tankathon Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Nigdy o takim czymś nie słyszałem. Ciężko mi też sobie wyobrazić Z pewnością Niemcy produkujący dokumenty dla gości, których tożsamości nie sposób ustalić i są dla nich problematyczni, nie będą wciskać chłopów, którzy nie postawili stopy na polskiej ziemi, bo wierzą w uczciwe relacje sąsiedzkie. No ale jak nie słyszałeś o czymś takim to w zasadzie rozwiązuje temat...tak btw, długo w resorcie? Edytowane 5 godzin temu przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 3 minuty temu, tankathon napisał(a): Z pewnością Niemcy produkujący dokumenty dla gości, których tożsamości nie sposób ustalić i są dla nich problematyczni, nie będą wciskać chłopów, którzy nie postawili stopy na polskiej ziemi, bo wierzą w uczciwe relacje sąsiedzkie. No ale jak nie słyszałeś o czymś takim to w zasadzie rozwiązuje temat...tak btw, długo w resorcie? Jprd Też mi życzysz , żeby mi się coś stało i żebyś mógł powiedzieć "a nie mówiłem"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Jprd Podziwiam twoją wiarę w państwo szkopskie, poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 13 minut temu, tankathon napisał(a): Podziwiam twoją wiarę w państwo szkopskie, poważnie. Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 39 minut temu, tankathon napisał(a): Podziwiam twoją wiarę w państwo szkopskie, poważnie. serio uważasz że to kwestia wiary? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Mnie w zasadzie interesuje jedna rzecz skąd oni mają pozwolenia na pobyt w Polsce bo to że PiS też sprzedawał takie dokumenty już wiemy ciekawe czy obecne c***ki robią to samo 29 minut temu, tankathon napisał(a): Wow jakie to fajne i mało istotne prawie jak postępy Williamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 16 minut temu, julekstep napisał(a): serio uważasz że to kwestia wiary? xD W tym wypadku, bez cienia wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 31 minut temu, julekstep napisał(a): serio uważasz że to kwestia wiary? xD Tylko miłość do PiS jest kwestią wiary i prawdziwego uczucia Julek nowego kolegę znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 35 minut temu, julekstep napisał(a): serio uważasz że to kwestia wiary? xD Raczej miłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu trzeba zwrócić uwagę, że te głąby teraz mówią "nieprawdą jest, że zalewa na fala imigracji" tu nie chodzi o żadną falę, stu takich jak ten z Torunia może tu wystarczyć by służby na granicach naprawdę zaczęły się obwiać rodaków, czego nie pochwalam, ale ludzie w obronie siebie i rodzin przestają kalkulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Peak nielegalnej imigracji do Polski był latach 18-19, ale miłość bywa ślepa, nie @julekstep? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Peak nielegalnej imigracji do Polski był latach 18-19, ale miłość bywa ślepa, nie @julekstep? xD Twoja do Republiki Federalnej Niemiec na pewno nie jest ślepa 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): Julek nowego kolegę znalazł nie zazdrość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Twoja do Republiki Federalnej Niemiec na pewno nie jest ślepa Poproszę o komentarz wyborcy PiS Pana Juliana Edytowane 3 godziny temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, Pablo81 napisał(a): Poproszę o komentarz wyborcy PiS Pana Juliana? To miłe że przyznajesz że za PO nielegalni imigranci nie są zatrzymywani/ujawniani tak skutecznie jak za PiSu już abstrahując od tego że kwestia (wątpliwej) legalności nie ma dla mnie (i ewentualnych ofiar przestępstw inżynierów) większego znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu ja bym zapytał tego demagoga czy obecny kanclerz Rzeszy w ogóle odbiera od niego telefon, nie jest wszak tajemnicą, że Tusk jest na szarym końcu jego friend listy jako były przydupas Angeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): To miłe że przyznajesz że za PO nielegalni imigranci nie są zatrzymywani/ujawniani tak skutecznie jak za PiSu już abstrahując od tego że kwestia (wątpliwej) legalności nie ma dla mnie (i ewentualnych ofiar przestępstw inżynierów) większego znaczenia Brawo! Po prostu wtedy byli lepiej "ujawniani" To RPA musi mieć super narzędzia do ujawniania przestępstw, a wcale nie ma ich tam duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, Pablo81 napisał(a): Brawo! Po prostu wtedy byli lepiej "ujawniani" To RPA musi mieć super narzędzia do ujawniania przestępstw, a wcale nie ma ich tam duzo różne mogą być powody lepsze ujawnianie wtedy, łatwiejsza legalizacja dziś pewna jest tylko Twoja miłość do RFN i tu zawsze mam pewniaczka że jak w jakiejś sprawie z takim zapałem piszesz że X, to wiadomo że to X jest w interesie Tysiącletniej Rzeszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 10 minut temu, julekstep napisał(a): już abstrahując od tego że kwestia (wątpliwej) legalności nie ma dla mnie (i ewentualnych ofiar przestępstw inżynierów) większego znaczenia Jak to skomentować? Lepsze ujawnianie? Sam się Pan orze, Panie Julianie 3 minuty temu, julekstep napisał(a): pewna jest tylko Twoja miłość do RFN i tu zawsze mam pewniaczka że jak w jakiejś sprawie z takim zapałem piszesz że X, to wiadomo że to X jest w interesie Tysiącletniej Rzeszy I argument ad personam zmieniający losy dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jak to skomentować? Lepsze ujawnianie? Sam się Pan orze, Panie Julianie I argument ad personam zmieniający losy dyskusji Czy Ty wlasnie wrzucasz tabelki zeby udowadniac moje tezy czy o co ci chodzi? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi