Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

56 minut temu, fluber napisał(a):

Mówisz?

HAHAHAHAH nie k**** nie, gasić światło

najwieksza, historyczna inwestycja, która ma pchnąć ten kraj ku rozwojowi wystarczyła na niecałe 20 kilometrów* drogi. Co następne? Kostkę brukowa w ramach rozwoju pod jakimś urzędem miasta położą? 

* póki nie sprawdziłem ile kilometrów dróg jest w Polsce, to myślałem, może ktoś się machnął i tam miało być 19,4 tysięcy kilometrów xd ale nie, on faktycznie z poważną miną wrzucili 19,4 km obwodnic jako osiągnięcie KPO. Jak poważnie brać te KPO? Niesamowita ekipa tam obsługuje im social media 

59 minut temu, airmax napisał(a):

HAHAHAHAH nie k**** nie, gasić światło

najwieksza, historyczna inwestycja, która ma pchnąć ten kraj ku rozwojowi wystarczyła na niecałe 20 kilometrów* drogi. Co następne? Kostkę brukowa w ramach rozwoju pod jakimś urzędem miasta położą? 

* póki nie sprawdziłem ile kilometrów dróg jest w Polsce, to myślałem, może ktoś się machnął i tam miało być 19,4 tysięcy kilometrów xd ale nie, on faktycznie z poważną miną wrzucili 19,4 km obwodnic jako osiągnięcie KPO. Jak poważnie brać te KPO? Niesamowita ekipa tam obsługuje im social media 

To KPO to można czytać jako KO PO gdzieś tak w 3 rundzie.

3 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

https://www.money.pl/gospodarka/prezydent-nawrocki-podpisal-kolejny-projekt-ustawy-7187108266523232a.html

Brawo! Kraj powinien wspierać takie rodziny. Wprowadził bym jeszcze bykowe. Jeżeli dane osoby nie mają wartości prorodzinnych lub prodemograficzbych, to może istotny dla nich aspekt finansowy odegra rolę.

100% racji 

mogli to zrobić w 2015 zamiast dawać nierobom 500+

3 godziny temu, fluber napisał(a):

Mówisz?

To jest prawdziwy wpis? 
naprawdę ktoś w kancelarii uznał to za dobry pomysł?