matek Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 3 godziny temu, RappaR napisał(a): LAF nie jest już po 30? Na moje to bliżej mu do 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia https://oko.press/kompas-wyborczy-2025 Mi wyszedł Zandberg jakimś cudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 3 minuty temu, matek napisał(a): Na moje to bliżej mu do 15. Wiem że to nic może nie znaczyć ale byłem z Nim na piwie Stara dupa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 29 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Masz tiktok ? XD Bo ja nie i nie mogę odtworzyć na kompie odpala normalnie nie mam tik toka 27 minut temu, fluber napisał(a): https://oko.press/kompas-wyborczy-2025 Mi wyszedł Zandberg jakimś cudem Szymon Hołownia: 27% zgodności Magdalena Biejat: 27% zgodności Adrian Zandberg: 27% zgodności Rafał Trzaskowski: 27% zgodności Karol Nawrocki: 18% zgodności Sławomir Mentzen: 9% zgodności Grzegorz Braun: 0% zgodności totalnie już się przekonałem do Brauna w 1szej turze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 50 minut temu, julekstep napisał(a): na kompie odpala normalnie nie mam tik toka Szymon Hołownia: 27% zgodności Magdalena Biejat: 27% zgodności Adrian Zandberg: 27% zgodności Rafał Trzaskowski: 27% zgodności Karol Nawrocki: 18% zgodności Sławomir Mentzen: 9% zgodności Grzegorz Braun: 0% zgodności totalnie już się przekonałem do Brauna w 1szej turze! Adrian Zandberg: 27% zgodności Karol Nawrocki: 27% zgodności Rafał Trzaskowski: 27% zgodności Szymon Hołownia: 18% zgodności Magdalena Biejat: 18% zgodności Sławomir Mentzen: 9% zgodności Grzegorz Braun: 0% zgodności no i na kogo teraz głosować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia U mnie 45% Zandberg, jakoś mnie to nie dziwi, bo to w miarę rozsądny socjaldemokrata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Sprawdź zgodność swoich poglądów z poszczególnymi kandydatami Grzegorz Braun: 36% zgodności Karol Nawrocki: 27% zgodności Adrian Zandberg: 18% zgodności Szymon Hołownia: 9% zgodności Sławomir Mentzen: 9% zgodności Magdalena Biejat: 9% zgodności Rafał Trzaskowski: 0% zgodności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Mi wyszło po 36% Memcel i Hołota. Wstydzę się wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Holek MEN Zan 27% każdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia https://www.rmf24.pl/regiony/news-alarm-na-odrze-setki-kilogramow-snietych-ryb,nId,7954020?utm_source=wykop_rmf24&utm_medium=link_poleca Kolejna kompromitacja rządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) 9 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Masz tiktok ? XD Bo ja nie i nie mogę odtworzyć No właśnie mam ten sam problem 7 godzin temu, RappaR napisał(a): https://www.rmf24.pl/regiony/news-alarm-na-odrze-setki-kilogramow-snietych-ryb,nId,7954020?utm_source=wykop_rmf24&utm_medium=link_poleca Kolejna kompromitacja rządu Kompromitacja czy nie mogliby wreszcie ustalić przyczynę Mi wyszedł Holownia 45% biejat 9 braun 0 reszta po 18% zdziwiony nie jestem szymek ma niezłe wypowiedzi i czysto teoretycznie jest mi do niego najbliżej wiemy jednak jak skompromitowany i nijaki z niego polityk. W sumie to wyczyn tak spaść w sondażach w rok Edytowane 24 Kwietnia przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 11 godzin temu, fluber napisał(a): https://oko.press/kompas-wyborczy-2025 Mi wyszedł Zandberg jakimś cudem Szymon Hołownia: 55% zgodności Magdalena Biejat: 55% zgodności Adrian Zandberg: 27% zgodności Rafał Trzaskowski: 27% zgodności Grzegorz Braun: 0% zgodności Sławomir Mentzen: 0% zgodności Karol Nawrocki: 0% zgodności 8 godzin temu, RappaR napisał(a): Kolejna kompromitacja rządu A to rząd zatruł ryby? Kompromitacją będzie jak nie będą w stanie ustalić kto zatruł rzekę. Tylko przypomnę, że rząd PIS nie znalazł winowajcy ale wyznaczył nagrodę za jego wskazanie po czym wskazującym tej nagrody nie wypłacił. Obecny jeszcze ma trochę pola do popisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 11 godzin temu, fluber napisał(a): https://oko.press/kompas-wyborczy-2025 Mi wyszedł Zandberg jakimś cudem Karol Nawrocki: 55% zgodności Szymon Hołownia: 18% zgodności Magdalena Biejat: 18% zgodności Grzegorz Braun: 9% zgodności Sławomir Mentzen: 9% zgodności Adrian Zandberg: 9% zgodności Rafał Trzaskowski: 0% zgodności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 7 minut temu, jack napisał(a): Szymon Hołownia: 55% zgodności Magdalena Biejat: 55% zgodności Adrian Zandberg: 27% zgodności Rafał Trzaskowski: 27% zgodności Grzegorz Braun: 0% zgodności Sławomir Mentzen: 0% zgodności Karol Nawrocki: 0% zgodności A to rząd zatruł ryby? Kompromitacją będzie jak nie będą w stanie ustalić kto zatruł rzekę. Tylko przypomnę, że rząd PIS nie znalazł winowajcy ale wyznaczył nagrodę za jego wskazanie po czym wskazującym tej nagrody nie wypłacił. Obecny jeszcze ma trochę pola do popisu. Przecież Rysiek z klanu wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia https://www.bankier.pl/wiadomosc/Latarnik-Wyborczy-bez-dwoch-kandydatow-na-prezydenta-Jeden-zapewnia-ze-dosle-8929814.html podobno pani psycholog nie miała wolnego terminu żeby przygotować Rafała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia https://www.sport.pl/inne/7,64998,31880149,agenci-cba-weszli-do-domu-piesiewicza-oto-powod.html#s=BoxPWD Człowiek Sasina W marcu tego roku Prokuratura Regionalna w Gdańsku wszczęła śledztwo w tej sprawie. Piesiewicz miał wystawić nierzetelne faktury na kwotę 9,3 mln złotych w latach 2022-2024 na swoją działalność gospodarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 4 minuty temu, Koelner napisał(a): https://www.sport.pl/inne/7,64998,31880149,agenci-cba-weszli-do-domu-piesiewicza-oto-powod.html#s=BoxPWD Człowiek Sasina W marcu tego roku Prokuratura Regionalna w Gdańsku wszczęła śledztwo w tej sprawie. Piesiewicz miał wystawić nierzetelne faktury na kwotę 9,3 mln złotych w latach 2022-2024 na swoją działalność gospodarczą. Prześladują Piesia bodnarowskie siepacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 5 minut temu, mayor napisał(a): Prześladują Piesia bodnarowskie siepacze najpierw niech kogoś zamkną, ponieważ powoli zapomina się z jakiej bandy jest np Nawrocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 4 minuty temu, Koelner napisał(a): najpierw niech kogoś zamkną, ponieważ powoli zapomina się z jakiej bandy jest np Nawrocki No właśnie Nowogrocki jest z największej bandy "kandydat obywatelski". Musieliby pozamykać wszystkich obywateli, a na wolności zostawić tylko ciapatych, ukrów i kto tam jeszcze nie ma obywatelstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Jest nowy latarnik wyborczy, a tam Rafau kolejny fikołek w zakresie własnych poglądów : 5 Unia Europejska powinna mieć mniejszy wpływ na polską politykę wewnętrzną. zgadzam się zgadzam się Polskie interesy powinny być chronione, dlatego Polska musi mieć kompetentnych przedstawicieli w Unii, aby wpływać na kształt tworzonego prawa pod kątem polskich interesów. W obszarach, w których UE nie ma kompetencji, zawsze decyduje prezydent, rząd i parlament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi