Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Kily napisał(a):

No co za przypadek, skoro Kamysz w przeciwieństwie do Tuska nigdy nie powiedział o Trumpie nic obraźliwego. 

Ale jest członkiem rządu Tuska.

Zresztą co takiego tragicznego może dla nas wyniknąć z focha Trumpa w stosunku do Tuska? W polityce liczą się interesy a nie jakieś osobiste animozje. 

2 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a):

Zresztą co takiego tragicznego może dla nas wyniknąć z focha Trumpa w stosunku do Tuska?

Osobiście stawiam na to, że wręcz wyjdzie z tego coś dobrego, tzn. Tusk przestanie być premierem. Dzisiejsze wypowiedzi Sawickiego i Kamińskiego ten scenariusz uprawdopodobniają.

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

Tydzień temu czytałem artykuł o tym, jak Tusk przyznał się do udziału w ustawkach kibicowskich

Teraz google nie pozwala mi na znalezienie tego

technokorporacyjny neofeudalizm

Nie wiem czy to o ten chodzi, bo tu Listkiewicz opowiada o Tusku

https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/michal-listkiewicz-donald-tusk-opowiadal-mi-jak-gonil-kibicow/q0zet7p

1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a):

Z cyklu: nikomu niepotrzebne ciekawostki. 

Nawrocki ma 180K obserwujących na Twitterze. 

Stanowski 1,3 mln

Zandberg 220K

Borys Budka 335K

Giertych 568K

Michał Pol 666K

Ćwiąkała 370K

Patrz te zawrotne liczby:
Image

1 godzinę temu, Kily napisał(a):

503669653_566604489542300_21814529734596

To jest pewna nowa "jakość". Wiadomo, że już 20 lat temu Tusk wymyślił Palikota i Niesiołowskiego, kiedy różne kwestie tabu bezpardonowo padały, ale to co odwala horda Giertycha względem dziecka to jednak chyba nowość.

Ogolnie takie scierwa powinno sie ignorować, ale serio aż korci aby wziać tych patusów "na warsztat"

1 godzinę temu, Kily napisał(a):

Nie chce mi się tego sprawdzać, zwłaszcza że nic to nie zmienia ani w kwestii relacji Trump-Tusk w pierwszym półroczu 2025 i w przyszłości.

503669653_566604489542300_21814529734596

To jest pewna nowa "jakość". Wiadomo, że już 20 lat temu Tusk wymyślił Palikota i Niesiołowskiego, kiedy różne kwestie tabu bezpardonowo padały, ale to co odwala horda Giertycha względem dziecka to jednak chyba nowość.

Myślicie, że zwolennicy pisu nie piszą tak ciepło o platfusach i ich rodzinach? Nie, nie będę szukać, bo mnie nie ma na żadnych socjalach na szczęście. 

I żeby nie było, to ci pokazani przez Rappara i im podobni pokazali jakimi są zeszmaconymi podludźmi. 

Niestety szambo z obu stron wylewa się z taką mocą, że coraz trudniej będzie to zatrzymać (o ile to w ogóle możliwe, bez udzialu jakiejś ogolnokrajowej tragedii pokroju wojny, choroby czy innego z 4 jeźdźcow apokalipsy).

46 minut temu, Szabla napisał(a):

Myślicie, że zwolennicy pisu nie piszą tak ciepło o platfusach i ich rodzinach? Nie, nie będę szukać, bo mnie nie ma na żadnych socjalach na szczęście. 

Z moich obserwacji nie.

Wyborcy PiSu obrażają polityków PO, wyborcy PO obrażają wyborców PiSu