Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, blackmagic napisał(a):

Tylko kataster to jest takie rozwiązanie jak np. masz dziurawą drogę to dajmy znak ograniczenia prędkość. Ja wymagam by rząd naprawił drogę 

Czyli po dziurawej drodze powinni ludzie jechać z pełną prędkością, bo nie rozumiem toku rozumowania

11 minut temu, LAF napisał(a):

Otwórzmy granice bardziej

Może lepiej ściągać imigrantów z Norwegii zamiast tych wszystkich islamistów. Trump tak chciał zrobić https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2018/01/12/577673191/trump-wishes-we-had-more-immigrants-from-norway-turns-out-we-once-did.   Oh wait. Chyba jednak nie bo Norwegowie palą kościoły 

12 minut temu, jack napisał(a):

Nie miałem na myśli ministrantów 

Ja też nie. Ale nie widzę za bardzo problemu z tym, żeby np 15-latka dorabiała jako kelnerka na weselu 

25 minut temu, jack napisał(a):

Skoro mogą dzieci rodzić to i na nocną zmianę przyjdą. 

Natura tak to wymyśliła, że organizm może zajść w ciążę wtedy kiedy jest w stanie rodzić. Limit 18 lat to wyłącznie konstrukt spoleczny 

2 minuty temu, fluber napisał(a):

Ja też nie. Ale nie widzę za bardzo problemu z tym, żeby np 15-latka dorabiała jako kelnerka na weselu 

No tak bo usunięcie emigrantów akurat uderzy w sektor weselny. 

Już pomijam, że obcowanie z najebanym wujkiem to świetne środowisko pracy dla 15to latki.

Teraz, jack napisał(a):

Już pomijam, że obcowanie z najebanym wujkiem to świetne środowisko pracy dla 15to latki.

A w jaki? 15-latkowie spokojnie mogą rozwozić jedzenie rowerami. Jeszcze poziom otyłości i dzieci byśmy w ten sposób zmniejszyli. Młodzi chłopcy mieliby swoją kasę, byliby bardziej zaradni, co imponowaloby koleżankom. Mając własną kasę mogliby je zapraszać na randki itd. a to przełożyłoby się na szybsze zakładanie rodziny i wzrost dzietności 

5 minut temu, Chytruz napisał(a):

Lewactwo gdy:

Jestes prawakiem, seksista, homofobem, faszysta - hello, human resources???!!!

Jestes prawakiem, seksista, homofobem, faszysta, muzulmaninem - aww, you are so sweet

Kolegów nawet nie zdziwił fakt, że na nagraniu z Gdańska nie ma kobiet.

Edytowane przez fluber

8 minut temu, jack napisał(a):

Pierwsze słyszę żeby w domach weselnych ktoś się przejmował legalnością zatrudnienia kelnerek. Przecież nie ma możliwości żeby jakakolwiek kontrola przyszła w nocy z soboty na niedzielę. Mam dużo znajomych prowadzących ten biznes ,to nawet mówią że podatki i skarbówki mają w dupie , płacą tyle ile im pasuje 

4 godziny temu, fluber napisał(a):

Dzwony i procesje na Boże Ciało są uciążliwe. Wycie imamów i dywany na chodnikach już nie:)

Dla mnie ani jedno ani drugie nie jest uciążliwe. 

Przeboleję raz w roku w największe ich święto takie obrazki 

Nie dopisuj sobie historii do mojego posta 

Jako ciekawostkę napiszę tylko że mam kilku muzułmanów z czeczenii jako pracowników. Solidni, obowiązkowi, nie palą nie piją. Jako pracownicy są naprawdę w porządku, jeden z nich nawet zaprosił mnie na ucztę po ramadanie 

Ale założę się że są tacy którym to przeszkadza. 

Tobie przeszkadzają muzułmanie

Komuś przeszkadzają katolicy 

A jeszcze komuś obie te sytuacje