Krzemo Opublikowano Sobota o 21:16 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:16 Zresztą gówniana jest wasza postawa. Ja piszę, że żadna władza nie powinna prześladować słabych. A tu mamy wysryw, że PiS nawet jak prześladował, to wcale nie tak bardzo, a to nikogo sąd nie skazał, a jak kogoś aresztowano no to pewnie było za co. Ale teraz za Tuska to hurr durr, skandal, zamach na wolność. Lubicie jak was PiS rucha i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 21:17 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:17 3 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Ale po co podawać maksymalną karę skoro tej babie REALNIE grozi co najwyżej jakaś grzywna? sytuacja jest rozwojowa i jestem bardzo ciekaw jak się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Sobota o 21:17 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:17 8 minut temu, Krzemo napisał(a): W tym typa która akurat wyszedł z psem na spacer. Podlinkujesz te historie? Nie słyszałem jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 21:18 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:18 1 minutę temu, Krzemo napisał(a): Zresztą gówniana jest wasza postawa. Ja piszę, że żadna władza nie powinna prześladować słabych. 6 godzin temu, Krzemo napisał(a): No tak, PiS oraz bandyterka w typie Batyra, jest silna wyłącznie wobec słabych. symetryzm level ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Sobota o 21:19 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:19 Teraz, julekstep napisał(a): symetryzm level ignazz Bez związku, oddalam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Sobota o 21:19 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:19 4 minuty temu, julekstep napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/blyskawiczna-akcja-czyli-jak-panstwo-zlapalo-emerytke-grozaca-jerzemu-owsiakowi-7122253198809920a Policja występuje do Mety, operatora Facebooka, o przekazanie danych osoby, która dokonała wpisu. Uzyskuje je. Wtedy występuje do firmy telekomunikacyjnej o kolejne dane. Otrzymuje je. 14 stycznia 2025 r. (....) Tego samego dnia, czyli 14 stycznia, do CBZC, Zarządu w Warszawie, przychodzi po południu adwokat Jacek Olejarz. Przedkłada wystawione tego samego dnia pełnomocnictwo podpisane przez Jerzego Owsiaka. wiadomo -> Jurek jest święty, więc ma moce których taki ignorant jak ja może nie rozumieć, ale mimo wszystko dla mnie timing jest tu mocno podejrzany Tak czy owak wniosek Owsiaka jednak wpłynął. Zresztą wątpię żeby policja miała czas sprawdzać jakieś gównowpisy na FB. Musieli dostać jakiś cynk od ludzi Owsiaka i dopiero zaczęli działać a parę godzin później wpłynęło oficjalne zawiadomienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 21:19 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:19 5 minut temu, jack napisał(a): z tego co widzę nawet za spacer z psem to teraz będą zatrzymywali za siedzenie z psem w domu! (jak przypadkiem nieładny baner będzie za oknem) Teraz, Życie_to_mem napisał(a): Tak czy owak wniosek Owsiaka jednak wpłynął. Zresztą wątpię żeby policja miała czas sprawdzać jakieś gównowpisy na FB. Musieli dostać jakiś cynk od ludzi Owsiaka i dopiero zaczęli działać a parę godzin później wpłynęło oficjalne zawiadomienie. aaaa no to jak tak to spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Sobota o 21:21 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:21 1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a): Musieli dostać jakiś cynk od ludzi Owsiaka. Bez kitu;) 7 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Ale po co podawać maksymalną karę skoro tej babie REALNIE grozi co najwyżej jakaś grzywna? Były ksiądz, który nazwał premiera szumowiną dostał tydzień temu za to zawiasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Sobota o 21:23 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:23 3 minuty temu, julekstep napisał(a): sytuacja jest rozwojowa i jestem bardzo ciekaw jak się skończy To złóż wniosek do MS w trybie informacji publicznej o statystyki dotyczące gróźb karalnych z ostatnich kilku lat gdy sprawcą była babka 70+. Będą musieli ci odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Sobota o 21:26 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:26 8 minut temu, fluber napisał(a): Podlinkujesz te historie? Nie słyszałem jej https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/areszt-dla-aktywistki-lgbt-nie-brali-udzial-w-protescie-ale-zostali-zatrzymani-st4660717 Typowa policyjna łapanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Sobota o 21:30 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:30 5 minut temu, fluber napisał(a): Bez kitu;) Fakt jest taki, że wniosek Owsiaka o ściganie jednak wpłynął a Duda tego ścigania nie żądał. Cytat Były ksiądz, który nazwał premiera szumowiną dostał tydzień temu za to zawiasy Doda dostała wyrok za sugerowanie, że autorzy biblii byli ujarani ziołem. Ja proponuję po prostu wyjebać z kodeksu karnego przestępstwa znieważenia i obrazy uczuć religijnych. Zgadzasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Sobota o 21:31 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:31 4 minuty temu, Krzemo napisał(a): https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/areszt-dla-aktywistki-lgbt-nie-brali-udzial-w-protescie-ale-zostali-zatrzymani-st4660717 Typowa policyjna łapanka. czyli nie pies a siatka owoców to zasadnicza różnica 1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a): Fakt jest taki, że wniosek Owsiaka o ściganie jednak wpłynął a Duda tego ścigania nie żądał. skoro wcześniej się przekonał że wg. 'niezawisłych' sądów można go (w momencie sprawowania funkcji prezydenta) nazywać debilem to pewnie wiedział że i tak nic nie ugra a 'ludzie Owsiaka' pewnie dostali cynk zwrotny że warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Sobota o 21:34 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:34 26 minut temu, Krzemo napisał(a): A no i z jednej strony mamy ludzi korzystających z konstytucyjnych praw z z drugiej wariatów życzących innym śmierci. I nie martwi Ciebie, że ten wariat jest premierem? 31 minut temu, Krzemo napisał(a): A kogo skazali za gówno wpisy? https://tvn24.pl/polska/sprawa-antykomorpl-sad-umorzyl-zarzut-zniewazenia-prezydenta-ra300610-ls3421493 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Sobota o 21:34 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:34 19 minut temu, jack napisał(a): z tego co widzę nawet za spacer z psem W ciągu 5 minut najpierw nazwałeś mnie betonem, a potem napisałeś że w 2020 policja zatrzymywała ludzi za spacerowanie z psem. Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Sobota o 21:35 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:35 18 minut temu, Krzemo napisał(a): Zresztą gówniana jest wasza postawa. Ja piszę, że żadna władza nie powinna prześladować słabych. A tu mamy wysryw, że PiS nawet jak prześladował, to wcale nie tak bardzo, a to nikogo sąd nie skazał, a jak kogoś aresztowano no to pewnie było za co. Ale teraz za Tuska to hurr durr, skandal, zamach na wolność. Lubicie jak was PiS rucha i tyle. I dlatego KO, które prześladuje słabych jest tak niebezpieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Sobota o 21:36 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:36 5 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Doda dostała wyrok za sugerowanie, że autorzy biblii byli ujarani ziołem. W czasach gdy premier miał ołtarz w domu takie wyroki się faktycznie zdarzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Sobota o 21:37 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:37 1 minutę temu, RappaR napisał(a): https://tvn24.pl/polska/sprawa-antykomorpl-sad-umorzyl-zarzut-zniewazenia-prezydenta-ra300610-ls3421493 No przecież umorzono z uwagi na niską społeczną szkodliwość. Co chciałeś udowodnić tym linkiem? 1 minutę temu, fluber napisał(a): W czasach gdy premier miał ołtarz w domu takie wyroki się faktycznie zdarzały. Ale zgadzasz się, że za słowa nie należy karać? Pomijam oczywiście groźby karalne i stalking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Sobota o 21:40 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:40 4 minuty temu, RappaR napisał(a): I nie martwi Ciebie, że ten wariat jest premierem? https://tvn24.pl/polska/sprawa-antykomorpl-sad-umorzyl-zarzut-zniewazenia-prezydenta-ra300610-ls3421493 Czyli umorzyli za gówno wpisy, a nie skazali. Jak argumentował sędzia Sądu Apelacyjnego w Łodzi, decyzja o umorzeniu zapadła ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu. Jednocześnie sędzia podtrzymał wyrok za sfałszowanie legitymacji studenckiej i zaświadczeń lekarskich, ale złagodził Fryczowi karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Sobota o 21:42 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:42 4 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Ale zgadzasz się, że za słowa nie należy karać? Pomijam oczywiście groźby karalne i stalking. Sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Sobota o 21:52 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:52 13 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Ale zgadzasz się, że za słowa nie należy karać? Zgadzam się. Czyli zagłosujesz za prezydentem, który poprze czy odrzuci ustawę o mowie nienawiści? 11 minut temu, Krzemo napisał(a): Czyli umorzyli za gówno wpisy, a nie skazali. Jak argumentował sędzia Sądu Apelacyjnego w Łodzi, decyzja o umorzeniu zapadła ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu. Jednocześnie sędzia podtrzymał wyrok za sfałszowanie legitymacji studenckiej i zaświadczeń lekarskich, ale złagodził Fryczowi karę. Po dwóch latach targania po sądach i wjechaniu na chatę. Swoją drogą - nie martwi Ciebie wariat jako premier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi