Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 21:03 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:03 3 minuty temu, Kily napisał(a): No co za przypadek, skoro Kamysz w przeciwieństwie do Tuska nigdy nie powiedział o Trumpie nic obraźliwego. Ale jest członkiem rządu Tuska. Zresztą co takiego tragicznego może dla nas wyniknąć z focha Trumpa w stosunku do Tuska? W polityce liczą się interesy a nie jakieś osobiste animozje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Wtorek o 21:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:05 53 minuty temu, tankathon napisał(a): Nie wiem kto prowadzi twittera Nawrockiego, ale po kilku klatach przeciągnął prętem przy podziękowaniach. Zgaduję, że chodzi Ci m.in o ten: Zaiste, godny wpis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 21:06 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:06 Tydzień temu czytałem artykuł o tym, jak Tusk przyznał się do udziału w ustawkach kibicowskich Teraz google nie pozwala mi na znalezienie tego technokorporacyjny neofeudalizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano Wtorek o 21:07 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:07 2 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Zresztą co takiego tragicznego może dla nas wyniknąć z focha Trumpa w stosunku do Tuska? Osobiście stawiam na to, że wręcz wyjdzie z tego coś dobrego, tzn. Tusk przestanie być premierem. Dzisiejsze wypowiedzi Sawickiego i Kamińskiego ten scenariusz uprawdopodobniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Wtorek o 21:08 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:08 Teraz, Kily napisał(a): Osobiście stawiam na to, że wręcz wyjdzie z tego coś dobrego, tzn. Tusk przestanie być premierem. Dzisiejsze wypowiedzi Sawickiego i Kamińskiego ten scenariusz uprawdopodobniają. nierealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Wtorek o 21:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:09 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Tydzień temu czytałem artykuł o tym, jak Tusk przyznał się do udziału w ustawkach kibicowskich Teraz google nie pozwala mi na znalezienie tego technokorporacyjny neofeudalizm Nie wiem czy to o ten chodzi, bo tu Listkiewicz opowiada o Tusku https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/michal-listkiewicz-donald-tusk-opowiadal-mi-jak-gonil-kibicow/q0zet7p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Wtorek o 21:14 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:14 2 minuty temu, RappaR napisał(a): To znalazłem, ale właśnie czytałem jak Tusk sam się przyznawał. https://www.mjakmalopolska.pl/artykul/6247,tusk-wypomina-ustawki-naworckiego-mimo-ze-sam-bral-w-nich-udzial https://espresso.com.pl/donald-tusk-przyznaje-uczestniczylem-w-kibicowskich-ustawkach/ https://www.bankier.pl/wiadomosc/Szefernaker-o-udziale-Nawrockiego-w-tzw-ustawce-Nie-wstydzi-sie-Tusk-tez-ma-taka-przeszlosc-8947541.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 21:26 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:26 Z cyklu: nikomu niepotrzebne ciekawostki. Nawrocki ma 180K obserwujących na Twitterze. Stanowski 1,3 mln Zandberg 220K Borys Budka 335K Giertych 568K Michał Pol 666K Ćwiąkała 370K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Wtorek o 21:28 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:28 1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a): Z cyklu: nikomu niepotrzebne ciekawostki. Nawrocki ma 180K obserwujących na Twitterze. Stanowski 1,3 mln Zandberg 220K Borys Budka 335K Giertych 568K Michał Pol 666K Ćwiąkała 370K Patrz te zawrotne liczby: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Wtorek o 21:34 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:34 Godzinę temu, fluber napisał(a): On nie był wtedy premierem Ale to prawda Coraz mniej wierzę w bieżnię żonę i brata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 21:51 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:51 16 minut temu, P_M napisał(a): Patrz te zawrotne liczby: No ogólnie na Twitterze jest jako-taka równowaga ale Youtube i TikTok zdecydowanie zawładnęła strona konserwatywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 22:01 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:01 25 minut temu, ignazz napisał(a): Coraz mniej wierzę w bieżnię żonę i brata. k**** @fluber tak zamotał że ludzie przestali już nawet wierzyć w rzeczy które sami wymyślili w jego kontekście graty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Wtorek o 22:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:05 2 minuty temu, julekstep napisał(a): k**** @fluber tak zamotał że ludzie przestali już nawet wierzyć w rzeczy które sami wymyślili w jego kontekście graty! Bardziej chodzi o wierzenie komuś. Więc może właśnie bieżnia jest! Gorliwie zaprzeczał. Zbyt gorliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Wtorek o 22:07 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:07 1 godzinę temu, Kily napisał(a): To jest pewna nowa "jakość". Wiadomo, że już 20 lat temu Tusk wymyślił Palikota i Niesiołowskiego, kiedy różne kwestie tabu bezpardonowo padały, ale to co odwala horda Giertycha względem dziecka to jednak chyba nowość. Ogolnie takie scierwa powinno sie ignorować, ale serio aż korci aby wziać tych patusów "na warsztat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano Wtorek o 22:25 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:25 1 godzinę temu, Kily napisał(a): Nie chce mi się tego sprawdzać, zwłaszcza że nic to nie zmienia ani w kwestii relacji Trump-Tusk w pierwszym półroczu 2025 i w przyszłości. To jest pewna nowa "jakość". Wiadomo, że już 20 lat temu Tusk wymyślił Palikota i Niesiołowskiego, kiedy różne kwestie tabu bezpardonowo padały, ale to co odwala horda Giertycha względem dziecka to jednak chyba nowość. Myślicie, że zwolennicy pisu nie piszą tak ciepło o platfusach i ich rodzinach? Nie, nie będę szukać, bo mnie nie ma na żadnych socjalach na szczęście. I żeby nie było, to ci pokazani przez Rappara i im podobni pokazali jakimi są zeszmaconymi podludźmi. Niestety szambo z obu stron wylewa się z taką mocą, że coraz trudniej będzie to zatrzymać (o ile to w ogóle możliwe, bez udzialu jakiejś ogolnokrajowej tragedii pokroju wojny, choroby czy innego z 4 jeźdźcow apokalipsy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 23:12 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 23:12 46 minut temu, Szabla napisał(a): Myślicie, że zwolennicy pisu nie piszą tak ciepło o platfusach i ich rodzinach? Nie, nie będę szukać, bo mnie nie ma na żadnych socjalach na szczęście. Z moich obserwacji nie. Wyborcy PiSu obrażają polityków PO, wyborcy PO obrażają wyborców PiSu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 23:42 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 23:42 20 minut temu, RappaR napisał(a): Z moich obserwacji nie. Wyborcy PiSu obrażają polityków PO, wyborcy PO obrażają wyborców PiSu POpapraniec, folksdojcz i leming to chyba najpopularniejsze określenia na wyborców PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 05:51 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:51 Serio jestem ciekawy jak tłumaczą sobie takie wpisy wyborcy Trzaskowskiego i platformy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano wczoraj o 05:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:57 7 godzin temu, Szabla napisał(a): żeby nie było, to ci pokazani przez Rappara i im podobni pokazali jakimi są zeszmaconymi podludźmi. A to czasem nie są boty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 06:02 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:02 8 godzin temu, ignazz napisał(a): Coraz mniej wierzę w bieżnię żonę i brata. Nie zapominaj o poniemieckim dworku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi