich żołnierzy, przestańmy kupować broń, postawmy na system obrony cywilnej. Ewidentnie antyrosyjska postawa Brauna. w 39 też szliśmy z szabelkami na czołgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 godziny temu, fluber napisał(a): Ty generalnie nic nie widzisz w kontekście Brauna. Dyskutujesz ze swoimi paranojami. Ja nie pisze o tanich tekstach tylko o tym jak facet głosował w sprawie rozszerzenia NATO, pisze o jego wycieczce do Moskwy i spotkaniach z ruskim agentem na terenie Rosji po rozpoczęciu przez nią wojny. Jakieś jego wypowiedzi miałeś wkleić. Nie zauważyłem. Tak, pojechał do Moskwy po instrukcje i jeszcze sobie cyknął fotkę. Jest agentem Rosji. ABW nic nie wie, ty wiesz. Proponuję zadzwonić do nich w tej sprawie, a jak to nie pomoże to bierz sprawy w swoje ręce i dokonaj obywatelskiego zatrzymania. Tak, dyskutuję z parąnojami. Z twoją ogromną wiedzą o pracy agenturalnej 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Wyjaśnij mi tylko w jaki sposób propolskie jest wspieranie przez Brauna Iranu A czy ja napisałem że jest to propolskie? Braun jest w opozycji od lat. Ja mówię o polityce rządów. Godzinę temu, fluber napisał(a): Wpis z dzisiaj, żeby wypi*****ić z Polski wszystkich żołnierzy NATO, którzy nie są Polakami. A @DLT_Braddock będzie klaskać na wizję solówki z Rosją, przecież jesteśmy taka potęga że sami sobie damy radę. Rotacyjnie kilkanaście tysięcy żołnierzy amerykańskich jest w stanie uratować Polskę? Polskę uratują jedynie porozumienia między USA a Rosją. Te ustalenia sprzed dwudziestu ponad lat wciąż obowiązują. Ja sobie śpię spokojnie, ty co chwilę z pierdopowodu robisz pod siebie Godzinę temu, josephnba napisał(a): Deltus pierwszy klęknie do ruskiego pęta tacy jak on i Braun tworzyli pkwn Gdybyś choć połowę energii, którą poświęcasz mojej osobie przekazywał żonie to może byłbyś bardziej wyluzowany Godzinę temu, fluber napisał(a): Będziemy uprawiać partyzantkę wg programu Brauna: Wnioskujemy o natychmiastowe zakończenie chaotycznego, nieprzemyślanego i nadmiernie kosztownego programu przezbrojenia Wojska Polskiego na rzecz podjęcia przemyślanego, konsekwentnego i wynikającego z nowej SBN programu uzbrojenia armii przygotowanej do prowadzenia wojny nowego typu. Nalegamy na znaczne przyspieszenie tempa tworzenia nowych jednostek Wojsk Obrony Terytorialnej kraju i przystąpienie do odbudowy systemu Obrony Cywilnej. Podsumowując - wyrzućmy natowskich żołnierzy, przestańmy kupować broń, postawmy na system obrony cywilnej. Ewidentnie antyrosyjska postawa Brauna. Ty to matołek jesteś naprawdę. W radiu leci Wodecki a w twojej głowie psychodeliczny rap 44 minuty temu, josephnba napisał(a): w 39 też szliśmy z szabelkami na czołgi Nie szliśmy nieuku. Powtarzasz rosyjską propagandę Edytowane 50 minut temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 50 minut temu Udostępnij Opublikowano 50 minut temu 6 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Jakieś jego wypowiedzi miałeś wkleić. Nie zauważyłem. Tak, pojechał do Moskwy po instrukcje i jeszcze sobie cyknął fotkę. Jest agentem Rosji. ABW nic nie wie, ty wiesz. Proponuję zadzwonić do nich w tej sprawie, a jak to nie pomoże to bierz sprawy w swoje ręce i dokonaj obywatelskiego zatrzymania. Tak, dyskutuję z parąnojami. Z twoją ogromną wiedzą o pracy agenturalnej Przeczytaj sobie wątek od początku, to znajdziesz co wkleiłem. Działa jak ruski agent, jeździ do Rosji spotykać się z ruskimi agentami, realizuje prorosyjska politykę. A że do najmądrzejszych nie należy to dał sobie zrobić fotkę. Oczywiście jak go przyłapano to powiedział że musiał bo nagrywał video o polskiej wiosce. 15 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Ja sobie śpię spokojnie, ty co chwilę z pierdopowodu robisz pod siebie Nie zesrajcie się tam z Braunem z tej swojej odwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 46 minut temu Udostępnij Opublikowano 46 minut temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Przeczytaj sobie wątek od początku, to znajdziesz co wkleiłem. Działa jak ruski agent, jeździ do Rosji spotykać się z ruskimi agentami, realizuje prorosyjska politykę. A że do najmądrzejszych nie należy to dał sobie zrobić fotkę. Oczywiście jak go przyłapano to powiedział że musiał bo nagrywał video o polskiej wiosce. To tylko twoje, Holeckiej i Wyborczej urojenia.... Agentura włamuje się do wodociągów, podpala a ten walczy z wiatrakami litości fluber. Wiesz, że po rosyjskiej agresji na Ukrainę nie było żadnych twoich wpisów na tym forum dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu 16 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Rotacyjnie kilkanaście tysięcy żołnierzy amerykańskich jest w stanie uratować Polskę? to jest Twój komentarz do nawoływania do wyjebania z kraju żołnierzy wszystkich naszych sojuszników? 4 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): To tylko twoje, Holeckiej i Wyborczej urojenia.... Rosja chce, żeby NATO się nie rozszerzało, Polska się nie zrobiła, żołnierze NATO wyszli z Polski itd. Braun chce, żeby NATo się nie rozszerzało, Polska się nie zrobiła, żołnierze NATO wyszli z Polski itd. Ty masz urojenia, a nie ja. Ja cytuje wypowiedzi Brauna i program Brauna, Ty wklejasz emotki. 6 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Wiesz, że po rosyjskiej agresji na Ukrainę nie było żadnych twoich wpisów na tym forum dlaczego? Czy Ty mnie właśnie pytasz dlaczego od aneksji Krymu nie było żadnych moich wpisów na forum? O ja pierdolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi