DRK Opublikowano Wtorek o 20:03 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:03 20 minut temu, Pablo81 napisał(a): kanclerz Niemiec, premier GB czy prezydent Francji Niewykluczone, że wymieniona trójka jest uczulona na różnych Donaldów Te. Np naszemu umożliwili wygodną, indywidualną podróż koleją do Kijowa, a sami wybrali gnieżdżenie się we trzech w jednym wagonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Wtorek o 20:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:05 1 minutę temu, DRK napisał(a): Niewykluczone, że wymieniona trójka jest uczulona na różnych Donaldów Te. Np naszemu umożliwili wygodną, indywidualną podróż koleją do Kijowa, a sami wybrali gnieżdżenie się we trzech w jednym wagonie. Donaldofobia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Wtorek o 20:06 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:06 Nie wiem kto prowadzi twittera Nawrockiego, ale po kilku klatach przeciągnął prętem przy podziękowaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 20:13 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:13 42 minuty temu, julekstep napisał(a): hahaha nowy bohater fluberowego lore xD Uniwersum wyborów 2025 tworzy własne poduniwersum. k**** matrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightmareZ Opublikowano Wtorek o 20:15 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:15 Godzinę temu, airmax napisał(a): Senyszyn była fajna jak dostarczała mem kontent albo robiła podśmiec***ki z Mentzena. Ale jak dali jej głos na poważnie, a ta na dzień dobry mówi o Nawrockim „seksista” „bo jej się tak wydaje jak widzi Martę Nawrocka” na co w zasadzie całe studio zaprotestowało co ona pierdoli, to szybko zniknął obraz takiej śmiesznej fajnej cioci co to fajne żarty/historyjki odpowiada Bo pasywno-agresywna feministka antykościelna to jest jej prawdziwa twarz i taką ją pamiętam z czasów SLD, i ta maska sympatycznej energicznej babci z kampanii spadła minutę po prawdziwych wynikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano Wtorek o 20:16 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:16 (edytowane) 14 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Morawiecki był zaproszony w 2017 roku? Morawiecki był nawet w 2025 na inauguracji, ale ogólnie chodziło mi o to kto konsekwentnie jest jawnie ignorowany, a nie o konkretny jeden wieczór. Edytowane Wtorek o 20:18 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 20:17 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:17 Teraz, Kily napisał(a): Morawiecki był nawet w 2025 na inauguracji Ja pytam czy był w 2017 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 20:19 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:19 2 minuty temu, Kily napisał(a): Morawiecki był nawet w 2025 na inauguracji, W 2025 to nawet ja byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 20:20 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:20 1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a): Ja pytam czy był w 2017 roku. On nie był wtedy premierem 51 minut temu, julekstep napisał(a): hahaha nowy bohater fluberowego lore xD Ale to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 20:24 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:24 3 minuty temu, fluber napisał(a): On nie był wtedy premierem Fakt. Zatem @Kily czy Beata Szydło była na inauguracji Trumpa w 2017 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Wtorek o 20:25 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:25 8 minut temu, NightmareZ napisał(a): feministka antykościelna Nie bez powodu zdecydował się na taki, a nie inny gest powitalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 20:27 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:27 Wpis o córce Nawrockiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Wtorek o 20:27 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano Wtorek o 20:29 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:29 1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a): Fakt. Zatem @Kily czy Beata Szydło była na inauguracji Trumpa w 2017 roku? Nie chce mi się tego sprawdzać, zwłaszcza że nic to nie zmienia ani w kwestii relacji Trump-Tusk w pierwszym półroczu 2025 i w przyszłości. 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Wpis o córce Nawrockiego. To jest pewna nowa "jakość". Wiadomo, że już 20 lat temu Tusk wymyślił Palikota i Niesiołowskiego, kiedy różne kwestie tabu bezpardonowo padały, ale to co odwala horda Giertycha względem dziecka to jednak chyba nowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 20:37 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:37 (edytowane) @Kily Dobra, znalazłem co robiła Beata Szydło 20 stycznia 2017 roku. W Polsce premier Beata Szydło ma zaplanowane na dziś spotkanie z ministrem sprawiedliwości Zbigniewem Ziobrą oraz ministrem koordynatorem służb specjalnych Mariuszem Kamińskim. Najprawdopodobniej poznamy dziś szczegóły reformy sądownictwa, którą zapowiadał Ziobro. Konferencja prasowa rozpocznie się o godz. 13:30. @fluber @RappaR @LeweBiodroSmoka @matek i reszta - możecie cofnąć lajka, którego daliście koledze. W USA nie ma zwyczaju zapraszania polskich premierów i prezydentów na inaugurację prezydenta. Przywódcy innych krajów też w sumie rzadko się pojawiają. W tym roku Trump zaprosił paru polityków z innych państw ale według jakiegoś specyficznego klucza. Edytowane Wtorek o 20:38 przez Życie_to_mem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 20:44 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:44 23 minuty temu, fluber napisał(a): Ale to prawda To czy to prawda to sie okaze jak odsluchamy tasmy Twojej zony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano Wtorek o 20:47 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:47 (edytowane) 9 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): @Kily Dobra, znalazłem co robiła Beata Szydło 20 stycznia 2017 roku. W Polsce premier Beata Szydło ma zaplanowane na dziś spotkanie z ministrem sprawiedliwości Zbigniewem Ziobrą oraz ministrem koordynatorem służb specjalnych Mariuszem Kamińskim. Najprawdopodobniej poznamy dziś szczegóły reformy sądownictwa, którą zapowiadał Ziobro. Konferencja prasowa rozpocznie się o godz. 13:30. @fluber @RappaR @LeweBiodroSmoka @matek i reszta - możecie cofnąć lajka, którego daliście koledze. W USA nie ma zwyczaju zapraszania polskich premierów i prezydentów na inaugurację prezydenta. Przywódcy innych krajów też w sumie rzadko się pojawiają. W tym roku Trump zaprosił paru polityków z innych państw ale według jakiegoś specyficznego klucza. Mam wrażenie, że wystarczająco wyraźnie napisałem, że chodzi o relacje sprawdzalne już na przestrzeni ~pół roku i to czy Duda był u Trumpa na zaprzysiężeniu czy miesiąc później nic nie zmienia w oczywistym fakcie, że utrzymuje on relacje z amerykańską administracją, podobnie jak nawet Morawiecki nie będąc już premierem czy Nawrocki w czasie, gdy nie był jeszcze prezydentem. Tak samo jak oczywistym jest fakt, że zgoła inaczej wygląda to w przypadku Tuska. Edytowane Wtorek o 20:48 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 20:49 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:49 Teraz, Kily napisał(a): Mam wrażenie, że wystarczająco napisałem, że chodzi o relacje sprawdzalne już na przestrzeni ~pół roku i to czy Duda był u Trumpa na zaprzysiężeniu czy miesiąc później nic nie zmienia w oczywistym fakcie, że utrzymuje on relacje z amerykańską administracją, podobnie jak Morawiecki nie będąc już premierem czy Nawrocki nie będąc jeszcze prezydentem. Tak samo jak oczywistym jest fakt, że zgoła inaczej wygląda to w przypadku Tuska. Przecież Kamysz był w USA dosłownie tydzień temu. https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo-i-kontrakty-szef-mon-z-wizyta-w-usa/wbe7byd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano Wtorek o 20:53 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:53 Teraz, Życie_to_mem napisał(a): Przecież Kamysz był w USA dosłownie tydzień temu. https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo-i-kontrakty-szef-mon-z-wizyta-w-usa/wbe7byd No co za przypadek, skoro Kamysz w przeciwieństwie do Tuska nigdy nie powiedział o Trumpie nic obraźliwego. Podpowiem Ci, że jak dobrze poszukasz to jeszcze nawet znajdziesz fotkę Siemoniaka z Kristi Noem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Wtorek o 21:03 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:03 house of cards z polskimi napisami XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi