Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, julekstep napisał(a):

hahaha te próby marginalizowania Lisów i Giertychów jako 'wariackiej i niereprezentatywnej części poważnej Platformy' w momencie kiedy absolutny lider tejże Platformy odjebał najbardziej choroszczański wywiad ostatnich lat to mocny szit xD

Poważna partia dla wykształconych ludzi!

Hahahahahaj, przecież jesteś wykształcony ❤️ Nie daj sobie wmówić, że socjologia, kulturoznawstwo czy inne humanistyczne to studia kategorii B :)

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Serio, ciągle piszesz ironicznie o wykształconych wyborcach KO (top powtarzalności po postach rappara), że aż może się wydawać, że masz kompleks jakiś. Niepotrzebnie!

przecież pisałem że mam IQ 80

czego jeszcze chcesz ode mnie? (poza tym że się kolegować, ale tu wiesz jak jest! xD)

9 godzin temu, josephnba napisał(a):

Najzabawniejsze jest to że jak wy pialiście o opcjach rumuńskich, próbie fałszerstw to było jak to poetycko ujął kolega „alibi pod wybory” 

jednakże jak teraz „lemingi” piszą dokładnie to samo to już jest powód do kpin 

Wskazywaliśmy na pewne mechanizmy i analogie względem rumuńskiego scenariusza.

Lemingi nie piszą dokładnie tego samego. Jest fundamentalna różnica między obawami, które wyrażaliśmy przed wyborami a oskarżeniami formułowanymi po wyborach.

Godzinę temu, Pablo81 napisał(a):

Hahahahahaj, przecież jesteś wykształcony ❤️ Nie daj sobie wmówić, że socjologia, kulturoznawstwo czy inne humanistyczne to studia kategorii B :)

Raczej kategorii C

12 minut temu, fluber napisał(a):

Lemingi nie piszą dokładnie tego samego. Jest fundamentalna różnica między obawami, które wyrażaliśmy przed wyborami a oskarżeniami formułowanymi po wyborach.

Raczej kategorii C

Patrząc ile tu się produkujesz, to myślisz, że twoja pensje na uczelni można uznać za dochód pasywny?

9 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Patrząc ile tu się produkujesz, to myślisz, że twoja pensje na uczelni można uznać za dochód pasywny?

Nie, godzina dziennie na forum nie przeszkadza mi pracować i to w godzinach znacznie powyżej etatu. Poza tym teraz jestem akurat na urlopie 

56 minut temu, fluber napisał(a):

Nie, godzina dziennie na forum nie przeszkadza mi pracować i to w godzinach znacznie powyżej etatu. Poza tym teraz jestem akurat na urlopie 

Hahaha. 

masz taką opinię że przez oczywistą nieprawdę w pierwszym zdaniu o godzinie na forum to drugie zdanie mocno śmierdzi. 

przecież wypowiadasz się w godzinach „pracy” bardzo regularnie często a czas reakcji na standby masz trzeci na świecie bo Bólcie i Zmarzliku. 

zrobiłem taki eksperyment i 20 ostatnich lat nie chodziłem do pracy i wypisywałem różne różności o każdej porze i zawsze odpisywałeś z minimalnym opóźnieniem. 

nie wiem jak osoba tak dyspozycyjna pod forum, gdzie dostajesz najwięcej taskow pobocznych i sprawnie ich szukasz w źródłach co zajmuje sporo czasu nawet jak robisz to sprawnie ( a robisz) może napisać o godzince. Litości. Twoją twórczość pod względem czasochłonności jest all time. A coś wiem ile czasu człowiek traci na wpisy tu bo celowo przepalam czas elaboratami podczas jazda PKP z punktu A do punktu B. Miło mi wtedy mija czas w podróży. A km robię. 

Jesteś userem najczęściej atakowanym z różnych stron dopytywanym o szczegóły i proszonym o cytaty. A pomijam twórczość dodatkowa czyli twoje masowe wrzuty ciekawostek których wyłapywanie i przeglądanie trwa mnóstwo czasu. Jedyne wytłumaczenie to takie że praca jest pisanie tu na forum. Wtedy jesteśmy zgodni że masz od pracy godzinkę przerwy aby napisać coś o koszykówce. 

Teraz, fluber napisał(a):

Przylapales mnie.

W lesie z żoną. I to wielokrotnie. . 

A masz sporo innych innowacji na forum wprowadzanych. Rozmowa samego z sobą z chat gpt 

I co Chwalę bierzesz udział w każdym all time bo osiągasz niezłe wyniki często będąc w topie. Czyli i tu gdy jest system pucharowy przeciętnie tracisz więcej czasu niż mniej bo inni odpadają szybciej. 

Poza overkilem w politycznym fajnie piszesz i o tenisie i kopanej i szachach i filmie i t d 

Godzinka ;) 

5 minut temu, ignazz napisał(a):

Jedyne wytłumaczenie to takie że praca jest pisanie tu na forum.

Coraz częściej się zastanawiam czy te teksty to trolling, czy formułujący takie tezy są tak spowolnieni w myśleniu i działaniu. 

Poza pracą na etat realizuję mnóstwo nadgodzin i dodatkowych aktywności. 

A i w czasach świetności gry brałeś udział w bardzo czasochłonnym begm ;)

Teraz, fluber napisał(a):

Coraz częściej się zastanawiam czy te teksty to trolling, czy formułujący takie tezy są tak spowolnieni w myśleniu i działaniu. 

Poza pracą na etat realizuję mnóstwo nadgodzin i dodatkowych aktywności. 

Spowolnie….. nie 

Jesteś jeszcze gdzieś aktywny na jakiś innych forach? Ale tak bardziej aktywny niż godzinka o NBA? 

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

A i w czasach świetności gry brałeś udział w bardzo czasochłonnym begm ;)

Tak, ale wtedy nie pracowałem tyle w dodatkowych projektach i nie robiłem tyle nadgodzin. Miałem na to czas, teraz nie mam.

5 minut temu, ignazz napisał(a):

Jesteś jeszcze gdzieś aktywny na jakiś innych forach? Ale tak bardziej aktywny niż godzinka o NBA? 

Nie, to jedyne forum którego używam 

Dziękuję. Bardzo cenię że znalazłeś czas i odpisałeś wprost na zadane pytania. Doceniam i szanuję. 
Z mojej strony uważam że taka aktywność jest pozytywna. To co mi się nie podoba to elementy „nieprawdy” bo inaczej nie mogę nazwać twojego stwierdzenia że na forum poświęcasz godzinkę czasu. Ale to mało istotny detal bo mi on nie szkodzi w ogólnym rozrachunku a jedynie zastanawia czemu tak robisz. 

Jak wspomniałem aby każdy był taki aktywny to byśmy mieli renesans forum wbrew ogólnym tendencjom. Ale jest to niemożliwe. Jesteś jedyny w swoim rodzaju. 

No i nie spocznij na laurach. Bo konkurencja w dziale kupię sprzedam rozmiarówka NFL nie śpi. 

Edytowane przez ignazz

14 godzin temu, josephnba napisał(a):

jest taki jeden nie za wysoki pan który przez 7 przegranych wyborów mówił o fałszerstwach 

Zacytujesz? Chętnie się dowiem co mówił o tych fałszerstwach w 7 przegranych wyborach.

Chyba, że mówił tylko w Twojej głowie, wtedy jest to dość niepokojące. 

2 godziny temu, fluber napisał(a):

Raczej kategorii C

Ok może być 

dla mnie ich i wasze skomlenie jest podobne 

dla was tamto jest gorsze 

moge z tym żyć 

35 minut temu, RappaR napisał(a):

Zacytujesz? Chętnie się dowiem co mówił o tych fałszerstwach w 7 przegranych wyborach.

Chyba, że mówił tylko w Twojej głowie, wtedy jest to dość niepokojące. 

Wpisujesz Kaczyński sfałszowane wybory i ci wyskakuje 

np to 

od drugiej minuty 

a tak już odchodząc od tematu rumuńskiego, fałszerstw itp 

ta cała wypowiedź Kaczyńskiego puszczona dziś ma dokładnie ten sam wydźwięk 

chłop jest kozak, wygłasza ponadczasowe i uniwersalne treści 

63b2b51509a90603145d43ce6acba62c8ad5ddc0608bcc734ce140043f0aefd2.png

Jeszcze coś - w Niemczech podstawowa składa zdrowotna to 14,6%, tak pro forma z góry informuję. 

14 minut temu, josephnba napisał(a):

Wpisujesz Kaczyński sfałszowane wybory i ci wyskakuje 

np to 

od drugiej minuty 

a tak już odchodząc od tematu rumuńskiego, fałszerstw itp 

ta cała wypowiedź Kaczyńskiego puszczona dziś ma dokładnie ten sam wydźwięk 

chłop jest kozak, wygłasza ponadczasowe i uniwersalne treści 

Oki, mamy materiał z 2014. Gdzie PSL zdobyło 17%

Gdzie pozostałe 6 wyborów, o których mówił, że są sfałszowane?

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

To co mi się nie podoba to elementy „nieprawdy” bo inaczej nie mogę nazwać twojego stwierdzenia że na forum poświęcasz godzinkę czasu. Ale to mało istotny detal bo mi on nie szkodzi w ogólnym rozrachunku a jedynie zastanawia czemu tak robisz. 

Mi też się wydaje, że jest to mniej niż srednio godzina dziennie. Nie chciałem żebyś pomyślał, że sobie zanizam, stąd szacowanie z nadwyżka 

10 minut temu, fluber napisał(a):

Mi też się wydaje, że jest to mniej niż srednio godzina dziennie. Nie chciałem żebyś pomyślał, że sobie zanizam, stąd szacowanie z nadwyżka 

A to dziennie już wyszło. Myślałem że początkowo pisane było o korelacji czasu forum a czasu pracy i przepalania tego drugiego. Stąd od czasu do czasu padają zarzuty do randomowego usera że w pracy to robi wiec oszukuje pracodawcę. Jeżeli ta godzina tyczy się całej doby bez podziału na czas wolny / praca to wszystko w porządku. Zgadza się ;) 

24 minuty temu, ignazz napisał(a):

A to dziennie już wyszło. Myślałem że początkowo pisane było o korelacji czasu forum a czasu pracy i przepalania tego drugiego. Stąd od czasu do czasu padają zarzuty do randomowego usera że w pracy to robi wiec oszukuje pracodawcę. Jeżeli ta godzina tyczy się całej doby bez podziału na czas wolny / praca to wszystko w porządku. Zgadza się ;) 

Ja mam nienormowany czas pracy. Jestem rozliczany zadaniowo. Jedyne godziny na sztywno, które mam przypisane to te, na których prowadzę zajęcia ze studentami. Wtedy oczywiście nie pisze na forum. Trudno mi jest zatem zarzucić, że piszę w pracy. Zabawne jest to, że tutaj inni koledzy z czasem pracy od do nagminnie oszukują swoich pracodawców, a to na mnie padają podejrzenia.