RappaR Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 23 minuty temu, jack napisał(a): Ale to nie jest kwestia sądów tylko mataczenia policji i prokuratury. Sąd nie wydał wyroku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zaimponowała mnie babeczka, wydaje się, że tak trzeźwo myślący ludzie są już na wymarciu, a to przecież starsze pokolenie powinno świecić przykładem też bym ją jebnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Tłumacz migowego. Bardzo pożyteczna osoba społecznie. Nic tylko chwalić i podziwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 3 godziny temu, RappaR napisał(a): Sąd nie wydał wyroku? Na podstawie dowodów, które mu przedstawiono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia a Ja sobie zjadłem Teatralnego bo trzeba wspierać polskich producentów a nie zza granicznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Jakoś tak ta dzisiejsza debata taka bez polotu. Mentzen z tymi swoim tekstem "największe szanse na zwycięstwo w drugiej turze" przez 3 razy z rzędu bardzo słabo. Nawrocki ginie w tle. Hołownia też jakby z mniejszą werwą.Kolejny raz te same pytania w tej samej kolejności też nie pomagają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 5 minut temu, LAF napisał(a): a Ja sobie zjadłem Teatralnego bo trzeba wspierać polskich producentów a nie zza granicznych idź jeszcze na darmowe praktyki do kancelarii Sławka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Ja się już gubię jakie były pytania bo każdy z nich przez ponad połowę czasu pierdoli zawsze o Tym samym xD Braun o odzyskaniu niepodległości Nawrocki o Tusku Jeden koło o tym jaka Unia zła Mentzen że w 2 turze on wygra xD Etc. Edytowane 14 Kwietnia przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 48 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): kto to? gość który nie wymawia R a to wróży mu karierę polityczną w Polsce a nawet w UE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 5 minut temu, Koelner napisał(a): gość który nie wymawia R a to wróży mu karierę polityczną w Polsce a nawet w UE Zarabiał na studia jako kierowca TiRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia https://vm.tiktok.com/ZNdFBVqug/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Jestem ciekaw co za analityk/członek sztabu podpowiedział Mentzenowi, że większość ludzi nie ogląda całej debaty, ergo dobrym pomysłem jest ciągłe maglowanie tych największych szans w drugiej turze na wygraną z Trzaskowskim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Torba na gadżety od kontrkandydatów, co za sigma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia @jack Zandberg skrytykował dosłownie Twoje poglądy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) 7 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): k**** mowie skądś typa znam xD " co ty mi dasz niczego nie żaluj " zespół MIG, braciaka wkrecil tez niezle w disco Edytowane 14 Kwietnia przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 11 minut temu, RappaR napisał(a): @jack Zandberg skrytykował dosłownie Twoje poglądy W którym momencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 1 minutę temu, jack napisał(a): W którym momencie? 22:10 Akurat włączyłem debatę, akurat Zandberg mówił o tym, o czym pisaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Okrągłosłowie stosowane, już nie mogę... Nie dam rady... @fluberkto miał torbę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi