ignazz Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu On się przemeldował i tam płaci podatki czy słoik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Teraz, ignazz napisał(a): On się przemeldował i tam płaci podatki czy słoik? on jest teraz w Markach a pewnie z Radomia albo Siedlec no ok może Kobyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Pytam o Karola. Warszawskosc Julasa mnie nie interesuje. Każdy tam udowadnia to od zawsze. Najbardziej gorliwie jedna z laska z Podhala jak to się okazało później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Pytam o Karola. Warszawskosc Julasa mnie nie interesuje. Karol jak zobaczy brudasów i @julekstepto od razu zawinie się na pięcie i tyle będzie z niego w pałacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 12 minut temu, ignazz napisał(a): Warszawskosc Julasa mnie nie interesuje. Są na tym forum dwie najbardziej niepodważalne rzeczy moja Warszawskość i moje Magisterium więc grzeczniej tam robaki-pozawarszawiaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Co twoi przodkowie robili za Napoleona? Już tak nie kozacz. To nie simka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Już tak nie kozacz. puste przechwałki jak jego w puste kalorie dieta kebabowa Edytowane 16 godzin temu przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Co twoi przodkowie robili za Napoleona? OJ BYŚ SIĘ ZDZIWIŁ 9 minut temu, ignazz napisał(a): To nie simka. fakt! zapomniałem o trzeciej niepodważalnej rzeczy na forum Wielcy Magic (AUUU) contenderem w simce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Niech żyją deweloperzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 19 godzin temu, P_M napisał(a): O_o Nie wiem w jakim trybie to wystąpienie, ale że mu kazali iść na mównicę przepraszać i się tłumaczyć to niezłe XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 4 godziny temu, ignazz napisał(a): Jeden nazwie dyktatura drugi zamordyzmem trzeci zamachem na demokrację a może to zwykła dyscyplina prac? W celach politycznych zależy kto co chce osiągnąć będzie to różnie nazywać. Rząd mi się nie podoba. Ale cytat wrażenia nie robi. Dla mnie normalna kolej rzeczy. Zwykłe zasady pracy w grupie czego może koledzy nie rozumieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 4 minuty temu, fluber napisał(a): Jaki kraj, tacy Simpsonowie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Czy my musimy żyć w kraju, gdzie na samych wysokich stanowiskach mamy samych debili? Cytat Rzecznik Prokuratury Krajowej Przemysław Nowak poinformował, że z oględzin głosów z 250 obwodowych komisji wyborczych wynika, że Karol Nawrocki powinien otrzymać o 1538 głosów mniej, a Rafał Trzaskowski - o 1541 głosów więcej. Mówimy więc o różnicy rzędu 1,5 tys. głosów - przekazał. k**** kto ich matematyki uczył? Różnica jest rzędu 3,1 tys głosów... LOL Idziemy dalej: Cytat – Matematyka wskazuje, że ta różnica, którą mamy, nie miałaby wpływu na wynik wyborów – ocenił rzecznik PK. Hmmm skoro w 250 komisjach mamy różnicę ponad 3 tys, to mając na uwadze, że były ponad 32 tys komisji wyborczych, to matematycznie mnożąc tylko mamy blisko 400 tys możliwych głosów różnicy, gdzie Nawrocki wygrał różnica niecałych 370 tys.. BTW. Nie twierdzę, e Trzaskowski by wygrał, mówię tylko jakimi imbecylami matematyczno-logicznymi są ludzie z PKW, SN czy Prokuratury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 5 minut temu, dannygd napisał(a): Idziemy dalej: Hmmm skoro w 250 komisjach mamy różnicę ponad 3 tys, to mając na uwadze, że były ponad 32 tys komisji wyborczych, to matematycznie mnożąc tylko mamy blisko 400 tys możliwych głosów różnicy, gdzie Nawrocki wygrał różnica niecałych 370 tys.. BTW. Nie twierdzę, e Trzaskowski by wygrał, mówię tylko jakimi imbecylami matematyczno-logicznymi są ludzie z PKW, SN czy Prokuratury. 250 komisji zostało wytypowanych na podstawie największych odchyleń statystycznych względem spodziewanych wyników wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 11 minut temu, fluber napisał(a): 250 komisji zostało wytypowanych na podstawie największych odchyleń statystycznych względem spodziewanych wyników wyborów. Doskonale o tym wiem. Odnoszę sie tylko do matematyki, nie rachunku prawdopodobieństwa - bo jak ktos nie potrafi różnicy policzyć, to nie wchodźmy na ten level. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Teraz, dannygd napisał(a): Doskonale o tym wiem. Odnoszę sie tylko do matematyki, nie rachunku prawdopodobieństwa - bo jak ktos nie potrafi różnicy policzyć, to nie wchodźmy na ten level. W takim razie to Ty jesteś matematycznym imbecylem a nie prokuratura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 10 minut temu, dannygd napisał(a): Doskonale o tym wiem. Odnoszę sie tylko do matematyki, nie rachunku prawdopodobieństwa - bo jak ktos nie potrafi różnicy policzyć, to nie wchodźmy na ten level. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 11 minut temu, dannygd napisał(a): Odnoszę sie tylko do matematyki, nie rachunku prawdopodobieństwa a rachunek prawdopodobieństwa to co to jest? WOS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Marszałek Sejmu właśnie ogłosił, że podżegano go do przeprowadzenia zamachu stanu. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-25/szymon-holownia-wielokrotnie-sugerowano-mi-przeprowadzenie-zamachu-stanu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi