Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, jack napisał(a):

To ja pojadę Rapparem,

@fluber dlaczego chcesz zakazać procesji w Boże Ciało? 

Wcale nie chcę.

1 minutę temu, josephnba napisał(a):

Ale założę się że są tacy którym to przeszkadza. 

Tobie przeszkadzają muzułmanie

Komuś przeszkadzają katolicy 

A jeszcze komuś obie te sytuacje 

Skąd pomysł, że przeszkadzają mi muzułmanie?

16 minut temu, fluber napisał(a):

Kolegów nawet nie zdziwił fakt, że na nagraniu z Gdańska nie ma kobiet.

Nie wiem jak jest w Polsce ale kiedy byłem w Tunezji to kobiety miały swoje oddzielne meczety 

6 minut temu, fluber napisał(a):

Skąd pomysł, że przeszkadzają mi muzułmanie?

A nie wiem 

Przecież kilanascie twoich postów jasno wskazuje że ci nie przeszkadzaja tłumy w ramadan i nie ty właśnie zacząłeś ten temat a potem nie wspomnieć o tym żeby się uśmiechać 

Oczywiście że ci nie przeszkadzaja 

Wierzę w to jak w większości twoich umoralniających postów 

Edytowane przez josephnba

3 minuty temu, josephnba napisał(a):

Nie wiem jak jest w Polsce ale kiedy byłem w Tunezji to kobiety miały swoje oddzielne meczety 

A nie wiem 

Przecież kilanascie twoich postów jasno wskazuje że ci nie przeszkadzaja tłumy w ramadan i nie ty właśnie zacząłeś ten temat a potem nie wspomnieć o tym żeby się uśmiechać 

Oczywiście że ci nie przeszkadzaja 

Wierzę w to jak w większości twoich umieraj mających postów 

Mi przeszkadza hipokryzja osób, które krytykują procesje bo stoją w korkach. 

Teraz, fluber napisał(a):

Przecież to nie oni zaczęli temat wrzucając obrazki z Bożego Ciała tylko ty wrzucając dość jednoznacznie skomentowany post z obchodów zakończenia ramadanu 

Jak zwykle udajesz świętego choć jesteś zakłamanym hipokrytą 

14 minut temu, fluber napisał(a):

Kolegów nawet nie zdziwił fakt, że na nagraniu z Gdańska nie ma kobiet.

flubera - katolika dziwi fakt, że kobiety modlą się w środku świątyni a faceci marzną na zewnątrz 

7 minut temu, josephnba napisał(a):

W gdańskim meczecie jest sala na piętrze tylko dla kobiet 

4 minuty temu, fluber napisał(a):

a gdzie tu hipokryzja? 

2 minuty temu, josephnba napisał(a):

Przecież to nie oni zaczęli temat wrzucając obrazki z Bożego Ciała tylko ty wrzucając dość jednoznacznie skomentowany post z obchodów zakończenia ramadanu 

Jak zwykle udajesz świętego choć jesteś zakłamanym hipokrytą 

Ja tylko zapytałem czy to koniec ramadanu:) 

Zupełnie nie rozumiem dlaczego pisanie o uśmiechu czy wrzucenie tłumu muzułmanów blokującego ulice w Polsce kojarzysz z czymś negatywnym. Powinieneś porzucić to prymitywne zaściankowe myslenie 

3 minuty temu, jack napisał(a):

flubera - katolika dziwi fakt, że kobiety modlą się w środku świątyni a faceci marzną na zewnątrz 

Kobiety są przy garach, czyli tam gdzie ich miejsce, szykując ramadanowa ucztę 

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Ja tylko zapytałem czy to koniec ramadanu:) 

Zupełnie nie rozumiem dlaczego pisanie o uśmiechu czy wrzucenie tłumu muzułmanów blokującego ulice w Polsce kojarzysz z czymś negatywnym. Powinieneś porzucić to prymitywne zaściankowe myslenie 

Ja pi****le szkoda na ciebie czasu 

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Usuń konto i do roboty za moje podatki!

🤣

15 minut temu, jack napisał(a):

Na koniec Ramadanu kobiety tradycyjnie przygotowują o swicie ucztę, a mężczyźni idą do meczetu na tradycyjną modlitwę Salat al Eid.

9 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Usuń konto, usuń konto, usuń konto!

Btw. Fantastycznie obserwuje się mechanizm dostosowywania się na forum. Mayor jako Sigma używa najostrzejszych tekstów w stosunku do mnie pisząc o usuwaniu konta. Jako że ma charyzmę to @Koelner jako klasyczna beta bez własnego zdania zaczyna naśladować charyzmatycznego lidera, który mu imponuje (w sumie ciekawe czym, myślałem że na te bajki z USA nikt się nie nabiera) i powtarzać usuń konto, usuń konto. Na końcu wjeżdża klasyczny npc z silna potrzeba akceptacji. Wystarcza dwie osoby, które zachowują się w dany sposób, a lęk przed odrzuceniem powoduje i problemy z samoakceptacją powoduje, że zaczyna się naśladownictwo. W amerykańskich filmach tę rolę pełni zwykle ta najbrzydsza i najgłupsza z paczki przyjaciółek. Kiedyś zaczne publikować artykuły o mechanizmach psychologicznych na forum, fantastyczne ile klasycznych teorii można tu zaobserwować:)

Edytowane przez fluber

12 minut temu, fluber napisał(a):

🤣

Na koniec Ramadanu kobiety tradycyjnie przygotowują o swicie ucztę, a mężczyźni idą do meczetu na tradycyjną modlitwę Salat al Eid.

Btw. Fantastycznie obserwuje się mechanizm dostosowywania się na forum. Mayor jako Sigma używa najostrzejszych tekstów w stosunku do mnie pisząc o usuwaniu konta. Jako że ma charyzmę to @Koelner jako klasyczna beta bez własnego zdania zaczyna naśladować charyzmatycznego lidera, który mu imponuje (w sumie ciekawe czym, myślałem że na te bajki z USA nikt się nie nabiera) i powtarzać usuń konto, usuń konto. Na końcu wjeżdża klasyczny npc z silna potrzeba akceptacji. Wystarcza dwie osoby, które zachowują się w dany sposób, a lęk przed odrzuceniem powoduje i problemy z samoakceptacją powoduje, że zaczyna się naśladownictwo. W amerykańskich filmach tę rolę pełni zwykle ta najbrzydsza i najgłupsza z paczki przyjaciółek. Kiedyś zaczne publikować artykuły o mechanizmach psychologicznych na forum, fantastyczne ile klasycznych teorii można tu zaobserwować:)

Fantastycznie się obserwuje, jak nie masz odrobiny charakteru, żeby usunąć konto. Albo nawet choćby przestać pisać. Postawiłeś warunek powrotu, który nie został spełniony, przy okazji robiąc z siebie kłamczucha, a mimo to wróciłeś, pomimo, że nikt specjalnie cię nie prosił, a nawet spora grupa userow pisała, żebyś fluberowal gdzie indziej.

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Fantastycznie się obserwuje, jak nie masz odrobiny charakteru, żeby usunąć konto. 

To nie moja wina, że supermoderator stwierdził, że nie usunie mi konta, bo nie i to mimo wielokrotnych zgłoszeń z mojej strony zgodnie z procedurą usuwania konta.

Poza tym nie tylko się obserwuje, ale też uczestniczy. Wystarczy, że mam pare godzin gdzieś w podróży i wrzucę kilka wpisów i zlatujecie się jak pszczoły do miodu, bo nie możecie się powstrzymać. Tak was wkurza to że nadal pisze, bo sami nie potraficie zignorować moich eksperymentów. Nie jesteście źli na mnie, jesteście źli na siebie. Ale reagujecie klasycznym mechanizmem przeniesienia, więc pojawiają się coraz bardziej wulgarne wpisy. Odbija Wam:) miłego popołudnia!

Teraz, fluber napisał(a):

To nie moja wina, że supermoderator stwierdził, że nie usunie mi konta, bo nie i to mimo wielokrotnych zgłoszeń z mojej strony zgodnie z procedurą usuwania konta.

Poza tym nie tylko się obserwuje, ale też uczestniczy. Wystarczy, że mam pare godzin gdzieś w podróży i wrzucę kilka wpisów i zlatujecie się jak pszczoły do miodu, bo nie możecie się powstrzymać. Tak was wkurza to że nadal pisze, bo sami nie potraficie zignorować moich eksperymentów. Nie jesteście źli na mnie, jesteście źli na siebie. Ale reagujecie klasycznym mechanizmem przeniesienia, więc pojawiają się coraz bardziej wulgarne wpisy. Odbija Wam:) miłego popołudnia!

Jak bardzo nie próbowałbyś tego relatywizować, jest to po prostu niedotrzymanie słowa. No szkoda, że ta sytuacja pokazuje brak honoru.

34 minuty temu, jack napisał(a):

a gdzie tu hipokryzja? 

Przecież w religiach judeo-chrześcijańskich też funkcjonowała zasada oddzielenia kobiet od mężczyzn. W synagogach jest osobne pomieszczenie dla kobiet, a Żydówki podczas miesięcznic nie mają wstępu do bóżnicy. W cerkwiach i kościołach były pomieszczenia dla kobiet tzw. babiniec .Mam kumpla księdza, który był proboszczem  w zabytkowym kościele na Podhalu i tam u niego też był babiniec. Islam jest młodszą religią to za kilkaset lat może kobiety będą miały miejsce w świątyniach, a głową KK będzie papieżyca

3 godziny temu, RappaR napisał(a):

Czyli po dziurawej drodze powinni ludzie jechać z pełną prędkością, bo nie rozumiem toku rozumowania

Czyli należy naprawić drogę. Sytuacja jest taka że brakuje tanich mieszkań - więc trzeba ich dołożyć a nie próbować sztucznie obniżać cenę już istniejących bo tu oberwie klasa średnia a nie ci którzy faktycznie kupuje mnóstwo mieszkań na flip.