dannygd Opublikowano Środa o 21:00 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:00 W dniu 24.05.2025 o 12:51, the_secret napisał(a): ale czy tacy literalni ludzie jak ty czy ten sojowy chłopiec o nicku jack nie wykminiliście jeszcze że on może te 2h wytrzymać a bez problemu a wziął to na wizji żeby dzisiaj mieć powód zaprosić Rafała do testów? Serio...? Wy naprawdę w takie fikołki wierzycie? Zdajecie sobie sprawę jak mocno uzależnia tak stężona nikotyna? Ludzie nie są w stanie wrócić do papierosów nawet tych mocnych, bez filtra, ściąganych na czarno, bo są za.. słabe. Jednak ten kraj nie zasługuje na lepszego prezydenta. Debilami powinien "rządzić" debil. Ps. Dla tych co zaraz wylać będą chcieli wiadro pomyj w stylu tęczowy wielbiciel czaskowskiego, od razu wyjaśniam - nie cierpię Rafała, dla mnie to karierowicz pokroju Nowaka, tylko lepiej sie pilnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 21:22 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:22 (edytowane) 36 minut temu, dannygd napisał(a): Serio...? Wy naprawdę w takie fikołki wierzycie? Zdajecie sobie sprawę jak mocno uzależnia tak stężona nikotyna? Ludzie nie są w stanie wrócić do papierosów nawet tych mocnych, bez filtra, ściąganych na czarno, bo są za.. słabe. pobawiłem się Snusem będąc przez pół roku w Danii ~15 lat temu (wtedy to była totalna nowość dla mnie bo w PL tego praktycznie nie było a tam to było na porządku dziennym) nie zauważyłem nic z tego co napisałeś wyżej ale fakt ze akcja slaba i robienie z tego szachow 5d (gdzie wiadomo ze Rafalek, ktory co druga debate wyglada jakby byl na zejsciu, na zadne testy nie pojdzie) jest meh Edytowane Środa o 21:38 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Środa o 21:23 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:23 Teraz, julekstep napisał(a): obawiłem się Snusem będąc przez pół roku w Danii ~15 lat temu (wtedy to była totalna nowość dla mnie bo w PL tego praktycznie nie było a tam to było na porządku dziennym) nie zauważyłem nic z tego co napisałeś wyżej Po prostu masz zajęliście silną psychikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 21:25 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:25 1 minutę temu, P_M napisał(a): Po prostu masz zajęliście silną psychikę vote me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Środa o 21:35 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:35 11 minut temu, julekstep napisał(a): pobawiłem się Snusem będąc przez pół roku w Danii ~15 lat temu (wtedy to była totalna nowość dla mnie bo w PL tego praktycznie nie było a tam to było na porządku dziennym) nie zauważyłem nic z tego co napisałeś wyżej Nie wiem, ale jak mowisz ze sie bawiłes swoim "snusem" i ze efekt był mizerny, to jakos mnie to specjalnie nie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 21:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:36 Teraz, elwariato napisał(a): Nie wiem, ale jak mowisz ze sie bawiłes swoim "snusem" i ze efekt był mizerny, to jakos mnie to specjalnie nie dziwi Buda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Środa o 21:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:36 12 minut temu, P_M napisał(a): Po prostu masz zajęliście silną psychikę Albo ma małego snusa Teraz, julekstep napisał(a): Buda! Waldemar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 02:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 02:58 ja nie pojde, ale polecam przesluchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 04:16 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:16 6 godzin temu, elwariato napisał(a): Nie wiem, ale jak mowisz ze sie bawiłes swoim "snusem" i ze efekt był mizerny, to jakos mnie to specjalnie nie dziwi 6 godzin temu, elwariato napisał(a): Albo ma małego snusa Mały snus problem bo efekt mizerny,.Duży też problem z dojściem , jest też problem bo laski często boli i chodzą z szeroko rozstawionymi nogami. Chyba najlepiej mieć średniaka i dobrą technikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 04:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:23 7 godzin temu, dannygd napisał(a): Serio...? Wy naprawdę w takie fikołki wierzycie? Zdajecie sobie sprawę jak mocno uzależnia tak stężona nikotyna? First, there was no overall significant difference in degree of dependence between cigarettes and snus. Another Swedish study in youths found that those using snus were as dependent as those smoking [7]. This finding is at odds with data from US that found that cigarette smokers lighted up closer to awakening than smokeless users [8] and that stopping use was easier with smokeless tobacco than with cigarettes [9]. In a study validating a questionnaire assessing dependence to all tobacco products the degree of dependence seemed to be somewhat lower among smokeless tobacco users than cigarette smokers [10]. https://doi.org/10.3390/ijerph15081609 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 04:56 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:56 10 godzin temu, tankathon napisał(a): To i wątek przepowiedni się pojawił. Lechijka wraca na szczyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano wczoraj o 04:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:57 7 godzin temu, dannygd napisał(a): Jednak ten kraj nie zasługuje na lepszego prezydenta. Debilami powinien "rządzić" debil. skoro chcesz, by rzadzil toba dupiarz, to twoja sprawa, ale czemu tak zle zyczysz pozostalym rodakom?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano wczoraj o 05:02 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:02 (edytowane) 7 godzin temu, julekstep napisał(a): pobawiłem się Snusem będąc przez pół roku w Danii ~15 lat temu (wtedy to była totalna nowość dla mnie bo w PL tego praktycznie nie było a tam to było na porządku dziennym) nie zauważyłem nic z tego co napisałeś wyżej ale fakt ze akcja slaba i robienie z tego szachow 5d (gdzie wiadomo ze Rafalek, ktory co druga debate wyglada jakby byl na zejsciu, na zadne testy nie pojdzie) jest meh Przecież to czy się uzależniasz czy nie to jest indywidualna sprawa. Jeden walnie gram koksu i nie walnie przez następne 15 lat, a inny się uzalezni. Znam gościa co palil heroine i udało mu się z tego wyjść dość szybko bez jakichs strasznych konsekwencji, a inni nie mogą głupich fajek rzucić przez 50 lat po 20 próbach. Strzelam, że ten snus sprzed 15 lat, a ten dziś to inna bajka. Pewności tu nie mam, ale np. marihuaną dziś, a kiedyś to inna bajka, teraz jest mocniejsza niż to co paliłem 15 lat temu w Polsce, na pewno ma większa zawartość THC i na pewno też bardziej uzaleznia. Skoro ludzie się uzależniają na maxa od fajek, to tymbardziej mogą od czegos kilka razy silniejszego. Edytowane wczoraj o 05:16 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 05:22 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:22 7 minut temu, steve napisał(a): Przecież to czy się uzależniasz czy nie to jest indywidualna sprawa. Jeden walnie gram koksu i nie walnie przez następne 15 lat, a inny się uzalezni. Znam gościa co palil heroine i udało mu się z tego wyjść dość szybko bez jakichs strasznych konsekwencji, a inni nie mogą głupich fajek rzucić przez 50 lat po 20 próbach. Troll może udowadniać co bardziej uzależnia, bo jak przekopie internety to znajdzie to co mu pasuje do wybielenia Carlita. Ja jako palacz fajek podróżowałem samolotami na długich dystansach non stop Hanoi 12 godzin, Perth 14 godzin i dałem radę wytrzymać bez fajka, podobnie jak wielu innych pasażerów. Carlos nie mógł wytrzymać półtorej godziny, a przecież to nie było jednorazowe zażywanie tylko jest dużo sytuacji kiedy sięga po substancje. Fakt że w samolocie nikt nie musi kłamać, ani głupio tłumaczyć się z sutenerskiej przeszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja nie pojde Idź, jeśli zagłosujesz na Nawrockiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) 5 minut temu, matek napisał(a): Idź, jeśli zagłosujesz na Nawrockiego. Niestety, to nie tylko głos na niego, ale na cała flotę starych grzybów, którymi gardzę z tego powodu też nikogo nie mam zamiaru do niczego namawiać, choć wiadomo co bym wolał trochę się obawiam prognoz pogody, ma chyba sporo padać w tą niedzielę, a to chyba bardziej będzie sprzyjać Czaskowi Edytowane 23 godziny temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 8 godzin temu, julekstep napisał(a): vote me Postanowione na karcie dopisze twojo ksywę Godzinę temu, joe dumars napisał(a): skoro chcesz, by rzadzil toba dupiarz, to twoja sprawa, ale czemu tak zle zyczysz pozostalym rodakom?... A jaka jest mrożąca między dupiarzem i patusem? a propos dupiarza byłoby zabawnie gdyby Nawrocki jemu do hotelu panienki zamawiał 38 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Niestety, to nie tylko głos na niego, ale na cała flotę starych grzybów, którymi gardzę z tego powodu też nikogo nie mam zamiaru do niczego namawiać, choć wiadomo co bym wolał trochę się obawiam prognoz pogody, ma chyba sporo padać w tą niedzielę, a to chyba bardziej będzie sprzyjać Czaskowi Ja z kolei słyszałem w radiu że w niedziel na być 30* tak czy tak lepiej dla pana prezydenta Warszawy (tfu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 13 minut temu, josephnba napisał(a): Ja z kolei słyszałem w radiu że w niedziel na być 30* Chyba nie w Wawce jednak, zresztą u mnie też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 14 minut temu, josephnba napisał(a): a propos dupiarza byłoby zabawnie gdyby Nawrocki jemu do hotelu panienki zamawiał Rafał i Panienki? eeeeeeeeeeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1 minutę temu, Koelner napisał(a): Rafał i Panienki? eeeeeeeeeeeeeee Chopców też mu mógł, ale co na to kosciół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi