Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, jack napisał(a):

No tak bo dbając o własny PR warto na koniec wygarnąć zmarłemu wszystkie winy o których mówiło się za jego życia. 

Nie chodzi o własny PR tylko integrity. A tak to potwierdza się tyko że rudy pisze i mówi to co wypada pisać i mówić w danej sytuacji - nie ma za tym żadnego planu 

15 godzin temu, julekstep napisał(a):

k**** teksty o tym jak Rafałek świetnie nosi garnitur z muzyką z Rydwanów Ognia graną na żywo w tle

🤣🤣🤣

przecież to jest bardziej cringe'owe niż Studio Yayo

a forumowe asy się jarają progresem xDDDDDDDDDD

Kto się jara progresem? 

6 godzin temu, LAF napisał(a):

W Polsat News oprócz ładnych pogodynek były tez wiadomości polityczne. 

Dziennikarka zadała dobre pytanie. Czy Ci kandydaci to najlepsze opcje swoich partii ? Sławek uderza tylko w TikTokow a Bosak byłby bardziej merytoryczny 

Karol nie ma nawet całego poparcia swojej partii 

Akurat Nawrocki zrobił największe postępy względem początku wyścigu 

2 godziny temu, todo napisał(a):

Ja TV w ogóle nie oglądam. Czy prawdą jest, że TVP idzie w kierunku tego, co było za PIS-u?

Tak. Widziałem na ig jak dziennikarka robiła wywiad ze Sławkiem a w TV powiedział , że uciekł. 

55 minut temu, fluber napisał(a):

Czy też patrząc na kampanię Trzaskowskiego i Nawrockiego macie wrażenie, że oglądamy Komorowski vs Duda 2015?

myślałem, że gorzej nie może być niż w 2015 ale panowie mocno się starają zrobić tu ze mnie na forum sierotę, który się pomylił

Teraz, fluber napisał(a):

Na ten moment to chyba na Stanowskiego. 

Yup. Ja chciałem na Mentzena wcześniej ale chłop się ostatnio pogubił ostro z narracją i tym desperackim tonem w swoich wypowiedziach. Taki koleś na pewno nie będzie dobrym prezydentem. Wierze ze byłby dobrym ministrem czy wice premierem ale nie prezydentem. 

Z kolei Nawrocki moim zdaniem bardzo dobrze wypadł u Stanowskiego, ale to była tylko świetnie zagrana rola, tez się imo nie nadaje. 

11 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Yup. Ja chciałem na Mentzena wcześniej ale chłop się ostatnio pogubił ostro z narracją i tym desperackim tonem w swoich wypowiedziach. Taki koleś na pewno nie będzie dobrym prezydentem. Wierze ze byłby dobrym ministrem czy wice premierem ale nie prezydentem. 

Z kolei Nawrocki moim zdaniem bardzo dobrze wypadł u Stanowskiego, ale to była tylko świetnie zagrana rola, tez się imo nie nadaje. 

Mentzen ma zerowe umiejętności dyplomatyczne. Jako minister mógłby coś ogarnąć, ale jako prezydent zupełnie nie.

Z Nawrockiego robili debila przez pierwsze 2 miechy kampanii i tylko na tym teraz zyskał, kiedy się okazało, że może orłem nie jest, ale debilem też nie. Bez tego nie wypadalby teraz tak dobrze. I daje nadzieję, że będzie wetował durne ustawy, jak ta która Duda właśnie zawetował.

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

Jest fatalna ale tańsza. Nic więcej nie dostaniemy. 

Ja się codziennie łapie za głowę 

https://x.com/tvp_info/status/1914931141510824384

5 minut temu, ignazz napisał(a):

to wiesz jak się czułem gdy choć na chwilę włączyły mi się wiadomości parę lat temu, tak samo niedowierzałem 

dla zdrowia psychicznego na szczęście przyzwyczajenia nie włączać TV pozostały

różnica jest taka że PiS wykorzystywał TVP jak tube propagandową i się z tym nie pierdolil a Platforma krytykowała i obiecała zlikwidować a nawet ją likwiduje. poziom kurestwa platformy to kolejna granica żenady

31 minut temu, LAF napisał(a):

TVP teraz jest super nie to co za PiSu

wiarygodni użytkownicy forum tak pisali, więc ja im wierzę

a Ty tutaj nie drąż PISIORZE, KOLEGO FLUBERA