fluber Opublikowano Czwartek o 11:45 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:45 W latarniku wyszedł mi Nawrocki i to z dużą przewagą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano Czwartek o 11:57 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 11:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:59 2 minuty temu, LAF napisał(a): mocne combo xD od Sławka przez Maciaka po Rafałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Czwartek o 12:07 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:07 7 minut temu, julekstep napisał(a): mocne combo xD od Sławka przez Maciaka po Rafałka W 1 na Mentzena, w 2 na Rafała ewidentnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Czwartek o 12:09 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:09 3 godziny temu, Koelner napisał(a): https://www.sport.pl/inne/7,64998,31880149,agenci-cba-weszli-do-domu-piesiewicza-oto-powod.html#s=BoxPWD Człowiek Sasina W marcu tego roku Prokuratura Regionalna w Gdańsku wszczęła śledztwo w tej sprawie. Piesiewicz miał wystawić nierzetelne faktury na kwotę 9,3 mln złotych w latach 2022-2024 na swoją działalność gospodarczą. Kilka artykułów z fałszywymi pogłoskami nic nie znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Czwartek o 12:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:31 Wiadomo przecież to mogli być przebierańcy, a nie żadni agenci CBA . Przecież CBA miało być zlikwidowane, tak samo jak konto trolla potomka niepiśmiennego woźnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 21:47 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:47 u mnie #1 z 66% wyszła Biejatowa ... w sumie spoko niunia, także może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Czwartek o 21:48 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:48 Teraz, elwariato napisał(a): u mnie #1 z 66% wyszła Biejatowa ... w sumie spoko niunia, także może być Haha u mnie też jakoś tak, nie powiem zdziwiłem się jak zobaczyłem jej facjatę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Czwartek o 21:51 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:51 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Haha u mnie też jakoś tak, nie powiem zdziwiłem się jak zobaczyłem jej facjatę xD w sensie zdziwiłeś się, że nie przypomina z facjaty sędziwego Azjaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Czwartek o 21:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:59 (edytowane) 9 minut temu, elwariato napisał(a): w sensie zdziwiłeś się, że nie przypomina z facjaty sędziwego Azjaty Tak dokładnie liczyłem na Pai Mei ew Mr Miyagi Edytowane Czwartek o 22:02 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Czwartek o 22:32 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:32 Ciekawe kto by mnie o taki wynik posądził Natomiast muszę przyznać, że widać straszną stronniczość w tym kompasie wyborczym. Jest to kolejne narzędzie po sondażach służące do manipulacji wyborcami. Szymon Hołownia: 45% zgodności Rafał Trzaskowski: 27% zgodności Sławomir Mentzen: 18% zgodności Karol Nawrocki: 18% zgodności Magdalena Biejat: 9% zgodności Adrian Zandberg: 9% zgodności Grzegorz Braun: 0% zgodności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 05:23 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:23 to jakaś stronka od Hołowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 09:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 09:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:08 https://www.pb.pl/banki-musza-uczyc-elementarza-1240416 https://www.tysol.pl/a139152-skandaliczna-wypowiedz-prezesa-bnp-paribas-w-polsce-antysemityzm-powodem-niecheci-do-sektora-bankow ruchają nas najwyższymi kredytami ale ich nie lubimy bo Żydzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 09:21 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:21 9 minut temu, Koelner napisał(a): https://www.pb.pl/banki-musza-uczyc-elementarza-1240416 https://www.tysol.pl/a139152-skandaliczna-wypowiedz-prezesa-bnp-paribas-w-polsce-antysemityzm-powodem-niecheci-do-sektora-bankow ruchają nas najwyższymi kredytami ale ich nie lubimy bo Żydzi Przemek Gdański to brzmi jak imię i nazwisko wylosowane z jakiejś bazy do spamu reklamującego kurację na wydłużenie penisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 09:25 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:25 (edytowane) 4 minuty temu, jack napisał(a): Przemek Gdański to brzmi jak imię i nazwisko wylosowane z jakiejś bazy do spamu reklamującego kurację na wydłużenie penisa naziwska od miast lub nazw miesiąca bardzo często mieli Żydzi Edytowane wczoraj o 09:26 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 09:43 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:43 https://x.com/donaldtusk/status/1915489886901063783 O tutaj. UE idealna nie jest , ale przecież nie wyjdziemy z niej i każdy to wie. Ogólnie gdyby Adrian umiał bardziej w TikToka to by może mógł powalczyć o większej poparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu @Alonzo https://x.com/Wlodek_Skalik/status/1915708553156808727 Marianna Schreiber dekompletuje sztab Brauna?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 20 godzin temu, P_M napisał(a): Ciekawe kto by mnie o taki wynik posądził Natomiast muszę przyznać, że widać straszną stronniczość w tym kompasie wyborczym. Jest to kolejne narzędzie po sondażach służące do manipulacji wyborcami. Szymon Hołownia: 45% zgodności Rafał Trzaskowski: 27% zgodności Sławomir Mentzen: 18% zgodności Karol Nawrocki: 18% zgodności Magdalena Biejat: 9% zgodności Adrian Zandberg: 9% zgodności Grzegorz Braun: 0% zgodności Dopiero dziś ogarnąłem, że Hołownia jest kandydatem PSL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Dopiero dziś ogarnąłem, że Hołownia jest kandydatem PSL A co to ma wspólnego ze mną? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi