mayor Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, Koelner napisał(a): bo PO umi kraść a PiS nie No kraść też trza umić, tak samo jak wódkę pić . Może też przez 6 lat ukrywał się u ciotki jak Jacek Jaworek. Tak na serio to jak ja bym miał taką brzydką babę ,to też bym uważał że mi się należy dodatek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 23 minuty temu, mayor napisał(a): to czemu przez 6 lat ziobrowska prokuratura go nie oskarżyła, sądy Ziobry nie skazały i nie siedzi we więźniu. Pewnie obawiali się, że przylgnie do nich straszliwa łatka antysemitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 3 minuty temu, DRK napisał(a): Pewnie obawiali się, że przylgnie do nich straszliwa łatka antysemitów. No nie wiem czy to faktycznie jarmułkowe nazwisko? Mnie się wydaje że bardziej poniemieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu u władzy sami Żydzi i też się ostro kłócą o haracz z narodu polskiego, pierwszym pojedynkiem było jak Michnik nagrał Rywina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 44 minuty temu, mayor napisał(a): No nie wiem czy to faktycznie jarmułkowe nazwisko? Mnie się wydaje że bardziej poniemieckie Owszem, brzmi z niemiecka, ale to zasługa pruskich i niemieckich oraz austriackich urzędników administracji w XVIII i XIXw, którzy musieli jakoś zewidencjonować społeczność żydowską zamieszkująca tereny królestwa, później cesarstwa. Urzędnicy ci nie zadali sobie zbyt wiele trudu albo nie mieli zbyt wielkiej wyobraźni. Poszli po najlżejszej linii oporu. Stąd Goldbergowie, Silbersteinowie, Roseblumowie, Grunfeldowie, Kaufmannowie itd Tata ambasadora Ryszarda pochodził ze starozakonnych. Jakiemuś pół-Niemcowi komuniści nie daliby dowodzić jedynym oddziałem LWP, który w 1945 pomagał NKWD podczas obławy augustowskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu No faktycznie jarmułkowy, jak afera wyszła na jaw w 2017 roku to już był chroniony, bo w kraju którego jesteśmy wasalem rządził zwolennik narodu wybranego, Ziobro mógł mu naskoczyć tak jak teraz zbrodnarzowi wojennemu Bibiemu wszyscy mogą naskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 8 godzin temu, RappaR napisał(a): I nie spotka go za to nic KO najgorsze rządy w historii III RP Edytowane 4 godziny temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi