P_M Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Cytat Uspokoję polską opinię publiczną. Nic złego się nie zdarzyło na scenie. Ktoś rzucił świecę dymną, prawdopodobnie z protestujących przeciwko temu, co dzieje się w Gazie, w Palestynie. Znamy te emocje w Polsce, ludzie mają różne poglądy — mówił premier Tusk. Ktoś mi wyjaśni, co Tusk miał na myśli? Nie kojarzę jakichś podobnych incydentów w Polsce, więc nie bardzo rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, RappaR napisał(a): Ma ktoś do niego kontakt? Kupię od niego za tyle, nawet dorzucę 100 000 złotych ekstra Obajtek ma kilka, może odsprzeda Rafał ma tylko jedno takie (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Obajtek ma kilka, może odsprzeda Rafał ma tylko jedno takie (chyba) Obajtek w oświadczeniu ma 1 nieruchomość. Dom 270 metrów o wartości 500k;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Obajtek ma kilka, może odsprzeda Rafał ma tylko jedno takie (chyba) Zawsze na straży bronić PO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 34 minuty temu, fluber napisał(a): Obajtek w oświadczeniu ma 1 nieruchomość. Dom 270 metrów o wartości 500k;) xDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 40 minut temu, josephnba napisał(a): Obajtek ma kilka, może odsprzeda Rafał ma tylko jedno takie (chyba) To chyba jest bardzo zasadne 2 godziny temu, Koelner napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/trzaskowski-wskazal-mieszkanie-w-umowie-dozywocia-rzeczniczka-sztabu-wyjasnia/48w5xxr,79cfc278 zaraz wyjdzie że tylko ja nie ogarnąłem sobie tak mieszkania Frajer, znaczy ja tez ... jest mi przykro ogolnie ... trzeba poszukać jakichs seniorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, P_M napisał(a): Ktoś mi wyjaśni, co Tusk miał na myśli? Nie kojarzę jakichś podobnych incydentów w Polsce, więc nie bardzo rozumiem. że u nas można tylko wyłapać kosą 7 minut temu, elwariato napisał(a): Frajer, znaczy ja tez ... jest mi przykro ogolnie ... trzeba poszukać jakichs seniorów żeby w starzejącym się społeczeństwie nie znaleźć jednego prawdziwego seniora…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 10 minut temu, elwariato napisał(a): trzeba poszukać jakichs seniorów po sąsiedzku szukaj, jak pisał poeta: nie da ci ojciec, nie da ci matka, tego co może dać ci sąsiadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, Koelner napisał(a): że u nas można tylko wyłapać kosą żeby w starzejącym się społeczeństwie nie znaleźć jednego prawdziwego seniora…. Dokładnie, nie jakies race srace. A co do seniora, to trzeba miec talent, jeden znajdzie bezdomnego co mu zażyga golfa a drugi znajdzie takiego z nowiutkim maybachem Ps teraz u gozdyry niezla beka jak ten z trzeciej drogi chyba zaczął wymieniac te swoje nieruchomosci, serio bidaczyna widac ze nie pamietal czy to trzy mieszkania dwa domy czy moze wiecej tego sie trafi 3 minuty temu, Krzemo napisał(a): po sąsiedzku szukaj, jak pisał poeta: nie da ci ojciec, nie da ci matka, tego co może dać ci sąsiadka Ja mam spoks sasiadki i faktycznie nie dadza mi tego co ojciec i matka, w sumie na szczescie ale w przedziale wiekowym takie sa ze chaupy tez nie dostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi