agresywnychomik Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Zajebisty ten rząd u nas mało robi ale za to podczas prezydencji w UE nie zrobili nic xD Edytowane 24 Czerwca przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Teraz, agresywnychomik napisał(a): Zajebisty ten rząd u nas mało robi ale za to podczas prezydencji w UE nie zrobili nic xD ogólnie to że robią mało albo wcale to ich największy plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Szykuje się protest nauczycieli jak tylko wrócą z wakacji czyli we wrześniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 16 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a): Jakby zebrać do kupy 800+, świadczenia z funduszu alimentacyjnego, zasiłki rodzinne, jakieś dodatki z MOPS i bony żywnościowe to na jakieś tam skromne życie spokojnie wystarczy. Zbierz i daj znać jak się żyje 19 godzin temu, jack napisał(a): Zawsze byłem orędownikiem takiego rozwiązania ale ostatnio dochodzę do wniosku, że dzieci mające c***owych rodziców byłoby jeszcze bardziej karane. Z drugiej strony pewnie i tak niewiele z tych pieniędzy trafia do tych dzieci. Fajnie by był, gdyby państwo potrafiło stworzyć mechanizm dzięki, któremu 500-800+ faktycznie trafiało do dzieci. W postaci śniadań, obiadów w szkołach. Zajęć dodatkowych itd. ale znając życie forsę zamiast rodziców przeżarli by inni. Serio według Ciebie rodzice w Polsce to taka patologia, że wydają na dziecko miesięcznie mniej niż 800 złotych? Oceniasz po swoim otoczeniu, czy skąd wyciągnąłeś te wnioski? 18 godzin temu, fluber napisał(a): Polska już jest krajem, w którym pozycja startowa ma największe znaczenie w przypadku dzieci, spośród wszystkich krajów UE Skąd dane? Serio wątpię akurat w to, nie żebym uważał system za dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 11 minut temu, RappaR napisał(a): Skąd dane? Serio wątpię akurat w to, nie żebym uważał system za dobry https://www.pulshr.pl/edukacja/nie-umiejetnosci-a-status-spoleczny-decyduje-o-przyszlosci-polska-w-ogonie,112751.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 20 godzin temu, Koelner napisał(a): zwykła szumowina W przypadku której nie pierwszy raz prokuratura umarza z takim fajnym uzasadnieniem A tymczasem w publicznym ścieku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca ten Jadczak na bank ciągle ogląda się za plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca A propos cen nad morzem 2 małe szaszłyki z wędzonym łososiem 60 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca W dniu 24.06.2025 o 10:25, Kily napisał(a): Mega długi artykuł, z którego w sumie wynika, ze Giertych nie popełnił żadnego przestępstwa. Czyli standardowo zachował sie tak, jak na adwokata przystało - w białych rękawiczkach A to czy Foka jest Wielorybem i steruje Ryśkiem to już inna para kaloszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 4 minuty temu, dannygd napisał(a): Mega długi artykuł, z którego w sumie wynika, ze Giertych nie popełnił żadnego przestępstwa. Czyli standardowo zachował sie tak, jak na adwokata przystało - w białych rękawiczkach A to czy Foka jest Wielorybem i steruje Ryśkiem to już inna para kaloszy. Nie wiem jak Ci wyszło z tego artykułu, że Giertych nie popełnił żadnego przestępstwa, ale zapewniam Cię, że przeciętny zjadacz chleba nie może liczyć na tak przychylną ocenę materiału dowodowego jak w przypadku tego umorzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 6 godzin temu, Koelner napisał(a): ten Jadczak na bank ciągle ogląda się za plecy A i przeciągów winien wystrzegać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Jakby bardziej europejsko, nic tylko czekać na podpalenia samochodów i napady....a nie czekaj pan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2 godziny temu, Kily napisał(a): Nie wiem jak Ci wyszło z tego artykułu, że Giertych nie popełnił żadnego przestępstwa, ale zapewniam Cię, że przeciętny zjadacz chleba nie może liczyć na tak przychylną ocenę materiału dowodowego jak w przypadku tego umorzenia. Politykom wolno więcej nowe, nie znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Partia elity ja pierdolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 11 minut temu, fluber napisał(a): Partia elity ja pierdolę. To ja już wolałem niesiolowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2 minuty temu, josephnba napisał(a): To ja już wolałem niesiolowskiego Ja już wolałem Macierewicza. Sztuczna mgła to nic w porównaniu z pójściem do TVN opowiedzieć, że ludwiczek i jaszczur i bracia kamraci sfałszowali wybory prezydenckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 28 minut temu, fluber napisał(a): Partia elity ja pierdolę. Haahhahahaha Tusk przywołuje Murana, Giertych przywołuje Jaszczura i Ludwiczka XD faktycznie mecenas wyrasta na numer 2 w platformie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca ale hejterski material, z hejterskiego konta i niszowego medium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 37 minut temu, fluber napisał(a): Ale, że w miesiąc Jaszczura w śledztwie złamią i zacznie sypać ujawniając największe sekrety to tego się nikt nie spodziewał. No to się w pale nie mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi