Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, mayor napisał(a):

A nawet takie , które sam bym chętnie zgłębił -"Wpływ sesji egzaminacyjnej na stan biologii pochwy u studentek środowiska wrocławskiego"

Pozwolę sobie ponowić pytanie. Kto Cię przekonał, że w Polsce powstał doktorat na taki temat jak np. ten powyżej? Czy sprzedał Ci też garnki?

2 minuty temu, jack napisał(a):

Tak samo prawdopodobny jak to, że Kaczyński podał Pani Basi pawulon.

Nie, to zupełnie różne prawdopodobieństwa. Rosja ma już na koncie wiele potwierdzonych akcji kalibru zamachu smoleńskiego, a Kaczyńskiego jeszcze nikt nie przyłapał na mordowaniu ludzi.

20 minut temu, RappaR napisał(a):

To tłumaczy, czemu nie ma tego w żadnych bazach danych doktorów nauk(Pan Doktor już nie żyje). W latach 70-tych faktycznie nadawano doktoraty politycznie z byle jakiego powodu każdemu partyjniakowi, który akurat chciał dostać, nie było potrzeby żeby promotorem był profesor, nie było nawet potrzeby, żeby profesorem był recenzent. 

Tylko nie do końca rozumiem, czemu @mayor wrzuca ten temat na dowód tego, że teraz produkuje się doktorów na podstawie głupich tematów. To właśnie za czasów, kiedy wyleciał ze szkoły, doktorem mógł być każdy kretyn.

38 minut temu, fluber napisał(a):

To tłumaczy, czemu nie ma tego w żadnych bazach danych doktorów nauk(Pan Doktor już nie żyje). W latach 70-tych faktycznie nadawano doktoraty politycznie z byle jakiego powodu każdemu partyjniakowi, który akurat chciał dostać, nie było potrzeby żeby promotorem był profesor, nie było nawet potrzeby, żeby profesorem był recenzent. 

Tylko nie do końca rozumiem, czemu @mayor wrzuca ten temat na dowód tego, że teraz produkuje się doktorów na podstawie głupich tematów. To właśnie za czasów, kiedy wyleciał ze szkoły, doktorem mógł być każdy kretyn.

nie wiem co jest bardziej zabawne

mayor wrzucający kolejną głupotę

Ty trudzący się na weryfikację jego kolejnej głupoty

🤔

4 godziny temu, fluber napisał(a):

Zamach smoleński był akurat bardzo prawdopodobny

Natomiast analiza zgromadzonych dowodów z katastrofy daje praktycznie 100% pewności, że był to wypadek, a nie zamach spowodowany szeregiem niekorzystnych okoliczności, 

Zgadnij, kto to napisał?

4 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Natomiast analiza zgromadzonych dowodów z katastrofy daje praktycznie 100% pewności, że był to wypadek, a nie zamach spowodowany szeregiem niekorzystnych okoliczności, 

Zgadnij, kto to napisał?

No ja to napisałem przecież. Od 8 lat nie zmieniłem zdania w tej sprawie, więc nie rozumiem po co to wrzucasz.

1 minutę temu, fluber napisał(a):

No ja to napisałem przecież. Od 8 lat nie zmieniłem zdania w tej sprawie, więc nie rozumiem po co to wrzucasz.

W którym miejscu kłamiesz:

a) Zamach smoleński był akurat bardzo prawdopodobny

b) Natomiast analiza zgromadzonych dowodów z katastrofy daje praktycznie 100% pewności, że był to wypadek, a nie zamach spowodowany szeregiem niekorzystnych okoliczności

?

Zamach był prawdopodobny, ale dowody wskazują, że niemal w 100% był to wypadek :)

4 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

W którym miejscu kłamiesz:

a) Zamach smoleński był akurat bardzo prawdopodobny

b) Natomiast analiza zgromadzonych dowodów z katastrofy daje praktycznie 100% pewności, że był to wypadek, a nie zamach spowodowany szeregiem niekorzystnych okoliczności

?

Zamach był prawdopodobny, ale dowody wskazują, że niemal w 100% był to wypadek :)

🤦‍♂️

We wpisie, który cytujesz sprzed 8 lat dosłownie w pierwszym akapicie pisze dlaczego zamach był prawdopodobny a w drugim dlaczego to był wypadek. 

Edytowane przez fluber

10 minut temu, fluber napisał(a):

🤦‍♂️

We wpisie, który cytujesz sprzed 8 lat dosłownie w pierwszym akapicie pisze dlaczego zamach był prawdopodobny a w drugim dlaczego to był wypadek. 

To tylko pokazuje jak łatwo jesteś w stanie uwierzyć w teorię, która akurat tobie odpowiada. 

"sam w pierwszej chwili myślałem, że to był zamach, a Rosja lada chwila wypowie nam wojnę. Wiele "nienaukowych" dowodów daje podstawę, by sądzić, żeby był zamach"

2 godziny temu, fluber napisał(a):

Nie, to zupełnie różne prawdopodobieństwa. Rosja ma już na koncie wiele potwierdzonych akcji kalibru zamachu smoleńskiego, a Kaczyńskiego jeszcze nikt nie przyłapał na mordowaniu ludzi.

No tu piszesz o zamachu jak o fakcie, a nie o rzekomym zamachu. Bez odkopania postu sprzed 8 lat ciężko określić, co o tym myślisz.

Eksperyment czy też nie.

Edytowane przez Pablo81

7 minut temu, Pablo81 napisał(a):

To tylko pokazuje jak łatwo jesteś w stanie uwierzyć w teorię, która akurat tobie odpowiada. 

"sam w pierwszej chwili myślałem, że to był zamach, a Rosja lada chwila wypowie nam wojnę. Wiele "nienaukowych" dowodów daje podstawę, by sądzić, żeby był zamach"

No tu piszesz o zamachu jak o fakcie, a nie o rzekomym zamachu. Bez odkopania postu sprzed 8 lat ciężko określić, co o tym myślisz.

Eksperyment czy też nie.

Nie wiem kto Cię dopuścił do matury z polskiego, ale popełnił duży błąd. 

9 minut temu, fluber napisał(a):

Ad personam - nie znałem.

Przy katastrofie smoleńskiej w pierwszej chwili teoria była prawdopodobna, bo wskazywały na to nienaukowe dowody. Teraz w pierwszej chwili już wiesz, że to wina prokurator, bo miała na Facebooku osiem gwiazdek. Widzę, że uczysz się na błędach.

9 minut temu, fluber napisał(a):

Przed "kto" powinien być przecinek. 

Edytowane przez Pablo81

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Przy katastrofie smoleńskiej w pierwszej chwili teoria była prawdopodobna, bo wskazywały na to nienaukowe dowody. Teraz w pierwszej chwili już wiesz, że to wina prokuratury, bo miała na Facebooku osiem gwiazdek. Widzę, że uczysz się na błędach.

Naucz się czytać, serio. Eot.

20 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Przy katastrofie smoleńskiej w pierwszej chwili teoria była prawdopodobna, bo wskazywały na to nienaukowe dowody. Teraz w pierwszej chwili już wiesz, że to wina prokurator, bo miała na Facebooku osiem gwiazdek. Widzę, że uczysz się na błędach.

Przed "kto" powinien być przecinek. 

oooo

Helmut dał w końcu trochę wolnego?

WITAMY Z POWROTEM! ❤️ 

35 minut temu, julekstep napisał(a):

oooo

Helmut dał w końcu trochę wolnego?

WITAMY Z POWROTEM! ❤️ 

Czemu tak myślisz? Twój korpo-wlasciciel nie pozwala pisać w godzinach pracy?

A serio, to dzieci zajmują ostatnio trochę więcej czasu. Wiesz, tacy mali ludzie, których nie widuję tylko na zdjęciach (podpowiedź: nie chodzi też o Simsy).

Edytowane przez Pablo81