ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Mnie najbardziej śmieszy zarzut fanów pisu że PO nie ma programu tylko straszy pisem szczególnie przy agitacji głosów tychże fanów na PiS z powodu nie dawania władzy po. To jest świetny fikołek. Jedyny dyskomfort to taki że czuje się przez to gorszy. Przecież to genialne wzgórza logiki. Rappar widzę że i w głowie zacięła się Tobie play lista jak na YouTube i powtarzasz ciągle te same słabe kawałki. Nie chcesz się wybrać gdzieś aby może te play listę wykasować? Do specjalisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Mnie najbardziej śmieszy zarzut fanów pisu że PO nie ma programu tylko straszy pisem szczególnie przy agitacji głosów tychże fanów na PiS z powodu nie dawania władzy po. No PO nie ma programu. Oni realizuja polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 12 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Jak przebywasz tam gdzie masz meldunek to chyba się zapisywać nie musisz.. Ja praktycznie w każdą niedzielę jestem w pracy przynajmniej od 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 16 minut temu, julekstep napisał(a): No PO nie ma programu. Oni realizuja polecenia No i to jest sprytne. Nikt im nie zarzuci że program słaby jak go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 22 minuty temu, RappaR napisał(a): Ja praktycznie w każdą niedzielę jestem w pracy przynajmniej od 8 Wyjaśniam, kolega dorabia dyżurami w weekendy, gdyż na oddziale raczej jeszcze nie może dyżurować. Na kogo zagłosuje, nie wiem to jak kibicować Legi W albo Cracovii Edytowane 3 godziny temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Wyjaśniam, kolega dorabia dyżurami w weekendy, gdyż na oddziale raczej jeszcze nie może dyżurować. Na kogo zagłosuje, nie wiem to jak kibicować Legi W albo Cracovii Logiczne Dorabiam dyżurami na oddziale, bo na oddziale nie mogę dyżurować Jak zwykle w punkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Logiczne Dorabiam dyżurami na oddziale, bo na oddziale nie mogę dyżurować Jak zwykle w punkt Na izbie dorabiasz dyżurami bo na oddziale mogą cię jeszcze nie puszczać bez specjalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Na izbie dorabiasz dyżurami bo na oddziale mogą cię jeszcze nie puszczać bez specjalizacji. Przyznam szczerze, że nie mam pojęcia co autor miał na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, RappaR napisał(a): Przyznam szczerze, że nie mam pojęcia co autor miał na myśli. Jak jestes w trakcie specjalizacji (Anestezjologia) to przecież ci całego OIOM nie dadzą na głowę (jak tak to chciałbym wiedzieć co to za szpital lol) Izba przyjęć to trochę inny rozmiar kapelusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jak jestes w trakcie specjalizacji (Anestezjologia) to przecież ci całego OIOM nie dadzą na głowę (jak tak to chciałbym wiedzieć co to za szpital lol) Izba przyjęć to trochę inny rozmiar kapelusza. Ale ja nie robię specjalizacji z anestezjologii, tylko z medycyny ratunkowej. I nie pracuję na Izbie Przyjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, RappaR napisał(a): Ale ja nie robię specjalizacji z anestezjologii, tylko z medycyny ratunkowej. I nie pracuję na Izbie Przyjęć. A to przepraszam, byłem przekonany że się zdecydowałeś na anestezjologie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 37 minut temu, agresywnychomik napisał(a): A to przepraszam, byłem przekonany że się zdecydowałeś na anestezjologie. Alkoholu już się nie stosuje w anestezjologii. Chyba ostatni raz Antonii Kosiba użył jak operował Wasylka syna młynarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 43 minuty temu Udostępnij Opublikowano 43 minuty temu Komisja nr 25 z Wałbrzycha zgubiła pół tysiąca kart do głosowania https://www.radiowroclaw.pl/articles/view/151048/Walbrzych-Zaginelo-kilkaset-kart-do-glosowania-w-jednej-z-komisji-Sprawe-wyjasni-sledztwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi