julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, P_M napisał(a): nie wiem czemu, ale przypomina mi: https://www.google.com/search?sxsrf=AE3TifNXWYkP_I27rUsvOtRpy0Btuzztrg:1755287342548&udm=2&q=kermit+pig#vhid=rJkwipVmwdzJqM&vssid=mosaic Kermita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Kermita? blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 44 minuty temu, P_M napisał(a): blisko k**** wiem że o gustach się nie dyskutuje ale ty masz serio jakiś zje***y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, josephnba napisał(a): k**** wiem że o gustach się nie dyskutuje ale ty masz serio jakiś zje***y Bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi