Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, jack napisał(a):
Cytat

ujawnili dane osobowe, podając dokładny adres i numer księgi wieczystej. To są dane chronione, w związku z tym podjęłam decyzję o zgłoszeniu tego faktu do prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ale także informacyjnie do prokuratora generalnego oraz ministra spraw wewnętrznych i administracji - powiedziała Magdalena Czarzyńska-Jachim podczas konferencji prasowej. 

dokladny adres i numer ksiegi wieczystej to dane osobowe, wg pani prezydent.

trzeba isc zaglosowac w drugiej rundzie bo widze ze niedlugo to nie bedzie nawet mozna dziadkow odwiedzic, jak tak dalej pojdzie.

co za obrzydliwa frakcja.

17 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Jeszcze półtorej tygodnia, spokojnie 

Fajne półtorej tygodnia się zapowiada, agitacja na 150% normy, nawet u nas na forum xDDDDD

Ja na krętacza Nawrockiego głosował nie będę a że Trzaskowski też nie z mojej bajki to wolę sobie polecieć na 25 lecie matury albo z kumplami do Walencji jeszcze nie zdecydowałem.

P.s. zanim ktoś podniesie argument o całej władzy w rękach KO, to tak głos oddałem na Dudę 8 lat temu i po czasie nie byłem zadowolony z samego siebie.

Życzę wszystkim wyborów zgodnie z jego sumieniem.

Ja w PL nie mieszkam na stałe ba nie prowadzę już tam firmy od 5 lat więc w sumie też głupio byłoby brać odpowiedzialność za wybór który ma na mnie znikomy wpływ.

Pozdrawiam obie strony tego jakże emocjonującego wyścigu.

30 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Fajne półtorej tygodnia się zapowiada, agitacja na 150% normy, nawet u nas na forum xDDDDD

Ja dziś cały dzień w podróży, także akurat tak wyszło. W sobotę powtórka;)

https://x.com/OficjalnyJK/status/1925225277304582281

Edytowane przez fluber

8 godzin temu, fluber napisał(a):

Ale niektóre z nich masz wyżej, niektóre niżej. Koszarowanie na pewno nie pomaga w życiu rodzinnym.

Lepiej powiedz co jako wyborca razem byś chciał żeby zrobił zandberg:

https://www.rmf24.pl/polityka/news-news-rmf-fm-to-oni-moga-stracic-prace-w-ramach-rekonstrukcji,nId,7969395

Odrzucił 

25 minut temu, blackmagic napisał(a):

Nie wiem co miałby tym zyskać szczególnie że, a przynajmniej tak twierdzi, już raz odrzucił propozycję synekur 

Szczerze, jeśli miałbym wybrać bycie posłem, zawsze wybrałbym bycie w opozycji(chyba że mam stołek lepszy zagwarantowany dzięki byciu w rządzie).
A tak? Zero odpowiedzialności, swoje robi, nikt nie krytykuje, bawi się jak chce

Korwin całe życie tak wygrał

Teraz, RappaR napisał(a):

Szczerze, jeśli miałbym wybrać bycie posłem, zawsze wybrałbym bycie w opozycji(chyba że mam stołek lepszy zagwarantowany dzięki byciu w rządzie).
A tak? Zero odpowiedzialności, swoje robi, nikt nie krytykuje, bawi się jak chce

Korwin krótko był posłem. On się spełniał głównie w byciu publicystą i komentatorem.

Są natomiast posłowie typu Marek Hok czy Krzysztof Lipiec, którzy siedzą w Sejmie od kilkunastu lat i nikt ich nie kojarzy. 

9 minut temu, RappaR napisał(a):

Szczerze to ja się nie zgadzam z wieloma jego poglądami - po prostu uważam że z tego towarzystwa byłby najlepszym prezydentem. 
a po co wchodzić do takiego rządu - nic nie ugra a może tylko stracić. Jak już rządzić to tylko po to by faktycznie coś zmienić - tego się przy tusku nie da. A bycie posłem jest słabe - dużo lepiej być europosłem ;)