Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

przecież ostatecznie na niczym to nie zaważyło, w skali fakapów popełnianych przez innych ten jeden konkretny Mentzena jest zupełnie nieistotny

poza tym jak mówią prawdę, to mówmy, że mówią prawdę, a nie, że kiedyś to czy tamto

W sensie potrzebowałeś potwierdzenia od Plastusia że Hołownia to kasztan?

11 minut temu, julekstep napisał(a):

W sensie potrzebowałeś potwierdzenia od Plastusia że Hołownia to kasztan?

a Ty potrzebowałeś KO na browarze w jego pubie by wiedzieć, że to autystyk nie umiejący w relacje międzyludzkie?

@Pablo81 jak się odniesiesz do słów Premiera?

swoją drogą fajnie, że Donald od razu się zgodził, że Romana to najlepiej aby zjeby wybierały

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a Ty potrzebowałeś KO na browarze w jego pubie by wiedzieć, że to autystyk nie umiejący w relacje międzyludzkie?

on nie jest autystyczny, on po prostu nie jest zbyt błyskotliwy (gdzie jego wyznawcy widzą w nim jakiegoś kozaka) - i nie, nie potrzebowałem, ale cieszę się że te obrazki poszły w świat i może kilka osób przejrzy :) 

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

nie potrzebowałem, ale cieszę się że te obrazki poszły w świat i może kilka osób przejrzy :) 

co ci gdzie ci przejrzy? tego już nie zatrzymasz

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

n nie jest autystyczny, on po prostu nie jest zbyt błyskotliwy

please, jakbyś tego nie nazwał typ nie ma kompletnie żadnej ogarki gdy przychodzi do spotkań w większym gronie, dodatkowo ma chorą potrzebę bycia docenianym, niezależnie kto to będzie

W dniu 8.06.2025 o 21:13, LeweBiodroSmoka napisał(a):

muszę Otokiełowi jakiś donejcik wysłać po wypłacie, podziękuje mu też chyba na PW twetterowym, co chłop robotę zrobił, a przy tym ile nerwów stracił, wielki, zwykły człowiek

posłuchałem go parę razy, ale nie mogłem już więcej jak fakty sobie pod siebie pomija albo nagina plus na dłuższą metę ten styl wypowiadania to robi się irytujący

46 minut temu, Me Myself and I napisał(a):

ale nie mogłem już więcej jak fakty sobie pod siebie pomija albo nagina plus

nie wiem jakie fakty, te często podlegają różnej interpretacji, ale raczej wykluczyłbym, że robi coś pod siebie, bo za nim nie stoi żadna agenda, jego działalność jest w całości finansowana przez jego widzów, także niczyjich interesów nie musi realizować

Republika ma puścić jakieś taśmy Tusk-Girrtych, to uniwersum jest lepsze niż DC i Marvel razem.

Tusk tweetuje że PiS (Morawiecki) zobowiązał się do spłacania odsetek od Ukraińskiej pożyczki.

Nie mówi od której, nie mówi jaki rząd wielkości, nie mówi czy tylko Polska czy wszystkie kraje UE.

Dezinformacja pierwsza klasa. 

Znalazłem w necie że UE udzieliła 18 mld euro pożyczki Ukrainie i wszystkie państwa czlonkowskie spłacają te odsetki nie tylko Polska w sumie to jakieś drobne w skali

Zaznaczam że nie wiem co jest prawdą a co nie ale k**** mać jak premier średniej wielkości państwa europejskiego rzuca oskarżeniami to wypada to poprzeć faktami jakiś faktami.

6 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Republika ma puścić jakieś taśmy Tusk-Girrtych, to uniwersum jest lepsze niż DC i Marvel razem.

Puścili, ale poza tym, że wg Tuska w wielkopolsce mieszkają zjeby to nie ma tam nic ciekawego 

No może jeszcze to

Edytowane przez fluber

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):
4 godziny temu, Me Myself and I napisał(a):

ale nie mogłem już więcej jak fakty sobie pod siebie pomija albo nagina plus

nie wiem jakie fakty, te często podlegają różnej interpretacji, ale raczej wykluczyłbym, że robi coś pod siebie, bo za nim nie stoi żadna agenda, jego działalność jest w całości finansowana przez jego widzów, także niczyjich interesów nie musi realizować

to że nie realizuje niczyich interesów nie oznacza że wie o czy mówi, a mam wrażenie że ekonomiczne to tak średnio wie i pitoli coś byle zgrabnie wyglądało w narracji, w politykę nie wchodzę bo to bagno i faktycznie każdy fakt można sobie dowolnie tłumaczyć po swojemu