Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, fluber napisał(a):

Masz na myśli prokuraturę chyba.

Mam na myśli organy ścigania w ogólności.

38 minut temu, fluber napisał(a):

No jutro to raczej nie.

Pojutrze też nie, bo exit poll raczej wiele nam nie powie. :) Prezydenta poznamy dopiero w poniedziałek. 

Swoją drogą ja tylko raz pomyliłem się w typowaniu wyników drugiej tury w wyborach w Polsce i USA. Nie przewidziałem zwycięstwa Bidena w 2020 roku. Mylnie odczytałem wówczas nastroje społeczne w USA, bo byłem przekonany, że protesty BLM pomogą Trumpowi i zaszkodzą Bidenowi a było dokładnie odwrotnie. 

Godzinę temu, DRK napisał(a):

STS i fortuna przyjmują raczej tylko dziś do 23:59

Chyba ze wejdziesz "na grubo" 💪😙

3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

szukasz aprobaty?

ja nie będę Cb ciskać, ale nie zaczepiaj

czekam na podcast Lisia Stonoga

Stonoga dostajacy udara to najlepsza reklama czaska😋

Teraz, elwariato napisał(a):

Chyba ze wejdziesz "na grubo" 💪😙

Stonoga dostajacy udara to najlepsza reklama czaska😋

A i PS lubie te przekomarzania, pis vs po, stalin vs hitler, udar vs wylew, ciśnijta dalej co jest lepciejsze🥴

5 godzin temu, elwariato napisał(a):

, udar vs wylew, ciśnijta dalej co jest lepciejsze🥴

Wylew to też jest udar (stroke), tylko nie każdy udar jest wylewem, za to każdy wylew jest udarem. Gorszy jest udar krwotoczny - zwany potocznie wylewem, a "lepciejszy" jest udar niedokrwienny . Po wylewie to już jesteś warzywem, po niedokrwiennym można jeszcze jakoś funkcjonować 

8 godzin temu, jack napisał(a):

Jak wygra Trzaskowski to będzie podwyższenie kwoty wolnej od podatku

Tak będzie, napewno, tym razem już tak naprawdę napewno się uda się!

Ps Lechia Gdańsk k.rwa szajs!

8 godzin temu, josephnba napisał(a):

O legalność się nie bałem 

od początku pisałem głównie o moralnej stronie tego legitnego wymuszenia 

Józek, Ty, oficer PSP, wysyłasz miliony ludzi do krematoriów bo mają inne poglądy od Ciebie, czy innego forumowicza nazywasz 'pieszczotliwie' "dr. Mengele", k**** Twoja ocena moralna tej sytuacji nikogo nie interesuje. 

32 minuty temu, Pan A. napisał(a):

Tak będzie, napewno, tym razem już tak naprawdę napewno się uda się!

Ps Lechia Gdańsk k.rwa szajs!

Józek, Ty, oficer PSP, wysyłasz miliony ludzi do krematoriów bo mają inne poglądy od Ciebie, czy innego forumowicza nazywasz 'pieszczotliwie' "dr. Mengele", k**** Twoja ocena moralna tej sytuacji nikogo nie interesuje. 

Moja może i nie 

pisząc to miałem na myśli społeczeństwo które wybiera między takimi ludźmi 

to tylko świadczy o tym jak spierdolona jest sytuacja skoro pomimo tak ciężkich oskarżeń w stosunku do tych dwóch, są w drugiej turze 

To że tobie taki kandydat odpowiada to już nie mój problem 

a no i gwoli wyjaśnienia 

nie byłem w PSP niestety 

6 minut temu, Koelner napisał(a):

mnie to ciekawi czy Jarek przewidział że numery jakie wykręcał Karolek mu nie przeszkodzą a nawet pomogą

Myślę że zło jest bardziej atrakcyjne niż dobro. Szczególnie dla takich zakompleksionych stulejkarzy, którzy na forum się wypłakują że ich kobieta 👩 biła, taki alfons-osiłek, damski bokser 🥊 będzie idolem. Pewnie sam fantazjuje, że chciałby być takim muciomacho ,pisze ✍ eseje o tym jakie dziwki ruchał, albo jakiego wielkiego ma , żeby sobie poprawić samoocenę i dorównać swojemu bohaterowi 

5 godzin temu, mayor napisał(a):

Wylew to też jest udar (stroke), tylko nie każdy udar jest wylewem, za to każdy wylew jest udarem. Gorszy jest udar krwotoczny - zwany potocznie wylewem, a "lepciejszy" jest udar niedokrwienny . Po wylewie to już jesteś warzywem, po niedokrwiennym można jeszcze jakoś funkcjonować 

Wow czyli to to samo, jak pis i po, no to skoro sobie na to odpowiedzieliśmy to teraz niech dojdzie do konstatacji jaki jest sens glosowac, juz nie mowie o agitacji, na tego czy tego kandydata.

7 godzin temu, josephnba napisał(a):

to tylko świadczy o tym jak spierdolona jest sytuacja skoro pomimo tak ciężkich oskarżeń w stosunku do tych dwóch, są w drugiej turze

A jakie ciezkie oskarzenia ma Trzaskowski?

*myslalem ze to pojedynek gdzie jedni drugim odmawiaja inteligencji a drudzy tym pierwszym “polskosci”

17 minut temu, memento1984 napisał(a):

A jakie ciezkie oskarzenia ma Trzaskowski?

*myslalem ze to pojedynek gdzie jedni drugim odmawiaja inteligencji a drudzy tym pierwszym “polskosci”

Odbieranie kamienic za Gronkiewicz.

Ale że PO ma prokuraturę i sądy, to ten rozbój jest całkowicie bezkarny

20 minut temu, jack napisał(a):

Komuś odbierano kamienice?

nie ważne komu odbierano, ale komu przekazywano (120 latkom 🙃)

tak czy siak samozwańczy lewak stający w obronie warszawskiej reprywatyzacji żeby tylko poprawić wizerunek turbo-libkowego kandydata na prezydenta to słodziachny widok ❤️ 🌈 ☕ 🏳️‍🌈 🇪🇺

więcej pls!

Edytowane przez julekstep