jack Opublikowano wczoraj o 05:04 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:04 8 godzin temu, fluber napisał(a): Ale jak można wyjść po 14 latach na wolność kiedy wyrok pozwala ubiegać się o zwolnienie po 30 latach @Kily? I jeszcze następnego dnia musieli go zgarnąć i zamknąć w psychiatryku.bo.znowu próbował kogoś zajebac.Przecież to jest totalnie pojebane. Pewnie właśnie dlatego, że jest chory. Pojebany kraj z dykty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 05:41 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:41 Powinni takich sędziów upubliczniać i zmuszać ich żeby w ogólnodostępnym kanale musieli tłumaczyć się z powodów jakie nim kierowały. A jeśli nie daj Boże taki zwolniony wariat coś odwali sędzia powinien pójść siedzieć Ciekawe kto poniesie konsekwencje jeśli ten czub kogoś skrzywdzi? Bo przecież nie rządzący wymiarem sprawiedliwości lub jego przełożony 37 minut temu, jack napisał(a): Pewnie właśnie dlatego, że jest chory. Pojebany kraj z dykty No jak jest chory to mogli go od razu umieścić w ośrodku zamkniętym, nie skracając mu kary! Ciekawe czy zabójca Adamowicza też dostanie taką promocje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano wczoraj o 05:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:45 52 minuty temu, RappaR napisał(a): Dłużej. Nie ma alternatywy. Mówiąc Ci sami, mam na myśli sędziowie. Opresyjna, oligarchiczna władza dławiąca Polskę bez jakiejkolwiek kontroli społecznej. Ja miałem na myśli ogólnie “trojpodzial”. Co ciekawe znam 2 sędziów i każdy bardzo fajny człowiek ale w przekroju zdecydowanie negatywna kasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 05:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:47 1 minutę temu, blackmagic napisał(a): Ja miałem na myśli ogólnie “trojpodzial”. Co ciekawe znam 2 sędziów i każdy bardzo fajny człowiek ale w przekroju zdecydowanie negatywna kasta Prywatnie to podobno Janusz Kowalski też jest miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 05:48 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:48 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Prywatnie to podobno Janusz Kowalski też jest miły a Jacek Kurski to największa k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 06:34 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:34 47 minut temu, josephnba napisał(a): Powinni takich sędziów upubliczniać i zmuszać ich żeby w ogólnodostępnym kanale musieli tłumaczyć się z powodów jakie nim kierowały. A jeśli nie daj Boże taki zwolniony wariat coś odwali sędzia powinien pójść siedzieć Ciekawe kto poniesie konsekwencje jeśli ten czub kogoś skrzywdzi? Bo przecież nie rządzący wymiarem sprawiedliwości lub jego przełożony No jak jest chory to mogli go od razu umieścić w ośrodku zamkniętym, nie skracając mu kary! Ciekawe czy zabójca Adamowicza też dostanie taką promocje? Trudno powiedzieć cokolwiek w tej sprawie, gdyż jedynym źródłem tych rewelacji jest TV Republika , a na forum temat grzeje pisowski troll . Może to być taka sama prawda jak z tą setką trupów podczas powodzi Tuska ,o której donosił troll z pierwszej linii frontu walki z powodzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 06:48 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:48 13 minut temu, mayor napisał(a): Trudno powiedzieć cokolwiek w tej sprawie, gdyż jedynym źródłem tych rewelacji jest TV Republika , a na forum temat grzeje pisowski troll . Może to być taka sama prawda jak z tą setką trupów podczas powodzi Tuska ,o której donosił troll z pierwszej linii frontu walki z powodzią Troll wyławiał trupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 06:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:59 8 minut temu, Koelner napisał(a): Troll wyławiał trupy? Chciał wyławiać, tylko ten ryży Tusk tak głęboko ich schował, że troll nie dał rady ich znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 07:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:40 Godzinę temu, mayor napisał(a): Trudno powiedzieć cokolwiek w tej sprawie, gdyż jedynym źródłem tych rewelacji jest TV Republika , a na forum temat grzeje pisowski troll . Może to być taka sama prawda jak z tą setką trupów podczas powodzi Tuska ,o której donosił troll z pierwszej linii frontu walki z powodzią Podały to wp, Onet nawet wybiórcza Wg opinii z sądu ten morderca ma czekać na decyzję o zamknięciu w wariatkowie na stałe. Oburzające i przede wszystkim niedopuszczalne jest wypuszczenie kogoś tak groznego i zaburzonego na wolność, żeby sobie spokojnie czekał na wyrok w sprawie leczenia psychiatrycznego. Nie dało się go zatrzymać w celi do czasu nowego wyroku? Ktoś tu dał porządnie dupy @mayor odklejasz się jak kiedyś vaskez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 07:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:59 (edytowane) 19 minut temu, josephnba napisał(a): Podały to wp, Onet nawet wybiórcza Wg opinii z sądu ten morderca ma czekać na decyzję o zamknięciu w wariatkowie na stałe. Oburzające i przede wszystkim niedopuszczalne jest wypuszczenie kogoś tak groznego i zaburzonego na wolność, żeby sobie spokojnie czekał na wyrok w sprawie leczenia psychiatrycznego. Nie dało się go zatrzymać w celi do czasu nowego wyroku? Ktoś tu dał porządnie dupy @mayor odklejasz się jak kiedyś vaskez "Sąd Okręgowy w Łodzi wydał postanowienie o zawieszeniu wobec osadzonego "postępowania wykonawczego w zakresie wykonywania kary pozbawienia wolności". "Osadzony 18 marca br. konwojem SW został przewieziony do właściwej placówki".EOQ Mnie się wydaje że jest różnica między wypuszczeniem na wolność, a przewiezieniem konwojem do psychiatryka. Chyba za bardzo dałeś się wkręcić tym rewelacjom trolla Edytowane wczoraj o 08:01 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 08:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:17 17 minut temu, mayor napisał(a): "Sąd Okręgowy w Łodzi wydał postanowienie o zawieszeniu wobec osadzonego "postępowania wykonawczego w zakresie wykonywania kary pozbawienia wolności". "Osadzony 18 marca br. konwojem SW został przewieziony do właściwej placówki".EOQ Mnie się wydaje że jest różnica między wypuszczeniem na wolność, a przewiezieniem konwojem do psychiatryka. Chyba za bardzo dałeś się wkręcić tym rewelacjom trolla hahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano wczoraj o 08:29 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:29 (edytowane) 12 godzin temu, fluber napisał(a): Ale jak można wyjść po 14 latach na wolność kiedy wyrok pozwala ubiegać się o zwolnienie po 30 latach @Kily? I jeszcze następnego dnia musieli go zgarnąć i zamknąć w psychiatryku.bo.znowu próbował kogoś zajebac.Przecież to jest totalnie pojebane. Raczej nie wyszedł na wolność, tylko pismaki coś dodały od siebie. Z tego co wiem to jedyna opcja wypuszczenia z więzienia to po nowej opinii psychiatrycznej, ale wówczas konwojuje się delikwenta do psychiatryka. Edytowane wczoraj o 08:33 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 08:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:47 (edytowane) 19 minut temu, Kily napisał(a): Raczej nie wyszedł na wolność, tylko pismaki coś dodały od siebie. Z tego co wiem to jedyna opcja wypuszczenia z więzienia to po nowej opinii psychiatrycznej, ale wówczas konwojuje się delikwenta do psychiatryka. Konkretnie to nie pismaki , tylko tzw. wolne media aka TV.Republika . Dziennikarze WP, Onetu i Wyborczej powoływali się tylko na doniesienia Radia Erewań Sakiewicza Edytowane wczoraj o 08:48 przez mayor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano wczoraj o 08:49 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:49 Godzinę temu, josephnba napisał(a): @mayor odklejasz się jak kiedyś vaskez vaskez to przy nim artysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 08:51 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:51 @blackmagic @josephnba @RappaR PRZEPRASZAĆ WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚĆ I MYK DO CANNOSY NA POKUTĘ!!! cały czas ulegać trollingowi KONTO - W LIKWIDACJI to niezła beka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano wczoraj o 08:52 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:52 No czasem brakuje czasu na sprawdzenie każdego źródła które jest tu cytowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 08:56 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:56 Mea culpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 09:00 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:00 7 minut temu, blackmagic napisał(a): No czasem brakuje czasu na sprawdzenie każdego źródła które jest tu cytowane. Jakie czasem brakuje. Mamy już mylny nawyk że co w internecie to prawda. Fatalny nawyk znak czasów. Mnie nie raz internet oszukał. Pamiętam jak kiedyś wkręcono mnie w finałach NBA 2013 Spurs Heat że Allen trafił trójkę na dogrywkę a ostatecznie podobno Heat zrobili mistrza. Po latach okazało się że to nieprawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano wczoraj o 09:03 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:03 (edytowane) Tu jest wersja TVN (raczej info własne, a nie powielone z TVR) https://tvn24.pl/polska/ryszard-cyba-po-badaniach-trafil-z-wiezenia-do-placowki-leczniczej-st8389933 A w niej taki fragment ''Przekazał, że według wiedzy sądu skazany został przewieziony do domu pomocy społecznej, a stamtąd do szpitala psychiatrycznego." Wygląda jakby był wysłany do DPSa, ale tu szybko zorientowali się, że brakuje mu klepek i odesłali do SP. Jeszcze chwilę można poczekać z ferowaniem wyroków o tym gdzie właściwie Cybę chciał wysłać sąd: do DPSa czy do szpitala psychiatrycznego. Edytowane wczoraj o 09:04 przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano wczoraj o 09:18 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:18 10 minut temu, DRK napisał(a): Jeszcze chwilę można poczekać z ferowaniem wyroków o tym gdzie właściwie Cybę chciał wysłać sąd: do DPSa czy do szpitala psychiatrycznego. No ja bym poczekał z ferowaniem wyroków na opinię trolla, on na pewno zna wszystkie detale. Tylko ta chwila może potrwać trochę dłużej, bo on musi najpierw dostać wytyczne - przekaz dnia z Ciemnogrodzkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi