Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

od 15 lat nie oglądam TV

ale z tego co kojarze to Kabarety od zawsze są antypisowskie jak już

Od 15 lat nie oglądasz tv ale wątpię żebyś od 15 lat nie korzystał z internetu więc to co najwyżej tania wymówka  

moe tylko kabarety jadą po PiS 

zauważ że mało który aktor/wokalista jest z tego obozu, stąd ta dysproporcja 

mod czasów polskiego ZOO minęło już ponad 30 lat więc naprawdę nie kumam twojego zaskoczenia 

59 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Nie wiem czy było, pewnie znowu przejęzyczenie tylko w takim razie co on chciał powiedzieć :D

Nie żebym się czepiał ale wypowiedź wygląda na wyrwaną z kontekstu 

masz większą próbkę? Zwłaszcza ciekawe jest to co powiedział przed tym cytatem 

6 minut temu, josephnba napisał(a):

Od 15 lat nie oglądasz tv ale wątpię żebyś od 15 lat nie korzystał z internetu więc to co najwyżej tania wymówka  

co ma jedno do drugiego?

6 minut temu, josephnba napisał(a):

masz większą próbkę? Zwłaszcza ciekawe jest to co powiedział przed tym cytatem

tak, zaraz lęcę do archiwów TVP, pociąg mam o 15 20

jak chcesz wyciagnąć z kontekstu zdanie, że Polską rządzą polityczni gangsterzy?

Godzinę temu, DRK napisał(a):

PiS to jednak sam chce się zaorać.

Jeśli PiS nie pochowa do szafy ćwierćinteligentów typu Bielan (patrz jego wypowiedź z dzisiaj z polityczne graffiti)to te cyferki szybko się zmienią.

Mentzena każdy może sobie oceniać jak chce, ale pisowcy powinni dać sobie tydzień na wstrzymanie. Będą mieć dwa lata do następnych wyborów, żeby sobie pofilozofować. 

No i proszę.

U kogoś decyzyjnego w PiS mózg jeszcze funkcjonuje. 

Spin doktor został przeciągnięty pod kilem i złożył konstruktywną samokrytykę.

Haha, Naworcki naganiał k**** do Grand Hotelu 🤣

Ustawki, oszukiwanie z mieszkaniami, stręczycielstwo. 

Na ja pi****le, jak wam może z czystym sumieniem przyjść głosowanie na takiego "bandziorka". 

I pomyśleć, że pewnie kolejne rewelacje w czwartek. 

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/karol-nawrocki-i-tajemnice-grand-hotelu-zrodla-onetu-uczestniczyl-w-procederze/kqwwbef,79cfc278

4 minuty temu, Krzemo napisał(a):

Na ja pi****le, jak wam może z czystym sumieniem przyjść głosowanie na takiego "bandziorka". 

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/karol-nawrocki-i-tajemnice-grand-hotelu-zrodla-onetu-uczestniczyl-w-procederze/kqwwbef,79cfc278

To nie głos na Nawrockiego, głos przeciw cenzurze i głos przeciw migracji 

14 minut temu, Krzemo napisał(a):

Spryciarze z Onetu - dwóch anonimowych informatorów twierdzi, że Nawrocki naganiał prostytutki do hotelu.  W trybie wyborczym pozwać ich się nie da. Cywilnie sprawa potrwa z 5 lat. Autorem artykułu jest prowadzący wieczór wyborczy TVP. Fajne pierdololo bez żadnych dowodów. Dziwne, że nie puścili w piątek.

29 minut temu, Krzemo napisał(a):

myślę że podobnie jak innym łatwo przychodzi głosowanie na człowieka który współtworzył w Wawie klimat reprywatyzacyjny, gdzie odbywała się dużo większa bandyterka niż wszystkie udowodnione i nieudowodnione przewiny Nawrockiego (pomnożone przez 100) 🙃

Edytowane przez julekstep

16 minut temu, BMeF napisał(a):

Ostatni raz jak kazałeś im 'wypierdalać z Polski' po konferencji polityka PiS to chyba okazało się, że mieli rację, tak że różnie może być. :) 

I przy okazji - jakby Nawrocki nie zaczął mówić prawdy u rymanowskiego to byłoby po sprawie. Przy ustawkach od razu się przyznał. Snus - od razu opowiedział. Tu godzinę po materiale zapowiedział pozew.

Onet puści wieczorem nieweryfikowalne słowo przeciw słowu, może wykombinują łaskę, która powie że 20 lat temu Nawrocki ja wpuścił na numerem do hotelu i część ludzi to łyknie.

Zdania co się powinno zrobić z onetem nie zmieniam. 

35 minut temu, Krzemo napisał(a):

Burza w szklance wody 

Barmani taskiarze czy ochroniarze w klubach zawsze mieli namiary na k****

Jednakże prezydentowi to nie przystoi 

11 minut temu, julekstep napisał(a):

myślę że podobnie jak innym łatwo przychodzi głosowanie na człowieka który współtworzył w Wawie klimat reprywatyzacyjny, gdzie odbywała się dużo większa bandyterka niż wszystkie udowodnione i nieudowodnione przewiny Nawrockiego (pomnożone przez 100) 🙃

Serio chcesz stopniować ich wady? 

1 minutę temu, fluber napisał(a):

I przy okazji - jakby Nawrocki nie zaczął mówić prawdy u rymanowskiego to byłoby po sprawie. Przy ustawkach od razu się przyznał. Snus - od razu opowiedział. Tu godzinę po materiale zapowiedział pozew.

Ty tu próbujesz spinu, że on i jego sztab są w sumie wiarygodni? ;] 

W dniu 6.05.2025 o 11:18, fluber napisał(a):

Oglądam właśnie konferencje PiS. Czarnek pokazuje akty notarialne. Nawrocki po prostu kupił to mieszkanie za 120 tysięcy. Nie ma żadnej umowy opieki i do niczego się Nawrocki nie zobowiązywał, to była normalna transakcja z odroczeniem o 5 lat, żeby pan Jerzy nie musiał zwracać bonifikaty. Pozwolił tam mieszkać panu Jerzemu do śmierci z dobrej woli, bo chciał mu pomóc.

Onet powinien zostać wyjebany z tego kraju w trybie natychmiastowym.

Bo tutaj np. napisałeś emocjonalne bzdury, bo tak powiedział Ci PiS, więc chyba tak średnio z tą wiarygodnością.

Oczywiście racja/grube pomylenie się w temacie X tych samych dziennikarzy/Twoje nie znaczy grubego pomylenia się w temacie Y/racji, ale szanse, że nie wyjdą kolejne brudy na byłego certyfikowanego kibola chyba zafascynowanego światem przestępczym uważam jakoś za mniejsze niż większe. Tak że jeśli ktoś nie lubi Platformy to droga wolna, ale bronienie Nawrockiego może być długoterminowo przedsięwzięciem ryzykownym. :) 

Tbh z tych wszystkich zarzutów pod adresem Nawrockiego to ogarnianie dziwek do hotelu byłoby chyba najmniej zaskakujące. ;]