LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 06:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:23 (edytowane) myślę, że Rymanowskiemu należy się jakaś honorowa emeryturka na wzór tej olimpijskiej Edytowane wczoraj o 06:25 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano wczoraj o 06:28 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:28 Czyli wychodzi na to, że nawet Gabriel Narutowicz był dłużej prezydentem niż Rafał Trzaskowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 06:28 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:28 Godzinę temu, fluber napisał(a): Kanał Zero największym wygranym wyborów. Tak głosowali wyborcy Stanowskiego w 2 turze: Najbardziej pluralistyczne media w Polsce to aktualnie Stanowski. A taki c*** bo ja na nich nie głosowałem gdzie w tych słupkach jest mój głos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 06:30 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:30 widzieliście to? na śmierć zapomniałem o tym naszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 06:32 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:32 25 minut temu, Alonzo napisał(a): Kwik oszołomionych i zadufanych w sobie lemingów to jeden z piękniejszych akcentów wyboru niebawem miłościwie nam panującego Alfonsa I Uwielbiam kwik lemingów o poranku. Serio? „Kwik lemingów” a co wy wyprawiacie w tym wątku od kilku h? czy nie dokładnie to samo? Pisałem Te same mordy i te same wojenki popis na pełnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano wczoraj o 06:34 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:34 33 minuty temu, Koelner napisał(a): Prezydent i premier z Gdańska a wiadomo że Lechijka łączy ponad podziałami, A MY SWOJE! A co z tym transparentem kibiców Lechii na temat Tuska sprzed kilku lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 06:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:35 Update Gretkowska pięknie odleciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 06:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:35 Teraz, DLT_Braddock napisał(a): A co z tym transparentem kibiców Lechii na temat Tuska sprzed kilku lat? Czas na zgodę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano wczoraj o 06:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:35 6 minut temu, josephnba napisał(a): A taki c*** bo ja na nich nie głosowałem gdzie w tych słupkach jest mój głos? Czyli Julas był grany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 06:36 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:36 Teraz, Pan A. napisał(a): Czyli Julas był grany? No a jak w masz wklejaj w opis #julek2030 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koelner Opublikowano wczoraj o 06:36 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano wczoraj o 06:39 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:39 3 minuty temu, josephnba napisał(a): Update Gretkowska pięknie odleciała Haha, takich kosmitów jest więcej, Lisy, Środy, można tak długo wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 06:42 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:42 (edytowane) Edytowane wczoraj o 06:52 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 06:42 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 06:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:45 4 minuty temu, Krzemo napisał(a): Haha, takich kosmitów jest więcej, Lisy, Środy, można tak długo wymieniać. Nie używam tweetera lepsze niż to "Nie pamiętam exit pollu, zamieniającego się w swoje przeciwieństwo. Ludzie wstydzili się swojego kandydata, głosując na »program« pisowskiej propagandy zmacerowanej kościelnym nauczaniem o złu Brukseli, LGBT, świętości życia napoczętego i walki z muzułmańskim innowiercą, emigrantem. Najważniejsze, żeby nie deprawować dzieci wolnością, Józek nie kochał Staśka, baba ciążę donosiła, choćby miała nieprzyjemność a obcy z nami nie żył, chociaż od czasu PiS-u śmiga po ulicach miast z dostawą jedzenia. I jeszcze żeby zagranica nie mówiła co robić, bo my nic robić nie musimy, ani myśleć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 06:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:50 Szeling Wielgus mówi o votum zaufania, szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano wczoraj o 06:52 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano wczoraj o 06:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:59 6 godzin temu, memento1984 napisał(a): GG Epicki fail bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 07:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:05 28 minut temu, Koelner napisał(a): Czas na zgodę! Ja wczoraj po remisie białych orlow z Madziarem Nieporęt piwkowalem z kibicami znad zalewu więc wszystko jest możliwe 6 minut temu, steve napisał(a): Epicki fail bywa Ciekawe ile kasy umoczyli nasi forumowi gracze? przyznać się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano wczoraj o 07:18 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi