RappaR Opublikowano wczoraj o 07:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:35 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nie wierzę, jak patrzę na te hektolitry narzekań, że tyle razy nie głosowałeś. 23 minuty temu, fluber napisał(a): Nie głosowałeś w 2 turze 2020? Ja z zasady albo jestem za granicą albo na dyżurze w niedzielę. Teraz Mobywatel i łatwo było zmienić. Generalnie ~400h miesięcznie nakłada swoje restrykcje na życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 07:36 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:36 10 minut temu, fluber napisał(a): U mnie leje A to źle czy dobrze? I dla kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 07:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:40 2 godziny temu, Pan A. napisał(a): Nie do mnie było pytanie, ale odpowiem - nie został jeszcze skazany, ale tam som dowody mocniejsze niż użytkownik @Koelner zebrał na ks. Michała O. ps. Salceson! spokojnie u nas wszystko dłużej trwa, Bangladesz buduje elektrownię atomową w 6 lat a my pół wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 07:48 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:48 11 minut temu, jack napisał(a): A to źle czy dobrze? I dla kogo Nie mam pojęcia. Proboszcz zorganizował dziś Pierwsza Komunię w parafii. Też nie wiem czy to dobrze czy źle i dla kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 07:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:57 U nas pogodnie cieplo, siedzę w ogródku po śniadanku (naleśniki z utartymi truskawkami) piję kawusię nawet mi się nie chce być niemiłym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 07:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:59 Pani od geografii zawsze powtarzała że pogoda jest zawsze tylko czasem nieładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 08:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:10 11 minut temu, ignazz napisał(a): Pani od geografii zawsze powtarzała że pogoda jest zawsze tylko czasem nieładna. No i słońce też zawsze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano wczoraj o 08:33 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:33 3 godziny temu, tankathon napisał(a): dla kolegi pytam, podpowiedz ile lat siedział albo ile zarzutów karnych miał ów bandziorek, bo ciężko mi znaleźć jakąkolwiek wzmiankę na ten temat? Sam się przyznał do czynnego udziału w leśnych bójkach, kwestia skazania jest drugorzędną w takich okolicznościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 08:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:35 Teraz, Krzemo napisał(a): Sam się przyznał do czynnego udziału w leśnych bójkach, kwestia skazania jest drugorzędną w takich okolicznościach. Dobrze, że nikt z nas się nigdy nie bił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano wczoraj o 08:36 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:36 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): Sam się przyznał do czynnego udziału w leśnych bójkach, kwestia skazania jest drugorzędną w takich okolicznościach. I to spełnia kryteria słowa bandziorek? Swoją drogą nie przeszkadza Ci, że bandziorek jest premierem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano wczoraj o 08:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:47 10 minut temu, fluber napisał(a): Dobrze, że nikt z nas się nigdy nie bił. Brałes udział w kibolskich ustawkach? 12 minut temu, RappaR napisał(a): I to spełnia kryteria słowa bandziorek? Bez wątpienia. 12 minut temu, RappaR napisał(a): Swoją drogą nie przeszkadza Ci, że bandziorek jest premierem? Choćbyś się zesrał, nie zrobisz ze mnie fanatyka KO. Nie ten adres. Totalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano wczoraj o 08:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:50 Akurat wybrałem się do rodziców na weekend. Na kresach Rzeczpospolitej pogoda przepiękna. Słoneczko, ciuka chmurki, lekki ożywczy wiaterek. Temperaturowo kroi się najcieplejszy dzionek w roku. Choć prognozy zapowiadają, że za parę godzin ma prać . Podrzuciłem rodzicieli do komisji. Frekwencja wygląda na sporą, dużo kartek w urnie, kolejka, ale mówią mi, że tu tak zawsze do południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 08:50 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:50 (edytowane) 18 minut temu, fluber napisał(a): Dobrze, że nikt z nas się nigdy nie bił. Opowiedz nam jak jeździłeś na ustawki 6 minut temu, Krzemo napisał(a): Brałes udział w kibolskich ustawkach? Fluber głosił słowo Boże, namaszczał umierających i opatrywał rany pokonanym 3 minuty temu, DRK napisał(a): Akurat wybrałem się do rodziców na weekend. Na kresach Rzeczpospolitej pogoda przepiękna. Słoneczko, ciuka chmurki, lekki ożywczy wiaterek. Temperaturowo kroi się najcieplejszy dzionek w roku. Choć prognozy zapowiadają, że za parę godzin ma prać . Podrzuciłem rodzicieli do komisji. Frekwencja wygląda na sporą, dużo kartek w urnie, kolejka, ale mówią mi, że tu tak zawsze do południa. W mniejszych miejscowościach zazwyczaj godziny „kościelne” są pikiem frekwencyjnym ja jeszcze nie zagłosowałem bo mam dziś lenia po obiedzie pójdę Edytowane wczoraj o 08:53 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano wczoraj o 08:54 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:54 (edytowane) 23 minuty temu, Krzemo napisał(a): Sam się przyznał do czynnego udziału w leśnych bójkach, kwestia skazania jest drugorzędną w takich okolicznościach. Czyli twierdzisz, że na czele polskiego rządu stoi bandzior? Co z pozostałym wątkiem odnośnie mafii? Już się naprodukowałeś czy można się spodziewać kolejnych wysrywów? Edytowane wczoraj o 08:57 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano wczoraj o 08:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:57 8 minut temu, Krzemo napisał(a): Choćbyś się zesrał, nie zrobisz ze mnie fanatyka KO. Nie ten adres. Totalnie. Ależ ja z Ciebie nikogo nie robię. To Ty się uaktywniasz fanatycznie broniąc swoich idoli. Ja od prezydenta chcę tylko veta paktu migracyjnego i cenzury internetu, żadnych pochwał ode mnie nie usłyszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano wczoraj o 08:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:59 1 minutę temu, RappaR napisał(a): To Ty się uaktywniasz fanatycznie broniąc swoich idoli. Hahaha, kogo tu bronie? konkrety z cytatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano wczoraj o 08:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:59 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Ależ ja z Ciebie nikogo nie robię. To Ty się uaktywniasz fanatycznie broniąc swoich idoli. Ja od prezydenta chcę tylko veta paktu migracyjnego i cenzury internetu, żadnych pochwał ode mnie nie usłyszysz To byłoby piękne, gdyby chociaż tyle dotarło do ludzi idących na dzisiejsze wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano wczoraj o 09:00 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:00 (edytowane) To Ty mi przypinasz, że jestem wyborca KO, tylko dlatego, ze masakruje Batyra. @RappaR 6 minut temu, tankathon napisał(a): polskiego rządu stoi bandzior? Jak chcesz sobie nazywać Tuska bandziorkiem, to nie będę domagał się ochrony praw autorskich. Edytowane wczoraj o 09:00 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano wczoraj o 09:02 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:02 11 godzin temu, RappaR napisał(a): Po dwóch latach targania po sądach i wjechaniu na chatę. Wtedy akurat prokuratura była oddzielona od rządu a Prokuratorem Generalnym był Seremet (nominowany przez Lecha Kaczyńskiego). Czyli najpierw zeszliśmy ze ,,skazany'' do ,,ciągany po sądach'' a teraz okazało się, że to nawet nie Platforma po tych sądach go ciągała. Czyli jedyne co obciąża PO w tej sprawie to zaangażowanie ABW. Niedługo pewnie wyjdzie, że oficer ABW dowodzący akcją to jakiś kryptopisior a sama akcja miała na celu ośmieszyć PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano wczoraj o 09:03 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:03 (edytowane) 15 minut temu, josephnba napisał(a): Opowiedz nam jak jeździłeś na ustawki Popraw mnie jeśli jestem w błędzie, ale czy przypadkiem udział w leśnej bójce czy napierdalanie się na parkingu pod blokiem nie łapie się w te same widełki ewentualnych wczasów? Czyli każdy kto choć raz miał jakiś temat do rozwiązania jest bandytą? Nie bronię, tylko pytam. 6 minut temu, Krzemo napisał(a): Jak chcesz sobie nazywać Tuska bandziorkiem, to nie będę domagał się ochrony praw autorskich. Czytałeś czytałeś, ale nic z tego nie wyszło i jak zawsze próbujesz uciekać. No jak powiedziałeś a to powiedz b, to jak, czyli według ciebie na czele polskiego rządu stoi bandzior czy nie? Edytowane wczoraj o 09:06 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi