fluber Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu https://tvrepublika.pl/Polityka/Tatusiu-Mamy-rozmowe-Giertycha-z-jego-ojcem/191405 Republika jest srogo jebnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 3 godziny temu, jack napisał(a): Czy ty jesteś ograniczony? Ja ci piszę, że Polska jest uważana za kraj wyjątkowo bezpieczny bo taką ma obecnie opinię na podstawie przekazu telewizyjnego i youtubowego. Do tej pory rozumiesz? Część ludzi ceniących sobie bezpieczeństwo wybiera wakacje w Polsce na tej podstawie. Nadążasz? Czy ja mogę potwierdzić, że Polska to kraj bezpieczny i że można spokojnie szwendać się po nocy po Sopocie czy Gdańsku? Tak, można. Polska = bezpieczny kraj (opinia) Ludzie ceniący bezpieczeństwo -> Polska Spina ci się to? To czemu mnie odsyłasz do Konfederacji, którą gardzisz, jak ja zadaję Tobie pytanie o Twoje poglądy, a nie odsyłasz mnie do kogoś kto ma sprzeczne z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 5 minut temu, RappaR napisał(a): To czemu mnie odsyłasz do Konfederacji, którą gardzisz, jak ja zadaję Tobie pytanie o Twoje poglądy, a nie odsyłasz mnie do kogoś kto ma sprzeczne z Tobą Nikim nie gardzę, taki uczucia zostawiam frustratom jak ty Słucham/czytam opinie innych i skoro cię interesują to przekazuję, gdzie ich szukać. Nic nie zrozumiałeś niestety. W świecie funkcjonuje pewna opinia o Polsce. I ja się z tą opinią zgadzam. Przyczyn takiego stanu rzeczy jest wiele. Natomiast za rozpropagowaniem tej opinii w świecie stoją politycy/działacze prawicowi. Jako, że gardzisz mną to możesz popytać kogoś, kto jest ci bliższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 27 minut temu, fluber napisał(a): https://tvrepublika.pl/Polityka/Tatusiu-Mamy-rozmowe-Giertycha-z-jego-ojcem/191405 Republika jest srogo jebnięta Oszałamiające spać nie będę mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 6 godzin temu, matek napisał(a): Jak myślicie, Szymek wystartuje z list PO, czy już się pogodzi z końcem kariery w polityce? Ciekawe, jak wypadną oddzielnie w kolejnych sondażach. Ciężko powiedzieć. Z jednej strony Szymek łatwym celem do ataków, ale czy Kosiniak z Kamyszem zrobiliby lepszy wynik w prezydenckich niż 4,99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Ciekawe jaka jest skala tych wszystkich „incydentów” o których się nie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, jack napisał(a): Nikim nie gardzę, taki uczucia zostawiam frustratom jak ty Słucham/czytam opinie innych i skoro cię interesują to przekazuję, gdzie ich szukać. Nic nie zrozumiałeś niestety. W świecie funkcjonuje pewna opinia o Polsce. I ja się z tą opinią zgadzam. Przyczyn takiego stanu rzeczy jest wiele. Natomiast za rozpropagowaniem tej opinii w świecie stoją politycy/działacze prawicowi. Jako, że gardzisz mną to możesz popytać kogoś, kto jest ci bliższy. Oczywiście, Ty tylko traktujesz z pogardą. Serio Twoja poza jest żałośnie śmieszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) https://www.gov.pl/web/prokuratura-krajowa/komunikat-w-sprawie-ujawnionych-nieprawidlowosci-przy-liczeniu-glosow-w-wyborach-prezydenckich W wyniku przeprowadzenia tej czynności ustalono, że w jednej z obwodowych komisji wyborczych doszło do zamiany głosów oddanych na poszczególnych kandydatów na Prezydenta RP, co skutkowało błędnym przyjęciem, że większą liczbę głosów w tym obwodzie uzyskał Karol Nawrocki, podczas gdy w rzeczywistości zostały one oddane na Rafała Trzaskowskiego. W przypadku drugiej komisji ujawniono, że 160 głosów oddanych na kandydata Rafała Trzaskowskiego, spośród łącznej liczby 959 wszystkich oddanych głosów, zostało umieszczonych w zamkniętym i opieczętowanym pakiecie z głosami przypisanymi kandydatowi Karolowi Nawrockiemu Grubo, wszystko wskazuje na celowe działanie politycznej szurii. W którą stronę by to się nie stało, liczę że członkowie komisji będą odpowiadać karnie. Edytowane 3 godziny temu przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu SN postanowił o ponownym liczeniu głosów w kilkunastu komisjach. Czyli nie będzie to miało wpływu na wynik wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Tomasz Rose uznał że lubi jaja ale nie do kolan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 56 minut temu Udostępnij Opublikowano 56 minut temu Liczba protestów wyborczych: 2000: 96 2005: 51 2010: 378 2015: 58 2020: 5847 W tym roku mamy już 30 tysięcy (!!!) a termin na ich rozpoznanie upływa w dniu 2 lipca. Chyba potrzebna jest jakaś zmiana przepisów w tym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi