Koelner Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 4 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Zapomniałem dodać że idealnie też się pokrywa z mapką podparcia dla PZPR w wyborach z 1989 roku, rozmieszczeniem garnizonów Armii Czerwonej , jednostek LWP, czy PGR-ami i dostępem do sieci kanalizacyjnej oraz kolejowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, Koelner napisał(a): i dostępem do sieci kanalizacyjnej oraz kolejowej A PKS, jak z pksami Ps oprocz tego ze moga byc jedwabiste Edytowane 4 godziny temu przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu liczy się tylko telekomunikacja miejska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 5 minut temu, ignazz napisał(a): liczy się tylko telekomunikacja miejska Warszawa to w sumie też dziki wschód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, fluber napisał(a): "Z wyjątkiem szczepień na choroby będące poważnym zagrożeniem" a które to będą poważne, a które niepoważne ? grypa zabija więcej osób niż odra, świnka, czy różyczka Edytowane 3 godziny temu przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, jack napisał(a): 1200 dolarów w 1988 roku średnie wynagrodzenie roczne w Polsce wtedy to około 180 dolarów A dworek wyglądał tak: https://halowies.pl/hobby-i-rozrywka/zycie-gwiazd/radoslaw-sikorski-mieszka-w-chobielinie-w-zabytkowym-dworku-jak-wyglada-posiadlosc-2499362 Trochę przesadziłeś może minimalne , tylko też ciężko policzyć bo inflacja wtedy była galopująca. W każdym razie $1200 to było wtedy mnóstwo pieniędzy. Chociaż to Radkowe Mitsubishi Pajero 1 generacji kosztowało wtedy kilka razy więcej niż pałac , miałem wtedy takiego Króla Dakaru tylko w 7 osobowej wersji z wysokim dachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, Koelner napisał(a): i dostępem do sieci kanalizacyjnej oraz kolejowej Z dostępem do sieci kanalizacyjnej nie pokrywa się. Pudło Godzinę temu, Krzemo napisał(a): https://x.com/TGtarnogorski/status/1924814021695246389 Nawrocki wkłada foliową czapkę. Ojej. Cała Europa Zachodnia nosi takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 8 godzin temu, P_M napisał(a): Korwin nigdy nie miał obok siebie kandydata typu Mentzen, który zebrał 15% całości wyborców na częściowo podobnych poglądach wolnorynkowych, a Braun obok Mentzena mimo to wykręcił wynik jakiego Korwin nigdy nie zrobił pomimo braku takiej konkurencji, no chyba, że określimy, że za tamtych czasów to PO była wolnorynkowa . Overall nie zgadzam się jednak z twoją konkluzją, że Korwin miał trudniej era-adjusted. Nie pamiętam dokładnie, ale bodajże 75% elektoratu Korwina to byli mężczyźni w wieku 18-25 lat. Braun z hasłami Polexitu i StopUkrainizacjiPolski trafia do różnych grup wiekowych i do różnych płci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Pogadałem z ludzmi w moim wieku a zatem 40+ i tak się zastanawiam, ten elektorat Mentzena to jest mocno przeciw POPIS, pamiętają ruchanko przez platformersow ale również na świeże pamiętają afery/złodziejstwo PIS. Tu może nie być o co się bić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 58 minut temu Udostępnij Opublikowano 58 minut temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 51 minut temu Udostępnij Opublikowano 51 minut temu 6 minut temu, montana napisał(a): niby zabawne ale u Kurskiego Jarek nie dostałby takiego trudnego oraz skomplikowanych pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 47 minut temu Udostępnij Opublikowano 47 minut temu Bardzo jestem ciekaw jak się Trzaskowski spisze u Mentzena bo już zapowiedział, że się z nim spotka. Ten rozkrok jaki wydaje się robić RT jest jak dla mnie totalnie poronionym pomysłem - jeśli gdzieś ma szukać wyborców to na lewicy i wśród tych, którzy na wybory do tej pory nie poszli. Dla prawej strony i centrum, mam szczerą nadzieję, że on się okaże całkowicie niewiarygodnym kandydatem - bardzo celnie o tym powiedział K.Bosak w niedzielnym wieczorze wyborczym w Polsacie - Trzaskowski nie dał się poznać jako prezydent Warszawy z jakiegokolwiek wsparcia dla konserwatywnych wydarzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 minut temu Udostępnij Opublikowano 20 minut temu Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Pogadałem z ludzmi w moim wieku a zatem 40+ i tak się zastanawiam, ten elektorat Mentzena to jest mocno przeciw POPIS, pamiętają ruchanko przez platformersow ale również na świeże pamiętają afery/złodziejstwo PIS. Tu może nie być o co się bić. Dla wyborców konfederacji będzie miało znaczenie kto będzie prezydentem dopiero w 2027 jak mentzen będzie ministrem finansów i będzie próbował przepychać swoje ustawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 minut temu Udostępnij Opublikowano 19 minut temu Teraz, fluber napisał(a): Dla wyborców konfederacji będzie miało znaczenie kto będzie prezydentem dopiero w 2027 jak mentzen będzie ministrem finansów i będzie próbował przepychać swoje ustawy. Brakuje mi starej opcji forum, gdzie można było zareagować na posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 minut temu Udostępnij Opublikowano 17 minut temu 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Brakuje mi starej opcji forum, gdzie można było zareagować na posta Gdyby nie to, że jestem w procesie usuwania konta to bym Ci to w 2027 przypomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 minut temu Udostępnij Opublikowano 10 minut temu Na tvp info już ostra nagonka na Brauna bo chłop dobry wynik wykręcił i taki fajny Polak liżący buty Tuskowi jak c***ownia z nim przegrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi