ignazz Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu a to już twoja interpretacja gdzie nawet posiłkujesz się słowem passive aby jakoś to wyglądało, ja nie atakuję, ja jestem zdziwiony i zaskoczony, że Flu kłamał. gdzie tu atak? nadal nie mogę uwierzyć i czekam aż sam zainteresowany przyzna że kłamał @fluber ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): miszkanie w lepiance z ojcem analfabetą to był eksperyment flubera w który uwierzyliście Ty i mayor a skąd wiesz że @mayor nie robi sobie z tego beki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, Koelner napisał(a): a skąd wiesz że @mayor nie robi sobie z tego beki? Nie wiem czy jest powód do robienia beki z tego, że troll w imię nienawiści do starego zrobił z niego debila i analfabetę . A przecież nie sposób w te bzdety uwierzyć, bo w Polsce komuna zlikwidowała całkowicie analfabetyzm, a na pewno nie było niepiśmiennych ludzi w latach 80tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 100% nigdy nie osiągniesz. Nawet gdy piszesz o uczciwych politykach. Nigdy ich w Polsce 100% nie będzie. Tak samo z analfabetą. Ja wierzę że gdzieś mógł się po prostu uchować. Stąd moje naiwne podejście do tamtego argumentu w dyskusji które dotyczyło osiągnięcia życiowego pomimo takiego utrudnienia. Jeżeli okazuje się to nieprawdą to cała tamta dyskusja się zawaliła od strony argumentacji i trzeba ją powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): ulica Zakopiańska to nie jest taka przeciętna lokalizacja tylko wzdłuż Kartuskiej dosyć blisko centrum. Super lokalizacja. Blisko centrum. Zakopiańska jest zaciszną ulicą na zboczu morenowym, równoległą do Kartuskiej, która jest jedną z ważniejszych dróg prowadzących do centrum. Na Kartuskiej jest tramwaj i autobus więc pierwszorzędna komunikacja. Około kilometra do Urzędu Miasta, Sądu Okręgowego, Szpitala Wojewódzkiego. Niewiele dalej do Starego miasta. 30 minut piechotą do Uniwersytetu Medycznego. 40-45 minut pieszo do Politechniki Gdańskiej. Ogłoszenie z bloku 100m od tego Nawrockiego https://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam-rynek-wtorny/funkcjonalne-mieszkanie-na-siedlcach-ogl66006262.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Niemożliwy jest XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, ignazz napisał(a): 100% nigdy nie osiągniesz. Nawet gdy piszesz o uczciwych politykach. Nigdy ich w Polsce 100% nie będzie. Tak samo z analfabetą. Ja wierzę że gdzieś mógł się po prostu uchować. Niemożliwe żeby się uchował. Nie z tego pokolenia, za sanacji był w Polsce duży analfabetyzm, ale komuna to całkiem zlikwidowała, był obowiązek szkolny i surowe kary dla rodziców. Może w taborach cygańskich , ale tabory to ja pamiętam ostatnie pod koniec lat 60, później weszło prawo o obowiązku meldunkowym i tabory były zabronione. Chyba że stary trolla był upośledzony mentalnie , ale dla takich osób były szkoły specjalne. Wracając do tematu NaTrockiego to w sumie słusznie ,że Biejat złożyła zawiadomienie do prokuratury , bo to jest prawdopodobnie sprawa kryminalna - oszustwo - wyłudzenie, jeżeli nie na szkodę Pana Jerzego ,to na szkodę gminy w Gdańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, ignazz napisał(a): a to już twoja interpretacja gdzie nawet posiłkujesz się słowem passive aby jakoś to wyglądało, ja nie atakuję, ja jestem zdziwiony i zaskoczony, że Flu kłamał. gdzie tu atak? nadal nie mogę uwierzyć i czekam aż sam zainteresowany przyzna że kłamał @fluber ? Przecież to była prawda. Nie wierz julkowi. 1 godzinę temu, jack napisał(a): Super lokalizacja. Blisko centrum. Zakopiańska jest zaciszną ulicą na zboczu morenowym, równoległą do Kartuskiej, która jest jedną z ważniejszych dróg prowadzących do centrum. Na Kartuskiej jest tramwaj i autobus więc pierwszorzędna komunikacja. Około kilometra do Urzędu Miasta, Sądu Okręgowego, Szpitala Wojewódzkiego. Niewiele dalej do Starego miasta. 30 minut piechotą do Uniwersytetu Medycznego. 40-45 minut pieszo do Politechniki Gdańskiej. Ogłoszenie z bloku 100m od tego Nawrockiego https://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam-rynek-wtorny/funkcjonalne-mieszkanie-na-siedlcach-ogl66006262.html Cytat Średnia cena metra kwadratowego mieszkania w Gdańsku w maju 2025 wynosi 12449 zł. Czyli cena za metr nawet poniżej średniej. Tylko to nie ma żadnego znaczenia skoro można było do tego aktu wpisać cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 21 godzin temu, RappaR napisał(a): Zawsze na straży bronić PO! Tak oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 37 minut temu, mayor napisał(a): Niemożliwe żeby się uchował. Nie z tego pokolenia, za sanacji był w Polsce duży analfabetyzm, ale komuna to całkiem zlikwidowała, był obowiązek szkolny i surowe kary dla rodziców. Może w taborach cygańskich , ale tabory to ja pamiętam ostatnie pod koniec lat 60, później weszło prawo o obowiązku meldunkowym i tabory były zabronione. Chyba że stary trolla był upośledzony mentalnie , ale dla takich osób były szkoły specjalne. Wracając do tematu NaTrockiego to w sumie słusznie ,że Biejat złożyła zawiadomienie do prokuratury , bo to jest prawdopodobnie sprawa kryminalna - oszustwo - wyłudzenie, jeżeli nie na szkodę Pana Jerzego ,to na szkodę gminy w Gdańsku No ale przecież timeline się zgadza. Jeżeli jego ojciec urodził się late 1920s lub early 1930 to za sanacji, później pracował na roli, dbał o gospodarstwo komu jakieś szkoły w głowie po wojnie były (tu trzeba było teren po Niemcu zajmować), do tego miał późno dziecko w wieku 55+. Późne ojcostwo coś jak obecnie Karol Strasburger. Wracając do tematu to pewnie jutro (najdalej w czwartek) będą sondaże (poparcia, zaufania, co tam będą robić) pokazujące jak mocno Karol płynie. Edytowane 2 godziny temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9 godzin temu, mayor napisał(a): - Nawrocki chciał tylko przejąć mieszkanie, a potem po prostu wszystko miał gdzieś. Nigdy nie spotkałam się z tak bezczelnym oszustwem - powiedziała w rozmowie z Onetem opiekunka Anna Kanigowska, która z ramienia pomocy społecznej miała zajmować się panem Jerzym, którego mieszkanie przejął Karol- tu jest cały wywiad- Nawrocki.https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/opiekunka-pana-jerzego-nawrocki-bezczelnie-klamie , A ten zje***y troll , pomiot analfabety ciągle broni oszusta Nawrockiego Radio Zet mówisz legitne źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 52 minuty temu, fluber napisał(a): Czyli cena za metr nawet poniżej średniej. No, o 150 zł ;] przy 12,5 tys./m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): No, o 150 zł ;] przy 12,5 tys./m2 Ale tu masz wliczona prowizję biura nieruchomości i niższe piętro:) i 10m piwnicy w cenie:) Edytowane 1 godzinę temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 20 minut temu, fluber napisał(a): Ale tu masz wliczona prowizję biura nieruchomości i niższe piętro:) i 10m piwnicy w cenie:) Wiesz, jak za mieszkanie za pół darmo to super lokalizacja. Nie Orunia, Nowy Port czy Przeróbka ale Siedlce i to jeszcze od strony Śródmieścia. A, że budownictwo z przełomu lat 70/80 to cena niższa stosunkowo niższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi