jack Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Oszukujo! Deszcz wywołali, żeby seniorów w domu uwięzić i słońce by młodych piwem na grillu zmorzyć. Niemiecki market pewnie jeszcze podstępną promocję 12+12 wczoraj zaserwował. A ja uśmiechnięty u Tuska na plaży siedzę. Ludzi sporo, w komisji najdłuższa kolejka dla przyjezdnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Teraz, tankathon napisał(a): Zachęcanie do większej frekwencji nie jest chyba złe no 'złe' nie jest sęk w tym że ogólna narracja jest taka że jest to 'dobre' a tak szczerze powiedziawszy to kandydaci zaserwowani nam w drugiej turze obiektywnie zasługują na jakieś 18% frekwencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, tankathon napisał(a): Przepraszam, ale patrząc jak dwie strony robisz fikołki, by nie potwierdzić własnej opinii odnośnie określonych czynów, to raczej można uznać, że twój osąd jest mało wiarygodny. No, wiarygodny za to jest wpis jakiegoś typa, który nawet nie podał numeru komisji, w której to te cuda się dzieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca lmao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 3 minuty temu, Krzemo napisał(a): No, wiarygodny za to jest wpis jakiegoś typa, który nawet nie podał numeru komisji, w której to te cuda się dzieją Dawaj kolejny fikołek, dobrze idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Fałszujo wybory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, airmax napisał(a): lmao To nic nie znaczy. Pytanie, czy nie jest to jakaś forma agitacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 3 minuty temu, tankathon napisał(a): Pytanie, czy nie jest to jakaś forma agitacji ? w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Będziecie tęsknić za Andrzejem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 13 minut temu, tankathon napisał(a): Pytanie, czy nie jest to jakaś forma agitacji ? Wyjebane w tą agitację, widząc coś takiego to normalnego człowieka (czyli takiego który nie jest politycznym betonem) to przeszłyby ciarki wstydu i żenady, analogicznie gdyby siedzieli w masce Zorro/stroju Batmana. bardziej pytanie brzmi, jakie zaufanie można mieć to takiego duetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Będziecie tęsknić za Andrzejem? Gość porażka, w drugiej kadencji pokazał że jest pizda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca (edytowane) Dobrze ze nie pada bo Macierewicz nie powie że PeŁo wywołała złe warunki pogodowe jak w 2010 jako że czuję się mocno zmęczony kampaniami wszelakimi to sobie dziś odpaliłem losowy materiał nie wiem ale się dowiem i mnie zamurowało nasi, nazwijmy ich, umiarkowani fani obecnej władzy (pisałem ze nie chce dziś być niemiły) zarzucali jakoś niedawno rządowi brak wsparcia dla innowacyjności i mieli rację KO nie inwestuje w nowe technologie Ale! okazuje się ze… odsyłam do linka Edytowane 1 Czerwca przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 18 minut temu, josephnba napisał(a): Dobrze ze nie pada bo Macierewicz nie powie że PeŁo wywołała złe warunki pogodowe jak w 2010 jako że czuję się mocno zmęczony kampaniami wszelakimi to sobie dziś odpaliłem losowy materiał nie wiem ale się dowiem i mnie zamurowało nasi, nazwijmy ich, umiarkowani fani obecnej władzy (pisałem ze nie chce dziś być niemiły) zarzucali jakoś niedawno rządowi brak wsparcia dla innowacyjności i mieli rację KO nie inwestuje w nowe technologie Ale! okazuje się ze… odsyłam do linka Hehe o mitochondrium aż się zaśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Mecenas z PKW z tęczową opaską na nadgarstku tłumaczy jak należy interpretować wątek agitacji w warszawskiej komisji. OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 41 minut temu, tankathon napisał(a): Mecenas z PKW z tęczową opaską na nadgarstku tłumaczy jak należy interpretować wątek agitacji w warszawskiej komisji. OK I co powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Czekam na żonę i dzieci na lotnisku i tak sobie skroluje X: Hahaha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2 godziny temu, airmax napisał(a): lmao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 7 minut temu, Kily napisał(a): mógł na rudo się ojebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHHeba Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca na Polymarkecie aktualnie 82 - 18 RT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi