Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a):

No chyba jednak złożył skoro groźba jest ścigana na wniosek pokrzywdzonego. 

https://wiadomosci.wp.pl/blyskawiczna-akcja-czyli-jak-panstwo-zlapalo-emerytke-grozaca-jerzemu-owsiakowi-7122253198809920a

Policja występuje do Mety, operatora Facebooka, o przekazanie danych osoby, która dokonała wpisu. Uzyskuje je. Wtedy występuje do firmy telekomunikacyjnej o kolejne dane. Otrzymuje je. 14 stycznia 2025 r.

(....)

Tego samego dnia, czyli 14 stycznia, do CBZC, Zarządu w Warszawie, przychodzi po południu adwokat Jacek Olejarz. Przedkłada wystawione tego samego dnia pełnomocnictwo podpisane przez Jerzego Owsiaka.

wiadomo -> Jurek jest święty, więc ma moce których taki ignorant jak ja może nie rozumieć, ale mimo wszystko dla mnie timing jest tu mocno podejrzany 🙃

1 minutę temu, jack napisał(a):

Wczoraj płakałeś nad losem Batmana. Dziś zatrzymanie 80 osób, których potem nie skazano, czyli niewinnych, jest spoko. Ah ten beton 

ktoś z tych 80ciu osób był zatrzymany za wywieszanie plakatów przez okno?

i dalej -> pytanie jakie tam poszły kwoty odszkodowań :) 

1 minutę temu, jack napisał(a):

Wczoraj płakałeś nad losem Batmana. Dziś zatrzymanie 80 osób, których potem nie skazano, czyli niewinnych, jest spoko. Ah ten beton 

Oczywiście, że policja powinna reagować wtedy kiedy ktoś stoi z banerem w oknie, a nie wtedy gdy demolowane są radiowozy czy policjant zostaje ranny. Dzięki, że pozwoliłeś mi przejrzeć na oczy.