Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, DRK napisał(a):

Marszałek Sejmu właśnie ogłosił, że podżegano go do przeprowadzenia zamachu stanu.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-25/szymon-holownia-wielokrotnie-sugerowano-mi-przeprowadzenie-zamachu-stanu/

Wczoraj rano rekonstrukcja 

Wczoraj wieczorem sugestia romansu Tuska z Nowacka 

Dziś po południu Hołownia mówino zamachu stanu.

Ta koalicja trzyma się ze sobą już tylko dla stołków 

8 godzin temu, DRK napisał(a):

Marszałek Sejmu właśnie ogłosił, że podżegano go do przeprowadzenia zamachu stanu.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-25/szymon-holownia-wielokrotnie-sugerowano-mi-przeprowadzenie-zamachu-stanu/

A przypadkiem Hołownia sam nie naraża się na odpowiedzialność karną, skoro nie informuje służb kto konkretnie miał takie zamiary? 

Jak tak dalej pójdzie to w przyszłości premier, marszałek i minister sprawiedliwości będą z zarzutami, ciekawe kto jeszcze. 

49 minut temu, tankathon napisał(a):

A przypadkiem Hołownia sam nie naraża się na odpowiedzialność karną, skoro nie informuje służb kto konkretnie miał takie zamiary? 

Jak tak dalej pójdzie to w przyszłości premier, marszałek i minister sprawiedliwości będą z zarzutami, ciekawe kto jeszcze. 

Jooooo rozwali to normalnie całą scenę polityczną 🤣🤣🤣

23 minuty temu, tankathon napisał(a):

W normalnym kraju byłoby to wydarzenie i koniec aktualnie rządzących, ale u nas? Koalicja jest stabilna, a służby ślepe. 

w normalnym kraju czyli jakim? Kaczyński jak szeregowy poseł za czasów Marcinkiewicza otrzymywał tajne informacje od ówczesnego ministra sprawiedliwości oraz prokuratora generalnego czyli Ziobry. w „normalnym kraju” jest za to czapa więc o czym piszesz Synku? O jakiś pierdololoo pajaca z Mam Talent?

9 minut temu, Koelner napisał(a):

w normalnym kraju czyli jakim? Kaczyński jak szeregowy poseł za czasów Marcinkiewicza otrzymywał tajne informacje od ówczesnego ministra sprawiedliwości oraz prokuratora generalnego czyli Ziobry. w „normalnym kraju” jest za to czapa więc o czym piszesz Synku? O jakiś pierdololoo pajaca z Mam Talent?

O marszałku sejmu, drugiej osobie w polskim państwie?

1 godzinę temu, tankathon napisał(a):

W normalnym kraju byłoby to wydarzenie i koniec aktualnie rządzących, ale u nas? Koalicja jest stabilna, a służby ślepe. 

Kłopot w tym że od przeszło 20 lat nikt niczego nie rozlicza 

duzo gadek straszenia i teatr dla takich jak ty 

Teraz, fluber napisał(a):

Marszałek Sejmu powiedział dokładnie to samo co tu pisałem dwa tygodnie temu. Albo Hołownia ma halucynacje albo to Ty jesteś odklejony.

Fluber

Człowiek który podważał wszystko co mówi robi Hołownia odpala się jak tylko ten san Hołownia powiedział coś, co się wpisuje w jego wizję świata 

masz swoje święto to się ciesz 

ja niezmiennie jebie popis 

dopóki użyteczni idioci będą głosować na te dwie partie, nic się nie zmieni 

4 minuty temu, josephnba napisał(a):

dopóki użyteczni idioci będą głosować na te dwie partie, nic się nie zmieni 

przecież to jeden c*** kim będą rządzić nasi Seniorzy 

https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,32130691,narzeczona-lukasza-schreibera-bawila-sie-na-wieczorze.html#do_w=484&do_v=1316&do_st=RS&do_sid=1796&do_a=1796&s=BoxOpImg9 hahahaha kolejny konserwatysta