Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, P_M napisał(a):

What? xDDDDDD daj linka 

https://wiadomosci.radiozet.pl/raporty-specjalne/wybory-prezydenckie-w-polsce-2025/gw-karol-nawrocki-pomagal-przestepcy-seksualnemu-w-tle-przejecie-kawalerki

narracja płynnie zmienia się z "Nawrocki oszukał staruszka" na "Nawrocki pomagał zboczeńcowi"

22 minuty temu, julekstep napisał(a):

Powinni ich wystawić na olimpiadę w kategorii akrobatyka 

46 minut temu, fluber napisał(a):

No w artykule piszą że go ścigali i że zbiegł 

Czyli robili to co przy każdym innym wykroczeniu gdy sprawca oddala się z miejsca zdarzenia.

Co mieli innego zrobić, bo nie bardzo rozumiem do czego zmierzasz? Wysłanie wezwania na adres domowy raczej odpadało. :) 

Przecież nie wysłali tam AT ani helikopterów. 

1 godzinę temu, julekstep napisał(a):

Uuuuu to bedzie ciekawe serio, jak to poukładają. Choc mysl sie nasowa tak jak @Koelner zapodał, i faktycznie pomogl typowi w potrzebie, moze nie za free, ale w półswiatku, twardzi ludzie nie robia nic za free😋

26 minut temu, fluber napisał(a):

Tv Republika 🤦‍♂️

image.jpeg.8af487f733a07ca38e98a8be66d1cd04.jpeg

Babeczka na wieczór widac juz ma plany

1 godzinę temu, Koelner napisał(a):

Nawrocki to jest kozak, dziadowi podłożył papiery jak był w areszcie 🤣🤣🤣 “podpisujesz kwity albo c*** ci w dupe nygusie na haremie” Netflix czeka 

Ostatnie jego przestępstwo szczegółowo opisywały lokalne media. "We wtorek o godzinie 14 pani Beata, 38-letnia opiekunka rocznego dziecka, wyszła z domu przy ul. Focha w Gdańsku ze swoim podopiecznym. Dziecko jechało w wózeczku, kobieta skierowała się w stronę niewielkiego lasku – między ul. Focha, Kolonią Jordana i akademikami. Po kwadransie spaceru zatrzymał ją mężczyzna, lat ok. 60, miał ze sobą laskę i rower górski z koszykiem przy bagażniku" – relacjonował portal naszemiasto.pl 17 listopada 2011 roku.

– Niski, chudy, długie włosy spięte w kitek, twarz pociągła, jakby skóra z niej zwisała. Chwycił mnie mocno za rękę. Z początku chciałam się wyrwać, ale uścisk uniemożliwiał mi to. Zrozumiałam, że nie dam rady mu się wyrwać, a nawet jeśli udałoby mi się to, to i tak nie ucieknę z dzieckiem – opowiadała mediom wówczas ta kobieta.

Z jej relacji wynikało, że mężczyzna zagroził jej gwałtem i powiedział, że ma stać spokojnie, to skończy się tylko na masturbacji. – Cały czas mnie przytrzymywał. Trwało to kilka, może kilkanaście minut zanim skończył. Chciał, żebym go dotykała... Ale się nie dałam – opisała.

"GW" podaje w piątek, że to Jerzy Ż. miał być sprawcą napaści i został zatrzymany 17 listopada 2011 r. "Następnego dnia decyzją sądu trafił do aresztu, a potem został skazany na 1,5 roku więzienia" – czytamy w artykule.

"Wyborcza" przypomina też, że w czasie, gdy Jerzy Ż. przebywał w Areszcie Śledczym przy ul. Kurkowej w Gdańsku, Karol Nawrocki wraz z żoną Martą pojawili się tam z notariuszem, aby podpisać umowę sprzedaży kawalerki.

Edytowane przez mayor

12 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Jak oni się w ogóle poznali? Ta wersja o byciu sąsiadami chyba została obalona. 

A jeśli nawet byli tymi sąsiadami to ta znajomość też byłaby trochę dziwna. Znacie kogoś, kto w wieku 20+ lat trzymał się blisko ze starymi dziadami ze swojego osiedla? :) 

Może się poznali podczas wspólnej ekshibicjonistycznej masturbacji w osiedlowym parku . Połączyło ich hobby 

2 godziny temu, julekstep napisał(a):

I co na to biedny Rafał, który namawiał Nawrockiego do finansowania tego pana? 🤪