Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Oszukujo! Deszcz wywołali, żeby seniorów w domu uwięzić i słońce by młodych piwem na grillu zmorzyć. Niemiecki market pewnie jeszcze podstępną promocję 12+12 wczoraj zaserwował. 

A ja uśmiechnięty u Tuska na plaży siedzę. Ludzi sporo, w komisji najdłuższa kolejka dla przyjezdnych. 

Teraz, tankathon napisał(a):

Zachęcanie do większej frekwencji nie jest chyba złe

no 'złe' nie jest

sęk w tym że ogólna narracja jest taka że jest to 'dobre'

a tak szczerze powiedziawszy to kandydaci zaserwowani nam w drugiej turze obiektywnie zasługują na jakieś 18% frekwencji 🙃

1 minutę temu, tankathon napisał(a):

Przepraszam, ale patrząc jak dwie strony robisz fikołki, by nie potwierdzić własnej opinii odnośnie określonych czynów, to raczej można uznać, że twój osąd jest mało wiarygodny. 

No, wiarygodny za to jest wpis jakiegoś typa, który nawet nie podał numeru komisji, w której to te cuda się dzieją 😅

13 minut temu, tankathon napisał(a):

Pytanie, czy nie jest to jakaś forma agitacji ?

Wyjebane w tą agitację, widząc coś takiego to normalnego człowieka (czyli takiego który nie jest politycznym betonem) to przeszłyby ciarki wstydu i żenady, analogicznie gdyby siedzieli w masce Zorro/stroju Batmana. 

bardziej pytanie brzmi, jakie zaufanie można mieć to takiego duetu 

Dobrze ze nie pada bo Macierewicz nie powie że PeŁo wywołała złe warunki pogodowe jak w 2010 

jako że czuję się mocno zmęczony kampaniami wszelakimi to sobie dziś odpaliłem losowy materiał nie wiem ale się dowiem i mnie zamurowało 

nasi, nazwijmy ich, umiarkowani fani obecnej władzy (pisałem ze nie chce dziś być niemiły) zarzucali jakoś niedawno rządowi brak wsparcia dla innowacyjności 

i mieli rację 

KO nie inwestuje w nowe technologie 

Ale! 

okazuje się ze… 

odsyłam do linka 

Edytowane przez josephnba

18 minut temu, josephnba napisał(a):

Dobrze ze nie pada bo Macierewicz nie powie że PeŁo wywołała złe warunki pogodowe jak w 2010 

jako że czuję się mocno zmęczony kampaniami wszelakimi to sobie dziś odpaliłem losowy materiał nie wiem ale się dowiem i mnie zamurowało 

nasi, nazwijmy ich, umiarkowani fani obecnej władzy (pisałem ze nie chce dziś być niemiły) zarzucali jakoś niedawno rządowi brak wsparcia dla innowacyjności 

i mieli rację 

KO nie inwestuje w nowe technologie 

Ale! 

okazuje się ze… 

odsyłam do linka 

Hehe o mitochondrium aż się zaśmiałem ;)