RappaR Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): NO NIE UDAWAJMY! xDDDDD Wraz z założeniem partii dostajesz książkę telefoniczną do profesjonalnych kilerów. Pewnie nawet Jurek tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 42 minuty temu, jack napisał(a): Zesraliście się tu z fluberem potokiem postów jak tylko pozwoliłem sobie pośmieszkować z Kaczyńskiego i opisać scenariusz tak samo prawdopodobny jak zamach smoleński. Zamach smoleński był akurat bardzo prawdopodobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Zamach stanu też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 9 godzin temu, mayor napisał(a): A nawet takie , które sam bym chętnie zgłębił -"Wpływ sesji egzaminacyjnej na stan biologii pochwy u studentek środowiska wrocławskiego" Pozwolę sobie ponowić pytanie. Kto Cię przekonał, że w Polsce powstał doktorat na taki temat jak np. ten powyżej? Czy sprzedał Ci też garnki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, fluber napisał(a): Zamach smoleński był akurat bardzo prawdopodobny Tak samo prawdopodobny jak to, że Kaczyński podał Pani Basi pawulon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 minuty temu, jack napisał(a): Tak samo prawdopodobny jak to, że Kaczyński podał Pani Basi pawulon. Nie, to zupełnie różne prawdopodobieństwa. Rosja ma już na koncie wiele potwierdzonych akcji kalibru zamachu smoleńskiego, a Kaczyńskiego jeszcze nikt nie przyłapał na mordowaniu ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, fluber napisał(a): Pozwolę sobie ponowić pytanie. Kto Cię przekonał, że w Polsce powstał doktorat na taki temat jak np. ten powyżej? Czy sprzedał Ci też garnki? https://www.rp.pl/plus-minus/art6608941-prl-w-zwierciadle-macieja-rybinskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 20 minut temu, RappaR napisał(a): https://www.rp.pl/plus-minus/art6608941-prl-w-zwierciadle-macieja-rybinskiego To tłumaczy, czemu nie ma tego w żadnych bazach danych doktorów nauk(Pan Doktor już nie żyje). W latach 70-tych faktycznie nadawano doktoraty politycznie z byle jakiego powodu każdemu partyjniakowi, który akurat chciał dostać, nie było potrzeby żeby promotorem był profesor, nie było nawet potrzeby, żeby profesorem był recenzent. Tylko nie do końca rozumiem, czemu @mayor wrzuca ten temat na dowód tego, że teraz produkuje się doktorów na podstawie głupich tematów. To właśnie za czasów, kiedy wyleciał ze szkoły, doktorem mógł być każdy kretyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 38 minut temu, fluber napisał(a): To tłumaczy, czemu nie ma tego w żadnych bazach danych doktorów nauk(Pan Doktor już nie żyje). W latach 70-tych faktycznie nadawano doktoraty politycznie z byle jakiego powodu każdemu partyjniakowi, który akurat chciał dostać, nie było potrzeby żeby promotorem był profesor, nie było nawet potrzeby, żeby profesorem był recenzent. Tylko nie do końca rozumiem, czemu @mayor wrzuca ten temat na dowód tego, że teraz produkuje się doktorów na podstawie głupich tematów. To właśnie za czasów, kiedy wyleciał ze szkoły, doktorem mógł być każdy kretyn. nie wiem co jest bardziej zabawne mayor wrzucający kolejną głupotę Ty trudzący się na weryfikację jego kolejnej głupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 godziny temu, fluber napisał(a): Zamach smoleński był akurat bardzo prawdopodobny Natomiast analiza zgromadzonych dowodów z katastrofy daje praktycznie 100% pewności, że był to wypadek, a nie zamach spowodowany szeregiem niekorzystnych okoliczności, Zgadnij, kto to napisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Natomiast analiza zgromadzonych dowodów z katastrofy daje praktycznie 100% pewności, że był to wypadek, a nie zamach spowodowany szeregiem niekorzystnych okoliczności, Zgadnij, kto to napisał? No ja to napisałem przecież. Od 8 lat nie zmieniłem zdania w tej sprawie, więc nie rozumiem po co to wrzucasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): No ja to napisałem przecież. Od 8 lat nie zmieniłem zdania w tej sprawie, więc nie rozumiem po co to wrzucasz. W którym miejscu kłamiesz: a) Zamach smoleński był akurat bardzo prawdopodobny b) Natomiast analiza zgromadzonych dowodów z katastrofy daje praktycznie 100% pewności, że był to wypadek, a nie zamach spowodowany szeregiem niekorzystnych okoliczności ? Zamach był prawdopodobny, ale dowody wskazują, że niemal w 100% był to wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): W którym miejscu kłamiesz: a) Zamach smoleński był akurat bardzo prawdopodobny b) Natomiast analiza zgromadzonych dowodów z katastrofy daje praktycznie 100% pewności, że był to wypadek, a nie zamach spowodowany szeregiem niekorzystnych okoliczności ? Zamach był prawdopodobny, ale dowody wskazują, że niemal w 100% był to wypadek We wpisie, który cytujesz sprzed 8 lat dosłownie w pierwszym akapicie pisze dlaczego zamach był prawdopodobny a w drugim dlaczego to był wypadek. Edytowane 10 godzin temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, fluber napisał(a): We wpisie, który cytujesz sprzed 8 lat dosłownie w pierwszym akapicie pisze dlaczego zamach był prawdopodobny a w drugim dlaczego to był wypadek. To tylko pokazuje jak łatwo jesteś w stanie uwierzyć w teorię, która akurat tobie odpowiada. "sam w pierwszej chwili myślałem, że to był zamach, a Rosja lada chwila wypowie nam wojnę. Wiele "nienaukowych" dowodów daje podstawę, by sądzić, żeby był zamach" 2 godziny temu, fluber napisał(a): Nie, to zupełnie różne prawdopodobieństwa. Rosja ma już na koncie wiele potwierdzonych akcji kalibru zamachu smoleńskiego, a Kaczyńskiego jeszcze nikt nie przyłapał na mordowaniu ludzi. No tu piszesz o zamachu jak o fakcie, a nie o rzekomym zamachu. Bez odkopania postu sprzed 8 lat ciężko określić, co o tym myślisz. Eksperyment czy też nie. Edytowane 10 godzin temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): To tylko pokazuje jak łatwo jesteś w stanie uwierzyć w teorię, która akurat tobie odpowiada. "sam w pierwszej chwili myślałem, że to był zamach, a Rosja lada chwila wypowie nam wojnę. Wiele "nienaukowych" dowodów daje podstawę, by sądzić, żeby był zamach" No tu piszesz o zamachu jak o fakcie, a nie o rzekomym zamachu. Bez odkopania postu sprzed 8 lat ciężko określić, co o tym myślisz. Eksperyment czy też nie. Nie wiem kto Cię dopuścił do matury z polskiego, ale popełnił duży błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, fluber napisał(a): Nie wiem kto Cię dopuścił do matury z polskiego, ale popełnił duży błąd. Ad personam - nie znałem. Przy katastrofie smoleńskiej w pierwszej chwili teoria była prawdopodobna, bo wskazywały na to nienaukowe dowody. Teraz w pierwszej chwili już wiesz, że to wina prokurator, bo miała na Facebooku osiem gwiazdek. Widzę, że uczysz się na błędach. 9 minut temu, fluber napisał(a): Nie wiem kto Cię dopuścił do matury z polskiego, ale popełnił duży błąd. Przed "kto" powinien być przecinek. Edytowane 9 godzin temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ad personam - nie znałem. Przy katastrofie smoleńskiej w pierwszej chwili teoria była prawdopodobna, bo wskazywały na to nienaukowe dowody. Teraz w pierwszej chwili już wiesz, że to wina prokuratury, bo miała na Facebooku osiem gwiazdek. Widzę, że uczysz się na błędach. Naucz się czytać, serio. Eot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 20 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ad personam - nie znałem. Przy katastrofie smoleńskiej w pierwszej chwili teoria była prawdopodobna, bo wskazywały na to nienaukowe dowody. Teraz w pierwszej chwili już wiesz, że to wina prokurator, bo miała na Facebooku osiem gwiazdek. Widzę, że uczysz się na błędach. Przed "kto" powinien być przecinek. oooo Helmut dał w końcu trochę wolnego? WITAMY Z POWROTEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) https://x.com/pawel_kapusta/status/1901728405344665724 https://x.com/SzJadczak/status/1901696609106198934 Jak to było z tymi ssp @jack? Edytowane 9 godzin temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 35 minut temu, julekstep napisał(a): oooo Helmut dał w końcu trochę wolnego? WITAMY Z POWROTEM! Czemu tak myślisz? Twój korpo-wlasciciel nie pozwala pisać w godzinach pracy? A serio, to dzieci zajmują ostatnio trochę więcej czasu. Wiesz, tacy mali ludzie, których nie widuję tylko na zdjęciach (podpowiedź: nie chodzi też o Simsy). Edytowane 9 godzin temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi