Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, RappaR napisał(a):

a Twoje komentarze to potwierdzają 

Nie pochlebiaj! ❤️

5 minut temu, julekstep napisał(a):

Lepiej biznesy przejmowac na stale za grosze niz sie bawic w 4-8 letni wynajem 🙃

Ciężko nazwać jakiś instytut/muzeum biznesem ale dla mnie możesz kupować co chcesz :) 

30 minut temu, julekstep napisał(a):

Muzea i instytuty to akurat promil jesli chodzi o wartosc 🙃

Działki zazwyczaj są w prestiżowych i drogich lokalizacjach, bardzo kuszące miejsca dla potencjalnych inwestorów. Z tego co pamiętam muzeum PW jest prawie naprzeciw Varso, potwierdzasz?

Edytowane przez Koelner

10 minut temu, ignazz napisał(a):

Którego? 
i pytanie bo ostatnio zachwalał taksówkarz że naprzeciw Sapko po drugiej stronie JpII jest podobno też dobry nowy kebab chyba 2-3 w mieście. Czyli mini sieć. 

Elegance na Karolkowej

Chociaz ja po przeprowadzce do Marek lokalny patriotyzm - Lamaya i Hadda glownie :P

Edytowane przez julekstep

https://wpolityce.pl/polityka/723364-chcial-sprawdzic-stan-mateckiego-nie-zostal-wpuszczony

Dodatkowo zostałem upoważniony przez pełnomocnika posła do poinformowania o jego chorobie. Proszę jednak nie traktować informacji o chorobie, jako oczekiwania na litość. Poseł Matecki jej nie oczekuje, ale jest chory i schudł 10 kg

Czy oni go nie aresztowali przedwczoraj?

46 minut temu, fluber napisał(a):

https://wpolityce.pl/polityka/723364-chcial-sprawdzic-stan-mateckiego-nie-zostal-wpuszczony

Dodatkowo zostałem upoważniony przez pełnomocnika posła do poinformowania o jego chorobie. Proszę jednak nie traktować informacji o chorobie, jako oczekiwania na litość. Poseł Matecki jej nie oczekuje, ale jest chory i schudł 10 kg

Czy oni go nie aresztowali przedwczoraj?

Tyle mniej więcej waży noga.

Może akurat mu ją ucieli?

A mam takie pytanie czysto ludzkie. 

Odrzucając kwestie że aresztowaliby Ci twojego przyjaciela z ławy szkolnej o którym można powiedzieć że razem dorastaliście i znacie się jak łyse konie - czy serio wierzysz że celem wizyty jest szczera troska o zdrowie po prostu kolegi z pracy? 
Czy nie wydaje się Tobie że ta wizyta może mieć inne wytłumaczenie niż troska o zdrowie? Kręcenie afery politycznej. Wykorzystanie sytuacji aby zbić kapitał polityczny. My dalej mamy same przekazy podprogowe bo takowym jest rzucenie tłumaczenia „chce sprawdzić czy zostały wykupione leki”.  Jak to łapie za serce. Aż mi się scena z filmu Psy przypomina z „przesłuchania” bijąc po sercu  w klinice. 

Jasne że Maurer złamał jakiekolwiek procedury ale nigdzie nie spotkałem się z komentarzem że ten przesłuchiwany był niewinny. 

Tu do takiego zachowania Maurera pewnie bardzo daleko ale nie przeszkadza to w twojej kolejnej wrzutce od tak gdzie nie skupiasz się ( czy twój link) czy gość może być winny a snujesz domysły że coś jest nie tak ze służbą więziennicza. 

dla mnie ostatnimi czasami jesteś wyjątkowo śliski. 

19 minut temu, RappaR napisał(a):

Tyle mniej więcej waży noga.

Może akurat mu ją ucieli?

Sam sobie zjadł aby wykazać niewinność poprzez przerzucenie winy na areszt. 

Oni są przyjaciółmi najlepiej z innego ugrupowania aby nie było tej politycznej wydmuszki w tle? 

Np od podstawówki? Bo chyba można wątpić że jeżeli tak nie jest to ta troska to tak trochę zasłona dymna? 

jeżeli są najlepszymi przyjaciółmi od lat to sam się o tę wizytę zacznę martwić. 

Bo może to spotkać każdego. Nawet mojego przyjaciela. 

Nie znam ich życiorysów stąd moje pytanie.  

Są najlepszymi przyjaciółmi? 

Edytowane przez ignazz

7 godzin temu, julekstep napisał(a):

Elegance na Karolkowej

Chociaz ja po przeprowadzce do Marek lokalny patriotyzm - Lamaya i Hadda glownie :P

Hadda jest 5 minut ode mnie i ich kebsik w lawaszu daje radę 

Lamaya przereklamowany trochę ale inne dania są całkiem spoko. Szaszłyk z baraniny prawie tak dobry jak w Efezie na francuskiej 

26 minut temu, josephnba napisał(a):

Hadda jest 5 minut ode mnie i ich kebsik w lawaszu daje radę 

Lamaya przereklamowany trochę ale inne dania są całkiem spoko. Szaszłyk z baraniny prawie tak dobry jak w Efezie na francuskiej 

nie no Lamaya zajebista (dla mnie absolutna topka jeśli chodzi o Warszawę i okolice)

Hadda jako że to typowy kebab-cham (w dobrym tego słowa znaczeniu) to imho najlepiej jeść w wersji duża bułka z kurczakiem (teraz jak zmienili wołowinę na normalną to też można ew. mix), dużo sosu (głównie ostrego ofc) i do porzygu! (ale taka impreza tylko na wynos bo w lokalu raczej nie do przejedzenia :P )

5 minut temu, julekstep napisał(a):

nie no Lamaya zajebista (dla mnie absolutna topka jeśli chodzi o Warszawę i okolice)

Hadda jako że to typowy kebab-cham (w dobrym tego słowa znaczeniu) to imho najlepiej jeść w wersji duża bułka z kurczakiem (teraz jak zmienili wołowinę na normalną to też można ew. mix), dużo sosu (głównie ostrego ofc) i do porzygu! (ale taka impreza tylko na wynos bo w lokalu raczej nie do przejedzenia :P )

Z kolei dla mnie w lamaya jest za suchy

Prosiłem nawet ostatnio jak byłem o więcej sosu ale dali go tylko trochę ponad standard 

Spróbuj szaszłyka 

Coś koło 50 zł ale warto