jack Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): https://www.google.com/amp/s/www.wprost.pl/amp/11955427/tom-rose-ostrzega-polske-prezydent-trump-odpowie-odwetem.html Nowe standardy polityczne. Nowy poziom kontaktów międzynarodowych. Brawo krótko z nimi! Wyciekła rozmowa Toma Rose z przedstawicielami Polskiego rządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 6 godzin temu, Pablo81 napisał(a): https://www.google.com/amp/s/www.wprost.pl/amp/11955427/tom-rose-ostrzega-polske-prezydent-trump-odpowie-odwetem.html Nowe standardy polityczne. Nowy poziom kontaktów międzynarodowych. Brawo krótko z nimi! https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/ministerstwo-finansow-reaguje-na-doniesienia-o-podatku-cyfrowym/2cf0g5x Ale z kim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 18 minut temu, fluber napisał(a): https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/ministerstwo-finansow-reaguje-na-doniesienia-o-podatku-cyfrowym/2cf0g5x Ale z kim? Z wrogami polsko-amerykanskich relacji. Polska pomostem między UE a USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Z wrogami polsko-amerykanskich relacji. Polska pomostem między UE a USA. w takiej pozycji może coś pęknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Z wrogami polsko-amerykanskich relacji. Polska pomostem między UE a USA. No właśnie, więc nie rozumiem tego entuzjazmu związanego z podatkiem cyfrowym i cała sytuacją. To było bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 1 minutę temu, fluber napisał(a): No właśnie, więc nie rozumiem tego entuzjazmu związanego z podatkiem cyfrowym i cała sytuacją. To było bez sensu. Na szczęście Rose szybko i dosadnie wyjaśnił co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Na szczęście Rose szybko i dosadnie wyjaśnił co i jak. To nie jest szczęście. Bez sensu było zaczynać temat gdy nie ma takich planów. I nie powinno być. Powinniśmy jak najdłużej stwarzać takie warunki by amerykańscy żołnierze stacjonowali w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 8 minut temu, fluber napisał(a): To nie jest szczęście. Bez sensu było zaczynać temat gdy nie ma takich planów. I nie powinno być. Powinniśmy jak najdłużej stwarzać takie warunki by amerykańscy żołnierze stacjonowali w Polsce Ale po co mają stacjonować? Czytam forum i wiem, że Trump załatwi pokój, a Rosją jest za slaba, żeby najechać Polskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 10 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ale po co mają stacjonować? Czytam forum i wiem, że Trump załatwi pokój, a Rosją jest za slaba, żeby najechać Polskę. Czarni bracia mogą zrobić Jessica dzieci -> wszyscy na tym zyskamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 22 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ale po co mają stacjonować? Czytam forum i wiem, że Trump załatwi pokój, a Rosją jest za slaba, żeby najechać Polskę. Ale Ukrainą rządzi dyktator więc się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca (edytowane) W dniu 10.03.2025 o 07:24, jack napisał(a): To jest nawet ciekawy model. Społeczeństwo się rozwija, bogaci buduje domy, mieszkania. Wtedy następuje załamanie dzietności przez co po pierwsze nie ma kto pracować a po drugie nie ma kto mieszkać we wszystkich moich mieszkaniach i domach. Zatem ściągamy jakiś bidoków, dajmy im pracę, której nie chcemy. Oni wynajmują od nas te domy i mieszkania co nasi przodkowie nam nabudowali. I wtedy możemy się lenić gdzieś w słoneczku a tam w zimnym się wszystko samo kręci. Brakuje Ci luzu, koelner pozamiatal! Edytowane 12 Marca przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Następny ekspert wywalonyhttps://x.com/MRiTGOVPL/status/1899391467367350309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Następny ekspert wywalonyhttps://x.com/MRiTGOVPL/status/1899391467367350309 Splamił się funkcją wiceministra w rządzie PIS to i poleciał. Oby tylko kolejny miał tak mocne kwity naukowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 29 minut temu, jack napisał(a): Splamił się funkcją wiceministra w rządzie PIS to i poleciał. Oby tylko kolejny miał tak mocne kwity naukowe. Szkoda, że za dymisjami nie idzie likwidator ale nie taki jak do TVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 11 minut temu, Koelner napisał(a): Szkoda, że za dymisjami nie idzie likwidator ale nie taki jak do TVP. W sensie Szakal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca W dniu 10.03.2025 o 12:24, jack napisał(a): To jest nawet ciekawy model. Społeczeństwo się rozwija, bogaci buduje domy, mieszkania. Wtedy następuje załamanie dzietności przez co po pierwsze nie ma kto pracować a po drugie nie ma kto mieszkać we wszystkich moich mieszkaniach i domach. Zatem ściągamy jakiś bidoków, dajmy im pracę, której nie chcemy. Oni wynajmują od nas te domy i mieszkania co nasi przodkowie nam nabudowali. I wtedy możemy się lenić gdzieś w słoneczku a tam w zimnym się wszystko samo kręci. System by działał nawet bardzo dobrze gdyby nie trzy podstawowe problemy: 1) tworzenie z tego okazji do tworzenia systemu dyskryminacji rasowej i podstaw do tworzenia oligarchii totalitarnej 2) niechęci sprowadzonych do bycia na pozycji gorszej i próba poprawy losu poprzez przestępczość 3) dalszą rozrodczość imigrantów i de facto przejmowanie państwa przechodziłem koło siłowni w Marsylii. Sami młodzi Afrykańczycy, co do jednego. Większość białych Marsyliańczyków to 60+. Tutaj naprawdę potomkowie Franków to mniejszość wymierająca bardzo szybko Godzinę temu, jack napisał(a): Splamił się funkcją wiceministra w rządzie PIS to i poleciał. Oby tylko kolejny miał tak mocne kwity naukowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2 minuty temu, RappaR napisał(a): 1) tworzenie z tego okazji do tworzenia systemu dyskryminacji rasowej i podstaw do tworzenia oligarchii totalitarnej To nie jest żadna dyskryminacja rasowa. Po prostu ci co się już nachapali jadą na plażę. Kolor skóry nie ma tu znaczenia. I nikt tu niczego, nikomu nie zabrał a udostępnił. 3 minuty temu, RappaR napisał(a): 2) niechęci sprowadzonych do bycia na pozycji gorszej i próba poprawy losu poprzez przestępczość Źle na to patrzysz. Masz gotowe państwo do zasiedlenia na znanych warunkach. Z systemem edukacji, pracą. Ja po studiach wylądowałem na minimalnej a na obiad jadłem frytki z keczupem, które sam sobie smażyłem z obranych własnoręcznie ziemniaków. Bo na mięsko nie było mnie już stać. I byłem szczęśliwy bo miałem pracę i mogłem się sam utrzymać. Nic nikomu nie ukradłem a swój majątek budowałem sam. Wchodzisz w to jeśli ci się to podoba. Jak nie to nie, do widzenia. 9 minut temu, RappaR napisał(a): 3) dalszą rozrodczość imigrantów i de facto przejmowanie państwa Przecież o ręce do pracy nam chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 6 minut temu, jack napisał(a): To nie jest żadna dyskryminacja rasowa. Po prostu ci co się już nachapali jadą na plażę. Kolor skóry nie ma tu znaczenia. I nikt tu niczego, nikomu nie zabrał a udostępnił. Wyjaśnij mi dlaczego w UK możesz mówić Black lives matter, white lives doesn't matter, a za zwrot white lives matter tracisz pracę 8 minut temu, jack napisał(a): Źle na to patrzysz. Masz gotowe państwo do zasiedlenia na znanych warunkach. Z systemem edukacji, pracą. Ja po studiach wylądowałem na minimalnej a na obiad jadłem frytki z keczupem, które sam sobie smażyłem z obranych własnoręcznie ziemniaków. Bo na mięsko nie było mnie już stać. I byłem szczęśliwy bo miałem pracę i mogłem się sam utrzymać. Nic nikomu nie ukradłem a swój majątek budowałem sam. Wchodzisz w to jeśli ci się to podoba. Jak nie to nie, do widzenia Aha. Jak tak to przedstawiasz, to faktycznie nikt nie ma powodu, by być nieuczciwy. 9 minut temu, jack napisał(a): Przecież o ręce do pracy nam chodzi Ale nie do głosów i całej reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Wyjaśnij mi dlaczego w UK możesz mówić Black lives matter, white lives doesn't matter, a za zwrot white lives matter tracisz pracę A to ja nie wiem. Nie mówimy o UK 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Aha. Jak tak to przedstawiasz, to faktycznie nikt nie ma powodu, by być nieuczciwy. Ja nie oferuję wiecznego wyzysku. Ja daję wędkę. Godzinę temu, RappaR napisał(a): Ale nie do głosów i całej reszty To też da się przeprowadzić. Zobacz taka Polska emigracja do Niemiec w latach 80tych. Oni stali się idealnymi obywatelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 11 minut temu, jack napisał(a): A to ja nie wiem. Nie mówimy o UK A gdzie indziej nie ma podobnie? 11 minut temu, jack napisał(a): Ja nie oferuję wiecznego wyzysku. Ja daję wędkę. I nigdy nie ma drogi na skróty 12 minut temu, jack napisał(a): To też da się przeprowadzić. Zobacz taka Polska emigracja do Niemiec w latach 80tych. Oni stali się idealnymi obywatelami. Patrząc faktycznie to tutaj wyjątkowo, ale rzadko da się znaleźć grupę tak posłusznych, potulnych, niewolniczych i uniżonych służących jak Polacy co wyemigrowali do Niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi