Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, RappaR napisał(a):

Nawrocki jako były mistrz Pomorza w wadze ciężkiej wie że liczy się hierarchia i ma w dupie jakiegoś Jarka jeśli jego mecenasem jest sam przedstawiciel narodu prawniczego czyli Tomasz Rose

OTYwL3VfMS9jY18xOWU1My9wLzIwMjUvMDYvMDIv

20 minut temu, mayor napisał(a):

Wolność słowa wróciła .Strach się bać 

To nie pisowscy urzędnicy ja zwolnili.

22 minuty temu, Koelner napisał(a):

Nawrocki jako były mistrz Pomorza w wadze ciężkiej 

https://dziennikbaltycki.pl/dyrektor-muzeum-ii-wojny-swiatowej-w-starciu-z-gigantem-polskiego-boksu/ar/c1-14754432

Jak Nawrocki miał się bić z Wachem, to raczej napierdalać się potrafi na bardzo wysokim poziomie.

10 minut temu, fluber napisał(a):

https://dziennikbaltycki.pl/dyrektor-muzeum-ii-wojny-swiatowej-w-starciu-z-gigantem-polskiego-boksu/ar/c1-14754432

Jak Nawrocki miał się bić z Wachem, to raczej napierdalać się potrafi na bardzo wysokim poziomie.

nie neguję skilli Nawrockiego, ale pls -> to by była pokazówka jak Rocky Balboa vs Hulk Hogan (Thunderlips!) 🙃

Edytowane przez julekstep

32 minuty temu, fluber napisał(a):

Jak już kampania była tak freakowa, to czemu nie kadencja. Make it happen!

3 godziny temu, Kily napisał(a):

Chyba nie. Profesor Pingwin z Twittera któregoś razu wbił się na wewnętrzną grupę słabych osobno (czy tam silnych razem) i pokazywał jak to wygląda. Z grubsza tak, że wszyscy dostają instrukcję kiedy masowo mają wrzucać określone treści na społecznościówki, ale to jednak realne osoby.

Boty tak nie reagują na prowadzoną przez zwolenników pisu „akcję wyjaśniającą”:

GsjQM-yXUAATLvG?format=jpg&name=large

Jprdl, ale szuria 

Teraz, fluber napisał(a):

Ciekawe jak szybko policja aresztuje tego starszego Pana nawołującego do odstrzelenia Kaczyńskiego, Cenckiewicza i Macierewicza.

Przecież on mówi o zamknięciu do więzienia. Odstrzelenie w rozumieniu odhaczenie. Znęcasz się nad starszym człowiekiem 

2 minuty temu, jack napisał(a):

Przecież on mówi o zamknięciu do więzienia. Odstrzelenie w rozumieniu odhaczenie. Znęcasz się nad starszym człowiekiem 

Definicja:

Cytat

"Do odstrzelenia" to wyrażenie, które wskazuje, że coś jest celem działań odstrzału, czyli zabicia, zwłaszcza w kontekście polowania lub walki. W zależności od kontekstu, można użyć synonimów, takich jak "do zabicia", "do zlikwidowania"

Poza tym ja się nie znęcam. Ja uważam, że ten starszy Pan, czy ta Pani z komentarzem o Owsiaku w ogóle nie powinni mieć do czynienia z policją.

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Definicja:

Poza tym ja się nie znęcam. Ja uważam, że ten starszy Pan, czy ta Pani z komentarzem o Owsiaku w ogóle nie powinni mieć do czynienia z policją.

Ale ten Pan to już nawet nie powinien się wypowiadać publicznie. I skoro on już nie potrafi o to zadbać to dziennikarze z z czystej przyzwoitości powinni mu tego darować. Ale pi****lenie głupot świetnie się klika. 

28 minut temu, fluber napisał(a):

Ciekawe jak szybko policja aresztuje tego starszego Pana nawołującego do odstrzelenia Kaczyńskiego, Cenckiewicza i Macierewicza.

szybciej zrobi to z twoją żoną jak sprawdzisz KK i kwestie podsłuchiwania i nagrywania

nie jestem specem od prawa karnego aby rozstrzygać kwestie odpowiedzialności twojej przy odsłuchiwaniu tamtych nagrań ale zonie może to nie pomóc

Teraz, fluber napisał(a):

Serio? Myślałem że nagrywanie rozmów, w których się uczestniczy nie jest przestępstwem.

ja nie znam zapisów tych rozmów więc się nie mogę ustosunkować co do intencji 

fakt, ze w domu robicie sobie "prasówkę" z nagrań wiele o tych intencjach świadczy gdy jest to rytuał małżeński 😉