RappaR Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 12 minut temu, Koelner napisał(a): Widziałeś grabie które grabią od siebie? Pięknie rządy PO pokazują czego się spodziewałem i jakie będą miały konsekwencje długoterminowe, a Twoje komentarze to potwierdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 46 minut temu, Koelner napisał(a): Teraz pytanie klucz, której ekipie bardziej zależało na prywatyzacji? Wiadomo Lepiej biznesy przejmowac na stale za grosze niz sie bawic w 4-8 letni wynajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 8 minut temu, RappaR napisał(a): a Twoje komentarze to potwierdzają Nie pochlebiaj! 5 minut temu, julekstep napisał(a): Lepiej biznesy przejmowac na stale za grosze niz sie bawic w 4-8 letni wynajem Ciężko nazwać jakiś instytut/muzeum biznesem ale dla mnie możesz kupować co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 1 minutę temu, Koelner napisał(a): Ciężko nazwać jakiś instytut/muzeum biznesem ale dla mnie możesz kupować co chcesz Muzea i instytuty to akurat promil jesli chodzi o wartosc No i ja akurat juz dawno postulowalem zaoranie ministerstwa kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 30 minut temu, julekstep napisał(a): Muzea i instytuty to akurat promil jesli chodzi o wartosc Działki zazwyczaj są w prestiżowych i drogich lokalizacjach, bardzo kuszące miejsca dla potencjalnych inwestorów. Z tego co pamiętam muzeum PW jest prawie naprzeciw Varso, potwierdzasz? Edytowane 11 godzin temu przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Teraz, Koelner napisał(a): Działki zazwyczaj są w prestiżowych i drogich lokalizacjach, bardzo kuszące miejsca dla potencjalnych inwestorów. Z tego co pamiętam muzeum PW jest naprzeciw Varso, potwierdzasz? Jest niedaleko dobrego kebaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 18 minut temu, julekstep napisał(a): Jest niedaleko dobrego kebaba jak szedłem z Grzybowskiej na Zamek to po drodze dojebane kartacze jadłem Edit: Przysmaki Podlasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 2 godziny temu, julekstep napisał(a): Jest niedaleko dobrego kebaba Którego? i pytanie bo ostatnio zachwalał taksówkarz że naprzeciw Sapko po drugiej stronie JpII jest podobno też dobry nowy kebab chyba 2-3 w mieście. Czyli mini sieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, ignazz napisał(a): Którego? i pytanie bo ostatnio zachwalał taksówkarz że naprzeciw Sapko po drugiej stronie JpII jest podobno też dobry nowy kebab chyba 2-3 w mieście. Czyli mini sieć. Elegance na Karolkowej Chociaz ja po przeprowadzce do Marek lokalny patriotyzm - Lamaya i Hadda glownie Edytowane 8 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu https://wpolityce.pl/polityka/723364-chcial-sprawdzic-stan-mateckiego-nie-zostal-wpuszczony Dodatkowo zostałem upoważniony przez pełnomocnika posła do poinformowania o jego chorobie. Proszę jednak nie traktować informacji o chorobie, jako oczekiwania na litość. Poseł Matecki jej nie oczekuje, ale jest chory i schudł 10 kg Czy oni go nie aresztowali przedwczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 46 minut temu, fluber napisał(a): https://wpolityce.pl/polityka/723364-chcial-sprawdzic-stan-mateckiego-nie-zostal-wpuszczony Dodatkowo zostałem upoważniony przez pełnomocnika posła do poinformowania o jego chorobie. Proszę jednak nie traktować informacji o chorobie, jako oczekiwania na litość. Poseł Matecki jej nie oczekuje, ale jest chory i schudł 10 kg Czy oni go nie aresztowali przedwczoraj? Tyle mniej więcej waży noga. Może akurat mu ją ucieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) A mam takie pytanie czysto ludzkie. Odrzucając kwestie że aresztowaliby Ci twojego przyjaciela z ławy szkolnej o którym można powiedzieć że razem dorastaliście i znacie się jak łyse konie - czy serio wierzysz że celem wizyty jest szczera troska o zdrowie po prostu kolegi z pracy? Czy nie wydaje się Tobie że ta wizyta może mieć inne wytłumaczenie niż troska o zdrowie? Kręcenie afery politycznej. Wykorzystanie sytuacji aby zbić kapitał polityczny. My dalej mamy same przekazy podprogowe bo takowym jest rzucenie tłumaczenia „chce sprawdzić czy zostały wykupione leki”. Jak to łapie za serce. Aż mi się scena z filmu Psy przypomina z „przesłuchania” bijąc po sercu w klinice. Jasne że Maurer złamał jakiekolwiek procedury ale nigdzie nie spotkałem się z komentarzem że ten przesłuchiwany był niewinny. Tu do takiego zachowania Maurera pewnie bardzo daleko ale nie przeszkadza to w twojej kolejnej wrzutce od tak gdzie nie skupiasz się ( czy twój link) czy gość może być winny a snujesz domysły że coś jest nie tak ze służbą więziennicza. dla mnie ostatnimi czasami jesteś wyjątkowo śliski. 19 minut temu, RappaR napisał(a): Tyle mniej więcej waży noga. Może akurat mu ją ucieli? Sam sobie zjadł aby wykazać niewinność poprzez przerzucenie winy na areszt. Oni są przyjaciółmi najlepiej z innego ugrupowania aby nie było tej politycznej wydmuszki w tle? Np od podstawówki? Bo chyba można wątpić że jeżeli tak nie jest to ta troska to tak trochę zasłona dymna? jeżeli są najlepszymi przyjaciółmi od lat to sam się o tę wizytę zacznę martwić. Bo może to spotkać każdego. Nawet mojego przyjaciela. Nie znam ich życiorysów stąd moje pytanie. Są najlepszymi przyjaciółmi? Edytowane 4 godziny temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 7 godzin temu, julekstep napisał(a): Elegance na Karolkowej Chociaz ja po przeprowadzce do Marek lokalny patriotyzm - Lamaya i Hadda glownie Hadda jest 5 minut ode mnie i ich kebsik w lawaszu daje radę Lamaya przereklamowany trochę ale inne dania są całkiem spoko. Szaszłyk z baraniny prawie tak dobry jak w Efezie na francuskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 38 minut temu Udostępnij Opublikowano 38 minut temu 26 minut temu, josephnba napisał(a): Hadda jest 5 minut ode mnie i ich kebsik w lawaszu daje radę Lamaya przereklamowany trochę ale inne dania są całkiem spoko. Szaszłyk z baraniny prawie tak dobry jak w Efezie na francuskiej nie no Lamaya zajebista (dla mnie absolutna topka jeśli chodzi o Warszawę i okolice) Hadda jako że to typowy kebab-cham (w dobrym tego słowa znaczeniu) to imho najlepiej jeść w wersji duża bułka z kurczakiem (teraz jak zmienili wołowinę na normalną to też można ew. mix), dużo sosu (głównie ostrego ofc) i do porzygu! (ale taka impreza tylko na wynos bo w lokalu raczej nie do przejedzenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 minut temu Udostępnij Opublikowano 30 minut temu 5 minut temu, julekstep napisał(a): nie no Lamaya zajebista (dla mnie absolutna topka jeśli chodzi o Warszawę i okolice) Hadda jako że to typowy kebab-cham (w dobrym tego słowa znaczeniu) to imho najlepiej jeść w wersji duża bułka z kurczakiem (teraz jak zmienili wołowinę na normalną to też można ew. mix), dużo sosu (głównie ostrego ofc) i do porzygu! (ale taka impreza tylko na wynos bo w lokalu raczej nie do przejedzenia ) Z kolei dla mnie w lamaya jest za suchy Prosiłem nawet ostatnio jak byłem o więcej sosu ale dali go tylko trochę ponad standard Spróbuj szaszłyka Coś koło 50 zł ale warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi