blackmagic Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 3 godziny temu, jack napisał(a): No tak bo dbając o własny PR warto na koniec wygarnąć zmarłemu wszystkie winy o których mówiło się za jego życia. Nie chodzi o własny PR tylko integrity. A tak to potwierdza się tyko że rudy pisze i mówi to co wypada pisać i mówić w danej sytuacji - nie ma za tym żadnego planu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Policjant w Warszawie świeżo po studiach przed 26 rokiem życiem 10k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 15 godzin temu, julekstep napisał(a): k**** teksty o tym jak Rafałek świetnie nosi garnitur z muzyką z Rydwanów Ognia graną na żywo w tle przecież to jest bardziej cringe'owe niż Studio Yayo a forumowe asy się jarają progresem xDDDDDDDDDD Kto się jara progresem? 6 godzin temu, LAF napisał(a): W Polsat News oprócz ładnych pogodynek były tez wiadomości polityczne. Dziennikarka zadała dobre pytanie. Czy Ci kandydaci to najlepsze opcje swoich partii ? Sławek uderza tylko w TikTokow a Bosak byłby bardziej merytoryczny Karol nie ma nawet całego poparcia swojej partii Akurat Nawrocki zrobił największe postępy względem początku wyścigu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) 5 minut temu, josephnba napisał(a): Kto się jara progresem? są tu asy piszące że teraz tvp jest dobra* (lepsza od national geographic itp) * co najmniej wyraźnie lepsza! Edytowane 22 Kwietnia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) Ja TV w ogóle nie oglądam. Czy prawdą jest, że TVP idzie w kierunku tego, co było za PIS-u? Coś było o tym na https://inrzeszow.pl/ Edytowane Piątek o 13:22 przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 26 minut temu, todo napisał(a): Ja TV w ogóle nie oglądam. Czy prawdą jest, że TVP idzie w kierunku tego, co było za PIS-u? nie, teraz jest zajebista i tańsza w utrzymaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Jest fatalna ale tańsza. Nic więcej nie dostaniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2 godziny temu, todo napisał(a): Ja TV w ogóle nie oglądam. Czy prawdą jest, że TVP idzie w kierunku tego, co było za PIS-u? Tak. Widziałem na ig jak dziennikarka robiła wywiad ze Sławkiem a w TV powiedział , że uciekł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Czy też patrząc na kampanię Trzaskowskiego i Nawrockiego macie wrażenie, że oglądamy Komorowski vs Duda 2015? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 55 minut temu, fluber napisał(a): Czy też patrząc na kampanię Trzaskowskiego i Nawrockiego macie wrażenie, że oglądamy Komorowski vs Duda 2015? myślałem, że gorzej nie może być niż w 2015 ale panowie mocno się starają zrobić tu ze mnie na forum sierotę, który się pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia trump dogada się z putinem -> będzie rafaello trump nie dogaduje się z putinem -> będzie Karolek Duda wystrugali z banana, Karolka też mogą Ambasador USA wskaże namiestnika Mówił o Polsce już wcześniej. Nowy ambasador o Dudzie i Tusku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Czy też patrząc na kampanię Trzaskowskiego i Nawrockiego macie wrażenie, że oglądamy Komorowski vs Duda 2015? W I turze głosujesz na Mentzena czy Nawrockiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): W I turze głosujesz na Mentzena czy Nawrockiego ? Na ten moment to chyba na Stanowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Teraz, fluber napisał(a): Na ten moment to chyba na Stanowskiego. Yup. Ja chciałem na Mentzena wcześniej ale chłop się ostatnio pogubił ostro z narracją i tym desperackim tonem w swoich wypowiedziach. Taki koleś na pewno nie będzie dobrym prezydentem. Wierze ze byłby dobrym ministrem czy wice premierem ale nie prezydentem. Z kolei Nawrocki moim zdaniem bardzo dobrze wypadł u Stanowskiego, ale to była tylko świetnie zagrana rola, tez się imo nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 11 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Yup. Ja chciałem na Mentzena wcześniej ale chłop się ostatnio pogubił ostro z narracją i tym desperackim tonem w swoich wypowiedziach. Taki koleś na pewno nie będzie dobrym prezydentem. Wierze ze byłby dobrym ministrem czy wice premierem ale nie prezydentem. Z kolei Nawrocki moim zdaniem bardzo dobrze wypadł u Stanowskiego, ale to była tylko świetnie zagrana rola, tez się imo nie nadaje. Mentzen ma zerowe umiejętności dyplomatyczne. Jako minister mógłby coś ogarnąć, ale jako prezydent zupełnie nie. Z Nawrockiego robili debila przez pierwsze 2 miechy kampanii i tylko na tym teraz zyskał, kiedy się okazało, że może orłem nie jest, ale debilem też nie. Bez tego nie wypadalby teraz tak dobrze. I daje nadzieję, że będzie wetował durne ustawy, jak ta która Duda właśnie zawetował. 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Jest fatalna ale tańsza. Nic więcej nie dostaniemy. Ja się codziennie łapie za głowę https://x.com/tvp_info/status/1914931141510824384 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia to wiesz jak się czułem gdy choć na chwilę włączyły mi się wiadomości parę lat temu, tak samo niedowierzałem dla zdrowia psychicznego na szczęście przyzwyczajenia nie włączać TV pozostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 5 minut temu, ignazz napisał(a): to wiesz jak się czułem gdy choć na chwilę włączyły mi się wiadomości parę lat temu, tak samo niedowierzałem dla zdrowia psychicznego na szczęście przyzwyczajenia nie włączać TV pozostały różnica jest taka że PiS wykorzystywał TVP jak tube propagandową i się z tym nie pierdolil a Platforma krytykowała i obiecała zlikwidować a nawet ją likwiduje. poziom kurestwa platformy to kolejna granica żenady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia https://www.fakt.pl/polityka/slawomir-mentzen-uciekal-przed-dziennikarka-wyjasniamy/q7dttp3 @julekstep jak tam Ci się podoba rzetelność TVP ? https://x.com/EwaZajaczkowska/status/1912234667299766381?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1912234667299766381|twgr^58eabd9a3cf14cb3419b8aa043be763db4f1770d|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2FHX3-yMJH6%2F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 31 minut temu, LAF napisał(a): https://www.fakt.pl/polityka/slawomir-mentzen-uciekal-przed-dziennikarka-wyjasniamy/q7dttp3 @julekstep jak tam Ci się podoba rzetelność TVP ? https://x.com/EwaZajaczkowska/status/1912234667299766381?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1912234667299766381|twgr^58eabd9a3cf14cb3419b8aa043be763db4f1770d|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2FHX3-yMJH6%2F TVP teraz jest super nie to co za PiSu wiarygodni użytkownicy forum tak pisali, więc ja im wierzę a Ty tutaj nie drąż PISIORZE, KOLEGO FLUBERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 14 minut temu, julekstep napisał(a): a Ty tutaj nie drąż PISIORZE, KOLEGO FLUBERA a to to do kogo niby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi