Krzemo Opublikowano Sobota o 21:58 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:58 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Zgadzam się. Czyli zagłosujesz za prezydentem, który poprze czy odrzuci ustawę o mowie nienawiści? Po dwóch latach targania po sądach i wjechaniu na chatę. Swoją drogą - nie martwi Ciebie wariat jako premier? a Ciebie martwi, że prezydentem może zostać bandziorek, którego wystawiła polityczna mafia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Sobota o 21:58 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:58 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Zgadzam się. Czyli zagłosujesz za prezydentem, który poprze czy odrzuci ustawę o mowie nienawiści? 99,99% wpisów w rodzaju ,,rząd Tuska pod ścianę'' nie jest ściganych. Chyba najwięcej bulgoczą się jacyś radni za wpisy januszów na portalach lokalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Sobota o 22:04 Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:04 5 minut temu, Krzemo napisał(a): a Ciebie martwi, że prezydentem może zostać bandziorek, którego wystawiła polityczna mafia? To Twoja opinia na temat Nawrockiego, nie moja. Podczas gdy to Ty nazwałeś Tuska wariatem, nie ja. Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Sobota o 22:08 Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:08 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Coś jeszcze? Nie, możesz iść spać. Kolorowych. 12 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): ,,rząd Tuska pod ścianę'' Dzwonię na 112! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Sobota o 22:51 Udostępnij Opublikowano Sobota o 22:51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 01:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 01:08 (edytowane) 3 godziny temu, Krzemo napisał(a): A tu mamy wysryw, że PiS nawet jak prześladował, to wcale nie tak bardzo, a to nikogo sąd nie skazał, a jak kogoś aresztowano no to pewnie było za co. Ale teraz za Tuska to hurr durr, skandal, zamach na wolność. Lubicie jak was PiS rucha i tyle. No to jest fakt PiS jak prześladował dajmy na to takiego Sebusia Majtczaka to tylko pogroził palcem, Ziobro pokrzyczał ,ale wspaniałomyślnie pozwolili mu spi*****ić do Dubaju. A za Tuska bodnarowscy siepacze bezceremonialnie dopadli chłopaka w ciepłych krajach i jeszcze go sprowadzili do reżimowego aresztu wydobywczego. To jest dopiero skandal, zamach na wolność i lekceważenie praw człowieka. Rodzina się wykosztowała na łapówki , adwokatów, wyjazd i złote wizy emirackie, a te bydlaki od Tuska bezczelnie go uprowadzili jak Mosad Eichmana z Argentyny . Cała nadzieja w Karolu, jak dzisiaj wygra to Sebka ułaskawi, albo przynajmniej go schowa w pałacu przed bodnarowcami Edytowane wczoraj o 01:17 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano wczoraj o 04:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:47 6 godzin temu, Krzemo napisał(a): a Ciebie martwi, że prezydentem może zostać bandziorek, którego wystawiła polityczna mafia? Jak to się mówi, dla kolegi pytam, podpowiedz ile lat siedział albo ile zarzutów karnych miał ów bandziorek, bo ciężko mi znaleźć jakąkolwiek wzmiankę na ten temat? Ile osób z tej politycznej mafii zostało skazanych, bo skoro jest to tak oczywisty fakt to zakładam, że aparat państwa jedzie w tym temacie jak walec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano wczoraj o 05:27 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:27 21 minut temu, tankathon napisał(a): Jak to się mówi, dla kolegi pytam, podpowiedz ile lat siedział albo ile zarzutów karnych miał ów bandziorek, bo ciężko mi znaleźć jakąkolwiek wzmiankę na ten temat? Ile osób z tej politycznej mafii zostało skazanych, bo skoro jest to tak oczywisty fakt to zakładam, że aparat państwa jedzie w tym temacie jak walec? Nie do mnie było pytanie, ale odpowiem - nie został jeszcze skazany, ale tam som dowody mocniejsze niż użytkownik @Koelner zebrał na ks. Michała O. ps. Salceson! "Rocky" będzie siedział i to jest tak samo pewne jak to, że tym razem to już napewno będący w poTRZASKU rząd podwyższy kwotę wolną od podatku! Zresztą o czym wogóle jest dyskusja, w tej czy innej sprawie mafii pisoskiej dowody zbierali, oprócz użytkownika K. ofc, najlepsi apacze Bodnara - Ci sami co po 1,5 roku odnaleźli ukrywającego się w Islamabadzie, śmigajacego w sukience i opalonego Sebastiana M., w akcji specjalnej "maytek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano wczoraj o 05:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:59 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): https://www.weatheronline.pl/weather/maps/forecastmaps?LANG=pl&UP=0&R=0&MORE=1&DAY=1&MAPS=over&CONT=plpl&LAND=plpl&TOFD=tag tego się obawiałem Prognozy nie są specjalnie alarmujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano wczoraj o 06:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 06:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:45 (edytowane) 28 minut temu, tankathon napisał(a): Wina Tuska @julekstep jak się rozliczymy za głos na ciebie? chcesz jakieś foto z potwierdzeniem? Godzinę temu, Pan A. napisał(a): Nie do mnie było pytanie, ale odpowiem - nie został jeszcze skazany, ale tam som dowody mocniejsze niż użytkownik @Koelner zebrał na ks. Michała O. ps. Salceson! "Rocky" będzie siedział i to jest tak samo pewne jak to, że tym razem to już napewno będący w poTRZASKU rząd podwyższy kwotę wolną od podatku! Zresztą o czym wogóle jest dyskusja, w tej czy innej sprawie mafii pisoskiej dowody zbierali, oprócz użytkownika K. ofc, najlepsi apacze Bodnara - Ci sami co po 1,5 roku odnaleźli ukrywającego się w Islamabadzie, śmigajacego w sukience i opalonego Sebastiana M., w akcji specjalnej "maytek". Nawet mi się nie chce ale Przypomnę co ze tego sebe to pisowscy wypuścili Ty i rappar macie jakąś misję wybielania pisu i jechania po KO? KO są chjowi to fakt Czy to znaczy ze PiS był dobry? Lepszy? Nie i nie a deportacje z ZEA trzeba uznać za sukces znając ich podejście do praw człowieka Stu też się do tej pory nie udało ściągnąć choć minister z pisu obiecał że to zrobi wina Kaczyńskiego?   Nie wina pisu? nie tak wyglądają w praktyce deportacje Edytowane wczoraj o 06:52 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano wczoraj o 06:53 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:53 6 minut temu, josephnba napisał(a): Wina Tuska Nic na ten temat nie wiem, ale ok, zaufam ci, skoro piszesz to wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 06:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:55 1 minutę temu, tankathon napisał(a): Nic na ten temat nie wiem, ale ok, zaufam ci, skoro piszesz to wiesz. Zabrakło w moim wpisie emotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano wczoraj o 07:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:01 Zagłosowane Pierwsze moje wybory od 2019? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 07:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:08 Jakie wieści z rana znad krawędzi? Komu sprzyja pogoda? Długopis i świeca przygotowane? w Gdańsku piękne słońce, trzeba będzie ma spacer pójść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 07:11 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:11 9 minut temu, RappaR napisał(a): Zagłosowane Pierwsze moje wybory od 2019? Nie głosowałeś w 2 turze 2020? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 07:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:15 12 minut temu, RappaR napisał(a): Zagłosowane Pierwsze moje wybory od 2019? Nie głosowałeś nie masz prawa narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 07:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:25 17 minut temu, jack napisał(a): Jakie wieści z rana znad krawędzi? Komu sprzyja pogoda? Długopis i świeca przygotowane? w Gdańsku piękne słońce, trzeba będzie ma spacer pójść. U mnie leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 07:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:26 (edytowane) 26 minut temu, RappaR napisał(a): Zagłosowane Pierwsze moje wybory od 2019? Głosowałeś wtedy na prezydenta liceum? Nie wierzę, jak patrzę na te hektolitry narzekań, że tyle razy nie głosowałeś. Edytowane wczoraj o 07:28 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano wczoraj o 07:29 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:29 28 minut temu, josephnba napisał(a): tak wyglądają w praktyce deportacje ZGADZAM SIĘ Stary, kpię sobie tylko z tego wysrywa tej wyjebanej z ameryki przez Bidena lebiegi 'krwacowej' o mosadzie itd LOL 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Głosowałeś wtedy na prezydenta liceum? Nie wierzę, jak patrzę na te hektolitry narzekań, że tyle razy nie głosowałeś. Coś chyba 'buja' kolega RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi