Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie to nie dziwi .Ta grupa wyborców 18-29 nie pamięta czasów kiedy goryle-ochroniarze w hotelach w całości byli zaangażowani w seksbiznes, gdyż teraz instytucja streczyciela-alfonsa jest przeżytkiem, dzisiaj są portale ogłoszeniowe , domówki , cichodajki i jak ktoś chce poruchać to nie musi iść do Karola czy innego osiłka z Grand Hotelu , tylko sobie ogarnie lachociąga w internetach.

13 minut temu, mayor napisał(a):

Mnie to nie dziwi .Ta grupa wyborców 18-29 nie pamięta czasów kiedy goryle-ochroniarze w hotelach w całości byli zaangażowani w seksbiznes, gdyż teraz instytucja streczyciela-alfonsa jest przeżytkiem, dzisiaj są portale ogłoszeniowe , domówki , cichodajki i jak ktoś chce poruchać to nie musi iść do Karola czy innego osiłka z Grand Hotelu , tylko sobie ogarnie lachociąga w internetach.

Albo po prostu wiedzą, że telewizja kłamie i trzeba weryfikować informacje. To nie tej grupie sprzedaje się garnki, czy robi przekręty na wnuczka/babcie 

16 minut temu, mayor napisał(a):

chyba tej grupie nie wystarczy pi****lenie o fajnej Europie no i chcą hajsu jak rozleniwieni biali Europejczycy, więc taki narodowy socjalizm w stylu pisu jest bardziej atrakcyjny 

8 minut temu, Koelner napisał(a):

chyba tej grupie nie wystarczy pi****lenie o fajnej Europie no i chcą hajsu jak rozleniwieni biali Europejczycy, więc taki narodowy socjalizm w stylu pisu jest bardziej atrakcyjny 

Dokładnie. Trzeba wrócić do pracy po 14 godzin dziennie w fabryce, @Koelner w piątek o 9 rano znalazł rozwiązanie problemów polskiej ekonomii - biali Polacy są leniwi i nie chce im się pracować!

1 godzinę temu, mayor napisał(a):

Ja rozumiem twoja nienawiść, albo przynajmniej staram sie zrozumiec😋 do pis-u, ale za uja jak widac nie wiesz kt to stręczyciel vel alfons

3 minuty temu, elwariato napisał(a):

Ja rozumiem twoja nienawiść, albo przynajmniej staram sie zrozumiec😋 do pis-u, ale za uja jak widac nie wiesz kt to stręczyciel vel alfons

Jak nie wie? 
Wyśmiewa kogoś, kto został uderzony przez kobietę, wniosek sam się nie dał.

A kto lepiej trzyma kobietę za mordę, niż właśnie alfons?

Przez Mayora przemawiają prawdziwe lata doświadczenia 

36 minut temu, RappaR napisał(a):

Jak nie wie? 
Wyśmiewa kogoś, kto został uderzony przez kobietę, wniosek sam się nie dał.

A kto lepiej trzyma kobietę za mordę, niż właśnie alfons?

Przez Mayora przemawiają prawdziwe lata doświadczenia 

Tak tutaj szydera, ale ja na poważnie, na tej zasadzie co kolega uderza w karolllo to mozna by kazdego taksiarza "sumienie" poruszyć 

Godzinę temu, josephnba napisał(a):

bijesz żonę 

kiedy mąż żony nie bije to jej wątroba gnije. 

Godzinę temu, josephnba napisał(a):

No i jak po 14 godzinach wyjdziesz z roboty to nie w głowie ci robienie głupot 

idziesz do domu pijesz bijesz żonę i do łóżka 

idealny świat 

to jest idealny świat do którego tęskni konserwatysta czyli świata dominacji europejskiej a oni teraz chcą się opierdalac i dominować a to trudne 

50 minut temu, elwariato napisał(a):

Tak tutaj szydera, ale ja na poważnie, na tej zasadzie co kolega uderza w karolllo to mozna by kazdego taksiarza "sumienie" poruszyć 

Tematu dzisiejszych taksiarzy-Uberowców nie znam , za komuny to było wiadomo każdy złotówa musiał donosić na psiarnie- ubecje bo inaczej by koncesji nie dostał, za to władza im się odwdzięczała przymykając oko na ich biznesy z kurewstwem i kartami. W sumie miałem kilku kumpli alfonsów - sutenerów i to nie jest ciekawe towarzystwo. Znałem też taksiarza, który był alfonsem , sutenerem, kapusiem i szulerem karcianym jego żona miała zakład fryzjerski, który był jednocześnie przykrywką skrzyżowania burdelu i szulerni. W stanie wojennym spierdolili do Kanady udając solidarnościowych opozycjonistów i tam żyją do dziś 

50 minut temu, RappaR napisał(a):

W sumie nie stawiałbym.

I 5% Mentena mnie dziwi i 5% Zandberga, chociaż najbardziej 35% Stano i 14% Jakubiaka. 

Najbardziej rozbija “nie bralem udzialu w 1szej rundzie” i kompletny knock-out na korzysc nawrockiego

12 godzin temu, mayor napisał(a):

Mówiąc normalny facet nie miałem na myśli takich co są nawiedzonymi religijnymi ultrasami

A kto tu jest nawiedzonym kato ultrasem? Jedyne czym sie podzieliles z nami na forum w ciagu ~24h ze prawdopodobnie korzystasz z uslug prostytutek jak kazdy “normals” z twojego otoczenia i ze byles rozwiedziony 2 razy.

Chociaż księża odwiedzający dziewczynki zarabiające na życie pupą to raczej norma, i mnie to nie oburza bo to też ludzkie, a jak przysłowie mówi-" raz do roku to i księdzu wolno

Norma?

Gorszym śmieciem  jest alfons, a jeszcze gorszym taki co jak Carlfons udaje wzorowego tatusia katolika 

Ale do kogo Ty pijesz z tym gorszym?