Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Ja tylko sugeruję, że policja za rządów PiS i za rządów PO nie za bardzo się różni. 

289c9a03075187829e40c035091a1d600baf5540598fe2b0d99a20c2aeabf6cc.jpg

No a ja się z tym zgadzam, że sami policjanci się nie różnią.

Różni się to do czego się ich wykorzystuje.

Nie widzę symetrii między pilnowaniem chaty prezesa największej partii bo banda swirusow wyszła na ulicę z chęcią zajebania go a ta akcja z Batmanem. 

Podobnie jak wcześniej z ta babka od Owsiaka 

2 minuty temu, fluber napisał(a):

Nie widzę symetrii między pilnowaniem chaty prezesa największej partii bo banda swirusow wyszła na ulicę z chęcią zajebania go a ta akcja z Batmanem. 

Tracisz panowanie nad emocjami czy wkręcasz w emocjonalne rozchwianie bym zagłosował na Nawrockiego? 

Teraz, jack napisał(a):

Tracisz panowanie nad emocjami czy wkręcasz w emocjonalne rozchwianie bym zagłosował na Nawrockiego? 

Komentuje smutną rzeczywistość. Ja jeszcze pamiętam jak dziennikarzom wyrywali sprzęt, czy udaremnili zamach krzesłem kiedy ostatnio mieli pelnie władzy.

Teraz, fluber napisał(a):

Komentuje smutną rzeczywistość. Ja jeszcze pamiętam jak dziennikarzom wyrywali sprzęt, czy udaremnili zamach krzesłem kiedy ostatnio mieli pelnie władzy.

A mi się wydaje, że będziesz jak Jaś Kapela we wczorajszym orędziu. Ale rozumiem, piątkowy wieczór rządzi się swoimi prawami. 

Teraz, jack napisał(a):

A mi się wydaje, że będziesz jak Jaś Kapela we wczorajszym orędziu. Ale rozumiem, piątkowy wieczór rządzi się swoimi prawami. 

Nie oglądałem tego orędzia, więc nie kumam o co ci teraz chodzi. 

6 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Za Ziobry to ten nieprawomyślny sędzia zostałby zawieszony a potem miałby postępowanie dyscyplinarne i kontrolę prowadzonych spraw trzy lata wstecz plus szykany w usłużnych mediach. 

Nie było żadnej decyzji sądu w tej sprawie, ani żaden sędzia nie podejmował decyzji.

4 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a):

🙆‍♂️🤦‍♂️🤦‍♀️

Chyba zapomniałeś co się wtedy działo. Sam prawie oberwałem pod kościołem, jak demonstracja zechciała się wyżyć za wyrok TK.

6 minut temu, fluber napisał(a):

A ja pamiętam sprawę lekarzy od ojca Ziobry, sprawę sędziego Wróbla (którą nawet ta pisowska Izba wyśmiała, bo zarzuty były tak dęte i naciągane), zamknięcie portalu NCzas przez ABW, zachowanie policji podczas covidu i kilka innych głośnych akcji. 

12 minut temu, fluber napisał(a):

Chyba zapomniałeś co się wtedy działo. Sam prawie oberwałem pod kościołem, jak demonstracja zechciała się wyżyć za wyrok TK.

Nie był to w 100% pokojowy protest ale sugestie o chęci zajebania kogoś są mocno na wyrost. :) 

19 minut temu, fluber napisał(a):

nie kumam o co ci teraz chodzi. 

Widzę, że pisowskiej serduszko mocno zabiło i trzeba było jeszcze przed 12 potrollować i popisać głupoty. Zawsze to jakaś szansa na przekonanie do głosowania na gangusa wszystkich 9 osób czytających to forum 👍

Edytowane przez jack

5 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

A ja pamiętam sprawę lekarzy od ojca Ziobry, sprawę sędziego Wróbla (którą nawet ta pisowska Izba wyśmiała, bo zarzuty były tak dęte i naciągane), zamknięcie portalu NCzas przez ABW, zachowanie policji podczas covidu i kilka innych głośnych akcji. 

Masz na myśli prokuraturę chyba.

Covid w Europie wszędzie tak wyglądał jeśli chodzi o policję 

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Bo masz klapki na oczach jak każdy fanatyk.

Ten policjant serio powiedział, że wtargnęli do gościa, bo dostali powiadomienie, że ktoś chce wyskoczyć z okna?

STS tuż przed końcem zakładów 1,90 vs 1,90

na fortunie 1,85-1,95 na niekorzysc Nawrockiego

podtrzymuje zdanie, ze jutro wygra Trzaskowski

34 minuty temu, fluber napisał(a):

no ja tez nie widze symetrii, co innego wizyta policji na chacie bez uzycia przemocy (z bardziej blahych powodow policja moze wjechac, zdziwilibyscie sie jak to wyglada tez w innych krajach np. w Niemczech czy Danii), a co innego pałowanie bezbronnych kobiet

Edytowane przez steve

4 minuty temu, steve napisał(a):

na fortunie 1,85-1,95 na niekorzysc Nawrockiego

podtrzymuje zdanie, ze jutro wygra Trzaskowski

No jutro to raczej nie.

4 minuty temu, steve napisał(a):

no ja tez nie widze symetrii, co innego wizyta policji na chacie bez uzycia przemocy, a co innego pałowanie bezbronnych kobiet

Czyli interwencje wobec lempart i spółki były niesluszne, a wobec Batmana konieczne?

8 minut temu, jack napisał(a):

Widzę, że pisowskiej serduszko mocno zabiło i trzeba było jeszcze przed 12 potrollować i popisać głupoty. Zawsze to jakaś szansa na przekonanie do głosowania na gangusa wszystkich 9 osób czytających to forum 👍

Dokładnie, dostanę premie za każdego przekonanego, a za godzinę kończę zmianę. Zmienisz zdanie? Bardzo proszę...

30 minut temu, tankathon napisał(a):

Sprawa emerytki rozstrzygnie się w sądzie, grozi jej do 3lat, bo pan Jerzy miał uzasadnią obawę o swoje życie. 🙃

ja tam nie jestem za tym, zeby ludzie grozili innym smiercia. a to ze baba jest stara, a nie mloda to ma byc bezkarna?

internet spaczyl ludzi, mysla, ze sa anonimowi i bezkarni, no sorry ale "gin czleku i to jak najszybciej" to rozumiem, ze ja tez moge do starych bab pisac "zdychaj stara kurwo"? 

2 minuty temu, fluber napisał(a):

No jutro to raczej nie.

dobra, dobra juz sie szykuj na kleskę w niedziele

Moze i sluszne, ale sposob ich przeprowadzania był niedopuszczalny, ja nie slyszalem, zeby Batmana najebali palami

1 minutę temu, steve napisał(a):

dobra, dobra juz sie szykuj na kleskę w niedziele

9 minut temu, jack napisał(a):

Ciśnij, ciśnij, a nuż się uda 

Dobra, widzę że forum przejął najtwardszy elektorat uśmiechniętej Polski. Pozwolę sobie zatem pójść spać, bo tekstów pianoustych mam już wystarczająco w robocie. Dobranoc i niech prezydentem zostanie ten, który zdobędzie najwięcej głosów.

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Dobra, widzę że forum przejął najtwardszy elektorat uśmiechniętej Polski. Pozwolę sobie zatem pójść spać, bo tekstów pianoustych mam już wystarczająco w robocie. Dobranoc i niech prezydentem zostanie ten, który zdobędzie najwięcej głosów.

najtwardszy elektorat? to ty jestes jebanym oszolomem pisowskim, ja nawet nie ide na wybory w niedziele xD widac juz cisnienie w gaciach ci rosnie na mysl ze Rafaello wygra (a tak bedzie i wjezdzam jutro na grubo jak sie kurs utrzyma)

Edytowane przez steve