mayor Opublikowano Niedziela o 16:31 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:31 21 minut temu, julekstep napisał(a): ja -> tzn, pewnie bym zrobił, ale nigdy nie próbowałem powód dość prozaiczny -> nienawidzę jajecznicy Otóż nie musisz umieć, bo stać Cię na najlepsze kebaby w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Niedziela o 16:37 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:37 14 minut temu, fluber napisał(a): Pewnie nie. I pewnie też nie ma nikogo na tym forum, kto ma 65 milionów majątku. Zresztą, to jest klasyczny efekt kompensacji: Może nie mam 65 milionów, ale przynajmniej umiem ugotować jajka. Ludzie śmieją się z cudzych braków, kiedy sami czują się niekompetentni lub niewystarczający. Skąd on ma 65 mln!? To jest pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 16:37 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:37 5 minut temu, mayor napisał(a): Otóż nie musisz umieć, bo stać Cię na najlepsze kebaby w Warszawie dokładnie A WAS HEJTERZY? Teraz, jack napisał(a): Skąd on ma 65 mln!? To jest pytanie @LAF mu najebał wyświetleń na tik toku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 16:38 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:38 16 minut temu, fluber napisał(a): Pewnie nie. I pewnie też nie ma nikogo na tym forum, kto ma 65 milionów majątku. Zresztą, to jest klasyczny efekt kompensacji: Może nie mam 65 milionów, ale przynajmniej umiem ugotować jajka. Ludzie śmieją się z cudzych braków, kiedy sami czują się niekompetentni lub niewystarczający. Ogólnie się zgadzam, ale tekst - nie umiem robić jajecznicy, ale stać mnie na restaurację jest mega prostacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Niedziela o 16:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:39 1 minutę temu, jack napisał(a): Skąd on ma 65 mln!? To jest pytanie Z ciężkiej pracy jako właściciel firmy. Gdyby państwo go tak nie prześladowało miałby już 10 razy tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 16:46 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:46 18 minut temu, fluber napisał(a): Pewnie nie. I pewnie też nie ma nikogo na tym forum, kto ma 65 milionów majątku. Zresztą, to jest klasyczny efekt kompensacji: Może nie mam 65 milionów, ale przynajmniej umiem ugotować jajka. Ludzie śmieją się z cudzych braków, kiedy sami czują się niekompetentni lub niewystarczający. Lol to nie jest efekt jakiejś kompensacji, chodzi o to że od jajecznicy to chyba tylko nasmarowanie kromki chleba jest bardziej podstawowe. Nie wiem jak zrobił swój majątek (strzelam że jakieś krypto albo coś w tym stylu), nigdy nie natknąłem się na jakiś art przedstawiajacy Mentzena jako rekina biznesu. I tu przechodzimy do clue zwyczajnie nie jestem pewien czy ktoś kto nie nie potrafi zrobić jajecznicy ogarnie bardziej złożone tematy jako topowy reprezentant kraju. Cała ta jajecznica imho tylko uwydatnia jakich mamy bieda kandydatów w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Niedziela o 16:47 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:47 6 minut temu, fluber napisał(a): Z ciężkiej pracy jako właściciel firmy. Gdyby państwo go tak nie prześladowało miałby już 10 razy tyle Sporo kasy jak na firmę księgową zbudowaną od zera. W mniej niż 15 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Niedziela o 16:50 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:50 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): I tu przechodzimy do clue zwyczajnie nie jestem pewien czy ktoś kto nie nie potrafi zrobić jajecznicy ogarnie bardziej złożone tematy jako topowy reprezentant kraju. Możliwe, że też nie byłby w stanie usunąć konta na forum e-NBA. 2 minuty temu, jack napisał(a): Sporo kasy jak na firmę księgową zbudowaną od zera. W mniej niż 15 lat. Pierwszy milion trzeba ukraść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Niedziela o 16:57 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:57 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): I tu przechodzimy do clue zwyczajnie nie jestem pewien czy ktoś kto nie nie potrafi zrobić jajecznicy ogarnie bardziej złożone tematy jako topowy reprezentant kraju. Cała ta jajecznica imho tylko uwydatnia jakich mamy bieda kandydatów w tym roku. Nope. Brak wiedzy w rzeczy X, nie implikuje braku wiedzy w rzeczy Y. Efekt aureoli powoduje, że uważamy, że ktoś kto jest dobry w jednej rzeczy jest dobry w każdej rzeczy, a już w ogóle proste rzeczy to musi umieć na pewno. A to zupełnie o niczym nie świadczy. Umiejętność robienia jajecznicy lub jej brak nie ma żadnego znaczenia w kontekście bycia prezydentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 17:05 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:05 5 minut temu, fluber napisał(a): Nope. Brak wiedzy w rzeczy X, nie implikuje braku wiedzy w rzeczy Y. Efekt aureoli powoduje, że uważamy, że ktoś kto jest dobry w jednej rzeczy jest dobry w każdej rzeczy, a już w ogóle proste rzeczy to musi umieć na pewno. A to zupełnie o niczym nie świadczy. Umiejętność robienia jajecznicy lub jej brak nie ma żadnego znaczenia w kontekście bycia prezydentem. Znaczy tak - niektórych rzeczy się po prostu trzeba nauczyć. Jakby Mentzen był niezdolny do nauczenia się robienia jajecznicy, uważam, że to go dyskwalifikuje z bycia prezydentem. Sama czynność jest banalna, Mentzen nie miał potrzeby tego się nauczyć, ale jestem pewien, że jakby mu zależało, to by ją zrobił. Tekst Zającowskiej to po po prostu duży poziom bucostwa i jest kwestią oddzielną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Niedziela o 17:07 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:07 Teraz, RappaR napisał(a): Tekst Zającowskiej to po po prostu duży poziom bucostwa i jest kwestią oddzielną No generalnie, gdyby to Mentzen napisał, to wyszedłby na strasznego buca. A tak to mamy po prostu typowy wpis z jelita lidera swojej partii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Niedziela o 17:10 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:10 14 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Lol to nie jest efekt jakiejś kompensacji, chodzi o to że od jajecznicy to chyba tylko nasmarowanie kromki chleba jest bardziej podstawowe. Nie wiem jak zrobił swój majątek (strzelam że jakieś krypto albo coś w tym stylu), nigdy nie natknąłem się na jakiś art przedstawiajacy Mentzena jako rekina biznesu. I tu przechodzimy do clue zwyczajnie nie jestem pewien czy ktoś kto nie nie potrafi zrobić jajecznicy ogarnie bardziej złożone tematy jako topowy reprezentant kraju. Cała ta jajecznica imho tylko uwydatnia jakich mamy bieda kandydatów w tym roku. No kuźwa, ktoś kto nie potrafi usmażyć jajecznicy i musi iść do restauracji to jest niedojda. To nie jest jakaś gastronomia molekularna ,tylko jebana prosta jajecznica. Pić też nie umie, bo widziałem filmik jak po kilku piwach, dupa mu się chwiała na wszystkie strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 17:15 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:15 (edytowane) 18 minut temu, fluber napisał(a): Nope. Brak wiedzy w rzeczy X, nie implikuje braku wiedzy w rzeczy Y. Efekt aureoli powoduje, że uważamy, że ktoś kto jest dobry w jednej rzeczy jest dobry w każdej rzeczy, a już w ogóle proste rzeczy to musi umieć na pewno. A to zupełnie o niczym nie świadczy. Umiejętność robienia jajecznicy lub jej brak nie ma żadnego znaczenia w kontekście bycia prezydentem. Tak to prawda, jednak nie mówimy tu o planie energetycznym dla kraju, lub strategii rozwoju wojska bo od takich decyzji zwyczajnie są sztaby/doradcy/eksperci. I tak jajecznica nie jest wymogiem do bycia prezydentem. Aczkolwiek to są imho podstawy nie jakiś suflet czy coś, jak gość w wieku 40 lat tego nie potrafi to trochę siara. Hej Fluber! Jaki jest program Mentzena? Edytowane Niedziela o 17:15 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 17:18 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:18 https://x.com/michal_moskal/status/1904956659794927951?s=46 Nie ma na onkologię dziecięcią, ale na to się znalazło. Wyborcy Koalicji muszą być dumni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Niedziela o 17:25 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:25 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Hej Fluber! Jaki jest program Mentzena? https://mentzen2025.pl/silna-bogata-polska/ 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Tak to prawda, jednak nie mówimy tu o planie energetycznym dla kraju, lub strategii rozwoju wojska bo od takich decyzji zwyczajnie są sztaby/doradcy/eksperci. I tak jajecznica nie jest wymogiem do bycia prezydentem. Aczkolwiek to są imho podstawy nie jakiś suflet czy coś, jak gość w wieku 40 lat tego nie potrafi to trochę siara. Ale to nie jest tak, że on nie potrafi. On po prostu nigdy tego nie robił. Na pewno każdy z nas ma też takie podstawowe rzeczy, których nigdy nie robił. Ja np. nigdy nie miałem zmywarki w domu, przez co nigdy jej nie używałem, więc gdyby ktoś mnie zapytał, czy umiem włączyć zmywarkę, to bym powiedział, że nie. No bo nigdy tego nie robiłem. Czy to sprawia, że byłbym gorszym kandydatem na prezydenta, niż gdybym wcześniej to robił? Nie sądzę. Mentzen mieszkał z rodzicami w trakcie studiów, a gdy je skończył to się ożenił ( w wieku 24 lat). Całe życie gotowała mu albo mama albo żona i nigdy nie miał potrzeby uczyć się gotować. Wolał w tym czasie rozwijać firmę i działać politycznie. I można założyć, że w tych 2 rzeczach jest dobry. Nie robimy castingu do masterchefa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Niedziela o 18:02 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:02 Trochę nie rozumiem afery z jajecznicą, skoro Mentzen w kanale zero tę jajecznicę zrobił. Reżyserka nawet zjadła i potwierdziła że dobra XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 18:09 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:09 6 minut temu, P_M napisał(a): Trochę nie rozumiem afery z jajecznicą, skoro Mentzen w kanale zero tę jajecznicę zrobił. Reżyserka nawet zjadła i potwierdziła że dobra XDD Wynika to pewnie z tego, że się różnisz od reszty Obejrzałeś ten program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Niedziela o 18:29 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:29 Bierz te dupe z 8:20 @LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 18:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:42 Nie trawie tej Zajączkowskiej bo fałszem nie tyle bije od niej, a napierdala jak od skarpet starego, ale trzeba się wyjątkowo postarać żeby nie wyłapać ironii w tym wpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Niedziela o 19:28 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:28 https://x.com/PoleConnection/status/1906315953031266471 Koniec ramadanu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi