Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, fluber napisał(a):

Ja mam nienormowany czas pracy. Jestem rozliczany zadaniowo. Jedyne godziny na sztywno, które mam przypisane to te, na których prowadzę zajęcia ze studentami. Wtedy oczywiście nie pisze na forum. Trudno mi jest zatem zarzucić, że piszę w pracy. Zabawne jest to, że tutaj inni koledzy z czasem pracy od do nagminnie oszukują swoich pracodawców, a to na mnie padają podejrzenia.

Ale oni to robią w prywatnych firmach to im wolno. Muszą w końcu pisać, jak to robole się obijają i im się 800 euro minimalnej zachciało, leniom śmierdzącym

Edytowane przez RappaR

30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

podrzucisz linka do wywiadów z nimi w Radiu Zet?

Jaś Kapela był u Wojewódzkiego. Olszański chyba za szybko odleciał w rejony, które grożą karą od KRRiT. Ale już Braun ma sporo występów a Środa może mu buty czyścić.  

2 minuty temu, jack napisał(a):

Jaś Kapela był u Wojewódzkiego.

Fagata też, ale co związku z tym?

4 minuty temu, jack napisał(a):

Olszański chyba za szybko odleciał w rejony, które grożą karą od KRRiT. Ale już Braun ma sporo występów a Środa może mu buty czyścić.  

czyli podyskutowałeś ze swoją własną tezą i do jakich wniosków doszedłeś?

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

masz racje, medium w którym wywiady przeprowadza Rymanowski nie jest żadnym wyznacznikiem siły mediów w Polsce, Wojewódzki to już co innego

Zdradzę Ci sekret jak działają obecnie media. Potrzebują sensacji. Dlatego zapraszają takie osoby jak Środa. Ona coś tam popierdoli o zwierzętach i pyk prawa strona klika w filmiki latami a odtworzenia rosną. Biznes się kręci.

Grzegorz Braun, który od lat opowiada te same głupoty i występuje w przestrzeni publicznej od dawna zebrał  1 242 917 głosów wyborach prezydenckich. Nie lajków, klików ale głosów. To jest dopiero potwierdzenie posłuchu autorytetu. 

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie wiem czy konto nie nazbyt hejterskie i czy Pani Profesor też jest w grupie tych na marginesie każdego szanującego się wyborcy KO? trzeba koniecznie zrobić taką listę żebym wiedział co mogę wrzucać

Wrzucaj kogo chcesz 

wasz moment, korzystajcie lemingi