RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, fluber napisał(a): Myślę, że spokojnie znajdę kilkuset prokuratorów, którzy nie mają w mediach społecznościowych zdjęć z 8 gwiazdkami "jebać PiS" oraz nie mówią publicznie w wywiadach, ze wyrażają rozczarowanie, że politycy za wolno rozliczają PiS i publicznie nie mówia w kontekście spraw przeciwko politykom PiS, że to nie jest czas żeby trzymać się litery prawa. Powiem więcej, myślę że nie znajdziesz w Polsce ani jednego prokuratora tak bardzo popierającego politycznie platformę jak pani Wrzosek. Jest super! Zwolennicy KO to zwolennicy dyktatury po prostu. Ktoś kto popiera KO jest przeciwny demokracji, innej opcji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 21 minut temu, RappaR napisał(a): Zwolennicy KO to zwolennicy dyktatury po prostu. @julekstep już wszystko jasne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu https://x.com/WolnoscO/status/1901280549781520848 Ale to ma potencjał do memów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, fluber napisał(a): https://x.com/WolnoscO/status/1901280549781520848 Ale to ma potencjał do memów:) Mistrz drugiego planu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Zwolennicy KO to zwolennicy dyktatury po prostu. Ktoś kto popiera KO jest przeciwny demokracji, innej opcji nie ma. @fluber to Ty na nich głosowałeś to teraz się tłumacz z dyktatury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, jack napisał(a): @fluber to Ty na nich głosowałeś to teraz się tłumacz z dyktatury! Ja nie głosowałem na ko tylko ja 3 drogę przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 23 minuty temu, fluber napisał(a): Ja nie głosowałem na ko tylko ja 3 drogę przypominam No to ja nie wiem do kogo on pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, jack napisał(a): No to ja nie wiem do kogo on pisze Sądzę, że do mayora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu @RappaR czy NewRocky to Twój kandydat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 20 minut temu, jack napisał(a): @RappaR czy NewRocky to Twój kandydat? Ktokolwiek spoza koalicji, kto nie będzie wspierał budowy w Polsce na nowo totalitaryzmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Ktokolwiek spoza koalicji, kto nie będzie wspierał budowy w Polsce na nowo totalitaryzmu No ale na kogoś musisz głosować. Julek to pewnie na Żółtka. Ale doktor, bokser, amant, to chyba idealny kandydat dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi